reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale ja juz bredze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As ja wogole mialam duzy biust przed urodzeniem Sewka potem wszystko mi chyba wypil i zmalaly o dosc duzo a przynajmniej takie platwusy sie zrobily a teraz znow nabieraja kraglosci jakich powinny... a wogole to teraz wszystko jest szybciej w tej drugiej ciazy .... w pierwszej to wszystko sie dluzylo a teraz leci to jak nie wiem...
brzuszek powoli widac... :sorry2:
bo w drugiej ciąży wszystko szybciej.
Ruchy dziecka też szybciej poczujesz.:tak::-):-)

dziewczynki wpadłam powiedzieć dobranoc:happy2::happy2::happy2:
byłam sama na zakupach właściwie takich małych spożywczych ale wyrwałam się z domku sama a właściwie piotr mnie pogonił na całe 3 godzinki połaziłam sobie po sklepach poszłam do punktu chaftu artystycznego tkiego maszynowego wybrałam wzór na koszulkę dla piotrka na dzień ojca ubłagałam babeczkę i mi wyszyła zanim połaziłam po sklepach i mam od antoszki prezeny dla taty czerwony t-shert z wychaftowanym napisem SUPER TATA jest śliczna:tak::tak::tak::tak::tak:od adasia i julki też kupiłam exowi koszulkę fajną i to nie drogą połaziłam po sklepach odchamiłam się więc teraz mogę spokojnie iść spać:tak::tak::tak:
jak wróciłam antoś wykąpany nakarmiony czekał by dać mamusi buziaczka adaś wykąpany nakarmiony grał z piotrkiem w karty dla mnie czekała kolacyjka no normalnie luxus:-D:-D:-D:-D jutro nadrobie a teraz mykam z gazetką do łóżka:tak::tak::tak:papatki:happy2:
Ależ szczęściara z Ciebie.:-D:-D:-D:-D

A tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26:szok::szok: a potem jeszcze kawalek z mojego:szok::szok:
Chyba swierze powietrze dobrze jej zrobilo:tak:

reklama
Do góry