reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

36 stron po 40 postów :szok::szok::szok::szok:

Nie ma mowy ze nadrobię :szok::szok::szok::no::no::no:

Witam :-D:-D:-D:-D

jejku ale ona sliczna,taka słodziutka i Ty wygladasz rewelacyjnie,kwitnąco :tak::tak::tak::-:)-:)-:)-(
a powiedz jak helenka zareagowała na siostrzyczkę?jest zazdrosna?

Hello
Jestem po pierwszym dniu pracy:tak::tak::tak:Było fajowo nareszcie wsrod ludzi:tak::tak::tak:
No ale byl tez nie mily incydent-spodobałam sie jakiemus nachlanemu małolatowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Ktory zaczal wymyslac no ale postraszylysmy go alarmem to sie zmył:-D:-D:-D
Dzieciaczki strasznie sie za mna stesknily:tak::tak::tak:I jak widziały przez okno ze ide to plakaly i wolaly mama chodz:tak::tak::tak:

MAMA HELENKI
Witaj spowrotem:tak::tak::tak:

dowikla widzisz jakie masz branie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak tatuś sobie poradził z opieka nad dzieciakami?dały mu popalić?
to Ty od której do której bedziesz pracować?a weekendy masz wolne?

reklama
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

ale słuchajcie ale sobie narobiłam.
byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cała jestem obolała,jak ja mmam dzis spać jak wsystko mnie piecze? :-(
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:

36 stron po 40 postów :szok::szok::szok::szok:

Nie ma mowy ze nadrobię :szok::szok::szok::no::no::no:

Witam :-D:-D:-D:-D[/QUOTEWITAJ MAMO H&A,TĘSKNIŁYŚMY ZA TOBĄ ,SUPER ,ŻE JUŻ JESTEŚ,ŚWIETNIE WYGLĄDASZ,A MALUTKA JEST ŚLICZNA:-D:-)

Hello
Jestem po pierwszym dniu pracy:tak::tak::tak:Było fajowo nareszcie wsrod ludzi:tak::tak::tak:
No ale byl tez nie mily incydent-spodobałam sie jakiemus nachlanemu małolatowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Ktory zaczal wymyslac no ale postraszylysmy go alarmem to sie zmył:-D:-D:-D
Dzieciaczki strasznie sie za mna stesknily:tak::tak::tak:I jak widziały przez okno ze ide to plakaly i wolaly mama chodz:tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:
Super że 1 dzień w pracy udany,a reakcja dzieci ,rozkoszna ,sama pewnie miałaś łzy w oczach ,ze do nich wracasz:tak:
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:
W końcu twój m od ciebie odpocznie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:dziś mu pewnie dasz pożyć:-D:-D:-D

jejku ale ona sliczna,taka słodziutka i Ty wygladasz rewelacyjnie,kwitnąco :tak::tak::tak::-:)-:)-:)-(
a powiedz jak helenka zareagowała na siostrzyczkę?jest zazdrosna?

dowikla widzisz jakie masz branie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak tatuś sobie poradził z opieka nad dzieciakami?dały mu popalić?
to Ty od której do której bedziesz pracować?a weekendy masz wolne?
Ja bede chodzila na tyle godzin ile bedzie mi pasowalo:tak::tak::tak:
Takze jutro ide na 8 do 14:-)M juz załamany ze ide jutro od rana:-D:-D:-DAle niech ma;-):-)

AGNES
To pewnie dawno nie bylas na solarce skoro sie az tak zjarałas:szok::tak:
Ja byłam dzisiaj na 8 minut i widze ze sie opalilam,ale jutro po pracy moze znowu sobie wejde:tak::tak::tak:
Moze masz cos łagodzacego po opalaniu to sie posmaruj:-)

Mlodzi juz wykapani:tak:
Wiktoria jest bardzo marudna:no:Jak byłam w pracy to miala 38,5 i kazalam M zeby Jej dal nurofen
Zaraz znowu zmierze Jej goraczke i zrobie Im mleczko

Hej Dowikla ,ja też jutro rano do pracki ,tylko ,ze ja na 6.30:baffled:muszę wstać o 5,bo dojeżdżam 14 km.,...my kobiety pracujące....:-)
Mój m jest naprawdę kochany ,ciemno ,zimno ,pada ,a on nową klapę przykręca ,kabelki łączy......musze mu dziś sie odwdzieczyć;-)

AGNES
To pewnie dawno nie bylas na solarce skoro sie az tak zjarałas:szok::tak:
Ja byłam dzisiaj na 8 minut i widze ze sie opalilam,ale jutro po pracy moze znowu sobie wejde:tak::tak::tak:
Moze masz cos łagodzacego po opalaniu to sie posmaruj:-)

no właśnie nie mam nic w domu łagodzącego,jutro z samego rana lece i kupuje chyba że wyzione ducha do rana :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
na solarce byłam w zeszłym roku :baffled:

Hello

MAMA HELENKI
Witaj spowrotem:tak::tak::tak:
No to super ze pierszy dzien pracy udany:tak::tak::tak:

No to ladnie sie zalatwilas na tej solarce:baffled::baffled::baffled:
mam nadzieje ze pieczenie szybko zejdzie no i zeby tylko skura nie schodzila:baffled::baffled:
Mlodzi juz wykapani:tak:
Wiktoria jest bardzo marudna:no:Jak byłam w pracy to miala 38,5 i kazalam M zeby Jej dal nurofen
Zaraz znowu zmierze Jej goraczke i zrobie Im mleczko
Moja tez ma caly dzien goraczke a z nosa jej leci jak z kranu :baffled::baffled::baffled: czyszze jej nos fryda ale duzo to nie pomaga bo za 2 minuty zas leci i leci :baffled::baffled:

Witajcie dziewczyny. Moja "trzoda" wreszcie śpi:-D:-D:-D:-DFajnie macie że pracujecie, ja bym tak chciała do ludzi:-:)-:)-:)-(ale narazie nie mam możliwości, żlobek nie ma miejsc, teściow i rodziców brak..... lipa straszna, codziennie to samo się dzieje, czasem to aż doła mam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Hej Dowikla ,ja też jutro rano do pracki ,tylko ,ze ja na 6.30:baffled:muszę wstać o 5,bo dojeżdżam 14 km.,...my kobiety pracujące....:-)
Mój m jest naprawdę kochany ,ciemno ,zimno ,pada ,a on nową klapę przykręca ,kabelki łączy......musze mu dziś sie odwdzieczyć;-)
Ja wstane sobie okolo 7:tak::tak::tak:Ale Kochany ten Twoj maz:-):tak:
no właśnie nie mam nic w domu łagodzącego,jutro z samego rana lece i kupuje chyba że wyzione ducha do rana :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
na solarce byłam w zeszłym roku :baffled:
No to nie dziwne ze sie tak zjarałas:szok::szok::szok:

A&E
Duuuzo zdrowka dla Emily:tak::tak::tak:
Moja Wiktoria nie ma kataru ani kaszlu tylko goraczke i czerwone gardlo i do tego jest strasznie marudna

Do góry