reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zastanawiam sie nad zmiana kuli w branzoletce co myslicie?? To sa kule swarovskiego crystal ab w zaleznosci od swiatla zmieniaja kolorek:sorry2:
Mi sie wydaje ze krysztalki sa ladniejsze a ty tak nie szalej z ta bizuteria bo nakupujesz a potem nie bedziesz wiedziala co masz zalorzyc:-D:-D:-D
dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej
:-):-):-):-):-):-) no to milego koszenia w bikini:-):-):-):-):-):-)

No to witam sie i ja :tak::tak::tak::tak:
jestem jakas nie wyspna:baffled::baffled: pogoda jak narazie tez do niczego nie pada ale jakos zachmurzono jest wiec sloneczko sie chyba dzis u nas nie pokaze:no::no::no:

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Z góry przepraszam ze wczoraj sie nawet nie pozegnałam,ale zaczęłam ogladać kolejny raz mój film i całkiem mi się zapomniało :-D:-D:-D:-D wybaczycie mam nadzieję?????

Pogoda jest u mnie dziś masakryczna :tak::tak::tak::tak::tak:
całą noc lało i teraz też leje,dosłownie grad :tak::tak::tak::tak:
a przez pł nocy była straszna burza,takie pioruny waliły:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: że bałam sie okropnie ,momentami tak przywaliło piorunem że miałm wrażenie ze w domu dudniło i syby sie trzęsły.bałam się na maksa.
OLiwka spała jak kamień ,nie obudziła się.

A tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26:szok::szok: a potem jeszcze kawalek z mojego:szok::szok:
Chyba swierze powietrze dobrze jej zrobilo:tak:

no to ma apetyt,gdzie ona to wszystko zmieściła?????:szok::szok::szok::szok:

Adrian ma 14 a Szymon ma 9

Wiktoria dobranoc

Ania to duże chłopaki więc nie powinnaś mieć z nimi problemu i Lali sie zajmą :tak::tak::tak::tak:

no to kochana juz niedługo,czas szybko leci :-)

My bierzemy tylko cywilny:-)
A z tymi opcjami to jakas masakra
Napewno to nie wina kompa:no:

a nie chcecie kościelnego??????

Ale mi sie małe litreki zrobiły:baffled::confused:
no literki mini mini ,strasznie sie czytało :tak::tak::tak:
No to wam pokarze ten motorek

fajny ten motorek, a ile akumulator wytzymuje???słyszałam że co chwila trzeba go ładować :baffled:

i taktrzymaj!!!
ale ten moj chrapie!!!!!!!!!!!zaraz kapciem dostanie no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mowialm wam ze juz papiery mam zaltwione?p jutro do sadu jedzie zawiezc bo juz wypelnilam.mama ndzieje ze to koniec budowlango koszmaru
jupi super że już koniec koszmaru papierologicznego:tak::tak:
hehehe dobry tekst z cyckami:-D:-Dno ja zawsze mialam B w ciazy D nie karmilam i teraz mam swoje B piekne do raczki wersja sportowa jedrna:-D:-D
Moj mi gada ze powinnam chodzic bez stanika bo mam piekny jedrny biust:-D:-D
ha ha wersja sportowa mnie powaliła:-D:-D:-D
Zastanawiam sie nad zmiana kuli w branzoletce co myslicie?? To sa kule swarovskiego crystal ab w zaleznosci od swiatla zmieniaja kolorek:sorry2:
a mi się bardzo podoba ta kula:tak::tak:
Witajcie i odrazu przepraszam ze nie nadrobe co nieco przeczytałam.
Witam nowe mamusie:-):-)
Tyle co pamietam to Ania dodała zdjęcia śliczne są
A co sie stało Mamie Helenki bo cos o szwach czytałam.
:confused:Myszunia gratuluje fasoleczki to mamy następną ciąże forum nam sie rozrasta:-D:-D.No a tak wogule to super spędziliśmy te 3 tygodnie 2 razy sie pokłucilismy i to ostro ale godzenie było lepsze.Kupiliśmy Martynce motorek na akumulator dodam fotki jak zrobie zdjęcie narazie ide ogarnąć troche i do sklepu musze iść.M na lotnisku na odprawe czeka :tak:Nocka taka sobie ale Kamilek od samego rana strasznie marudny ale za to pogoda troche lepsza zaraz ide kawe robic bo robie sie głodna a jak kawke wypije to już nie bede:tak:No co jest wstawac spiochy
ty wiesz że ja mam wadę wzroku????!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej
no i to rozumiem było kiedyś hasło kobiety na traktory a teraz kobiety na kosiarki:-D:-D:-D:-Dw bikini:-D:-D:-D
świetna cyklistka:tak::tak::tak::tak:

