reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla laury córki mlenki sto lat sto lat
1593.gif
Ja również dołączam się do życzeń,sto lat i buziaki od e-cioci

Wojtka wysypalo Gabi tez ospa x2 no nareszcie w wakacje będzie spokój
pomęczysz się kochana teraz ale póxniej bedziesz miec spokój :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ale u mnie cisza panuje :tak::tak::tak::tak::tak: jak mojego nicponia nie ma :-) babcia niby twierdzi że u niej grzeczna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ona nigdy nie potrafi byc grzeczna :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
zobaczymy czy teściowa się dziś wyśpi jak Oliwka robi takie pobudki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Znajomi juz poszli-bylo fajnie:tak::tak::tak:
Z Wiktoria jest coraz gorzej:no::no::no:Z poltorej godziny temu miala goraczke 39,7 i bardzo zle sie czuła-az nie mogla oddychac:no::no::no:Dałam Jej nurofen i teraz ma 38,1 wiec jest ok i wlaczyłam Jej ten backtrim
Zobaczymy co to bedzie ale do poniedzialku powinno sie polepszyc po antybiotyku

Klaudia siedzi u mnie na kolanach,na stole leza ciastka a Ona do mnie caly czas mama jedz:-D:-D:-D;-)

ja jeszcze wpadłam powiedziec dobranoc :-)
obejrzeliśmy "Krwawe Walentynki" i powiem Wam ze niezły był ten film,momentami nie mogłam patrzec bo makabrycznie zabijali :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zaraz idę pod prysznic i idę do łóżeczka.
dobrej nocki wszystkim.:-)

reklama
Do góry