reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

juz po obiedzie, u nas z wyprawką nie było żadnego problemu, jesyne co musiałam kupic to pampersy, butelki i smoczki, cała resztę dostawałm, trafiłam na bardzo urodzajny w dzieci okres tak wiec wszystko dostalismy, łożeczko od kuzynki, wózek od mojej mamuśki (październik 2007 urodził sie moj braciszek) wanienkę też no a ciuszków to do tej pory rzadko kiedy kupuję szafa pęka :O a co do pogody u nas też leje i burze od rana a do nas jak juz cos takiego wpadnie to tydzień siedzi (uroki dolin)normalnie oberwanie chmury za oberwaniem i w przerwach jeszcze grad :O szok!!!

reklama
juz po obiedzie, u nas z wyprawką nie było żadnego problemu, jesyne co musiałam kupic to pampersy, butelki i smoczki, cała resztę dostawałm, trafiłam na bardzo urodzajny w dzieci okres tak wiec wszystko dostalismy, łożeczko od kuzynki, wózek od mojej mamuśki (październik 2007 urodził sie moj braciszek) wanienkę też no a ciuszków to do tej pory rzadko kiedy kupuję szafa pęka :O a co do pogody u nas też leje i burze od rana a do nas jak juz cos takiego wpadnie to tydzień siedzi (uroki dolin)normalnie oberwanie chmury za oberwaniem i w przerwach jeszcze grad :O szok!!!

taki to ma dobrze hehehhehe
ale nieraz sie trafia właśnie rok urodzaju w dzieci :)) w rodzinie
pogoda mnie dobijaaaaaaaaaaaaaaa
zaraz ziemniaki trza obrać na obiad bo dziś pieczone w piecyku i kalafiorek gotowany bo mama na diecie jest :pPP

no my trafilismy z małym jak nie wiem co szczęście bo i tak zbyt dużo pieniązków nie mieliśmy, teraz to wszystko znów powędruje dalej, moja siostra będzie dziedziczyć, a właściwie to maleństwo które w niej siedzi :) ogladałam przed chwila pogode niestety przynajmniej jeszcze przez tydz ma lać, szkoda, u nas tak zimno że palic znów zaczęli, biedne moje kwiatuszki na balkonie będą przelane, a co do rolników to w tym roku chyba lepiej by im poszło z ryżem :p

mama 2 dzieci
jak chodzi o ubranka to ja do teraz dokupuje co jakis czas w lumipku zwykle trafiemarkowa nei zniszczone a za groszę i oszczędze kilka zł

tak tu masz rację, tez tak wolę, tylko mojemu m mówie że to nowe bo on nie uznaje :( a szkoda, on nie wie ale sam chodzi w takich rzeczach i dobrzeby było żeby sie nie dowiedział :p

dziewczyny pogoda jest do bani moja julka od 2 tygodni nad morzem w pobierowie i tylko 2 razy była na plaży adaś jedzie w sobotę na tydzień mam nadzieję że pogoda będzie bo babcia z nim oszaleje:-D:-D:-D

takkkk ryż by im się udał :))))

jeny ja mam wakacje i taka pogodaaaaaaaa
oby sie po 4 lipca poprawiła bo jadę na wakacje do rodziców aż do sierpnia

idę ziemniaki obierać ale wracam za chwil kilka :)))

tak tu masz rację, tez tak wolę, tylko mojemu m mówie że to nowe bo on nie uznaje :( a szkoda, on nie wie ale sam chodzi w takich rzeczach i dobrzeby było żeby sie nie dowiedział :p

mój się przekonał choc kiedyś kręcił nosem a teraz wczoraj sam był z nami na łowach wydałam 20 zł a ciuchów całą siata
dzieci 5 sztuk ubrań plus czapka materiałowa z daszkiem w zwykłym sklepie nie mogłam trafić a tam ze strazakiem samem ulubieniec syna
ja spodnie spodenki i bluzka ale ona była wyceniona za 10 zł
mąz spodnie 3/4
wiec trafiliśmy kilka okazji wyprane juz mam i będa służyć i jakoś nie widze nic złego w tym choć sporo osób uznaje ze to bleeee
ale ja nieraz podchodze ze to jak by po starszej siostrze hehehheh wypiore tylko porządnie :pPP

mój się przekonał choc kiedyś kręcił nosem a teraz wczoraj sam był z nami na łowach wydałam 20 zł a ciuchów całą siata
dzieci 5 sztuk ubrań plus czapka materiałowa z daszkiem w zwykłym sklepie nie mogłam trafić a tam ze strazakiem samem ulubieniec syna
ja spodnie spodenki i bluzka ale ona była wyceniona za 10 zł
mąz spodnie 3/4
wiec trafiliśmy kilka okazji wyprane juz mam i będa służyć i jakoś nie widze nic złego w tym choć sporo osób uznaje ze to bleeee
ale ja nieraz podchodze ze to jak by po starszej siostrze hehehheh wypiore tylko porządnie :pPP

ja nie mam nic przeciwko, nawet jestem za teraz w sklepach nie ma nic ciekawego, same cekiny itd, a tak to mozna cos znaleźć i nie wydac fortuny co teraz jest ważne!!!

reklama
Do góry