witam kobietki:happy2::happy2:
wszystkim tatusiom wsio dobrego w dniu ich święta:tak::tak::tak::tak:
nocka jako tako 4 pobudki teraz antoni podsypia jak wstanie zje deserek i idziemy na sacerek a potem smażę naleśniki z rerkiem i truskawkami:tak::tak::tak:
pogoda w miarę tylko jest zimny wiatr:baffled::baffled:
DOWIKLUŚ TY SIĘ ODZYWAJ KOCHANA BO TĘSKNIĘ:tak::tak::tak::tak:

helo helo
obudzilam sie a tu piekne sloneczko i juz 20stopni w cieniu;)
miooooodzioooo:-):-):-):-):-):-)
jak tak dalej bedzie to wskakujew bikini i lece kosic trawe:-)

oj,tak.lubisz sie bawic lietrkami:-D:-D:-D:-D:-D
zazdroszcze Ci pogody
malo widac ale pewnie coreczka zadowlona:tak:
Mi sie wydaje ze krysztalki sa ladniejsze a ty tak nie szalej z ta bizuteria bo nakupujesz a potem nie bedziesz wiedziala co masz zalorzyc:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-) no to milego koszenia w bikini:-):-):-):-):-):-)

No to witam sie i ja :tak::tak::tak::tak:
jestem jakas nie wyspna:baffled::baffled: pogoda jak narazie tez do niczego nie pada ale jakos zachmurzono jest wiec sloneczko sie chyba dzis u nas nie pokaze:no::no::no:
mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo wczoraj to wieczorem ladne sloneczko wyszlo a dzis ma byc slonecznie tylko szkoda ze nie od rana bizuterie Lubie wiec nie ma problemu heheh
Witajcie dziewczyny :-)

no to ma apetyt,gdzie ona to wszystko zmieściła?????:szok::szok::szok::szok:

Ania to duże chłopaki więc nie powinnaś mieć z nimi problemu i Lali sie zajmą :tak::tak::tak::tak:

no to kochana juz niedługo,czas szybko leci :-)

a nie chcecie kościelnego??????

fajny ten motorek, a ile akumulator wytzymuje???słyszałam że co chwila trzeba go ładować :baffled:

Chlopaki duze wiec nie martwie sie Laura uwielbia Szymonka wiec bede miala nianke a Adriana dosc czesto wspomina wiec fajnie ze przyjada:tak:Koscielnego nie bedzie bo Bogdan jest rozwodnikiem i nie mam zamiary placic za slub ksiedzu:-D:-DNa upartego bylby i koscielny:-D:-D

W nocy Laura cos jeczala przez sen masakra jakas bo ja wszystko slyszalam wiec jak tylko sie obudzila o 9:30 nie pozwolilam jej zasnac bo juz mam dosc tych jekow:baffled:
Trzeba leciec do pralni umyc, wloski, podjechac do sklepu, ugotowac obiadek i wskoczyc na plac zabaw z Lali:sorry2:

Witam!!!!!!:-D:-D:-D

korci mnie żeby kupić pościel dla Zuzi do wózka:-D:-D:-D:-D

Poki co do wózka bo tańsza:-D:-D:-D:-D:-D

Ale teraz tak myśle że e 2 by sie przydaly i wyjdzie na to samo i chyba jednak poczekam na wiekszy zastrzyk gotówki i kupie hurtem wszystko zeby nie placic za wysylke kilka razy bo bez sensu traic pieniadze,

ale... tak mnei korci, juz bym ją chciała miec w domku:-:)-:)-(

reklama
Witam :tak:

widze, że wracacie do formy jeśi chodzi o ilość postów :-D

Wiki, ja się pytałam o dźwiganie po cesarce, bo nie mam ostatnio chwili wytchnienia i się troszkę martwię o swój brzuch...

Madeuska, butelka która kupiłaś to ostatnio jest najbardziej polecana, w szpitalu taka kazali kupić dla Niki :tak: Ale moja Niki twardo na cycu, powiedziałam sobie, że się nie poddam :tak:A co :-D

Anka, mi się podobają obie wersje bransoletki :tak:

No i tyle zapamietałam...

Helenka wygląda strasznie :no: Ma całą tonę krost, ma nawet na dilnej powiece :wściekła/y: A M dzisiaj pracuje do poźna, nie wiem jak ja wytrzymam :dry:

A Niki spędziła całą noc przy cycku :baffled:

Do góry