reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mój się przekonał choc kiedyś kręcił nosem a teraz wczoraj sam był z nami na łowach wydałam 20 zł a ciuchów całą siata
dzieci 5 sztuk ubrań plus czapka materiałowa z daszkiem w zwykłym sklepie nie mogłam trafić a tam ze strazakiem samem ulubieniec syna
ja spodnie spodenki i bluzka ale ona była wyceniona za 10 zł
mąz spodnie 3/4
wiec trafiliśmy kilka okazji wyprane juz mam i będa służyć i jakoś nie widze nic złego w tym choć sporo osób uznaje ze to bleeee
ale ja nieraz podchodze ze to jak by po starszej siostrze hehehheh wypiore tylko porządnie :pPP
można na lumpkach czasami kupić fajne niepowtarzalne ubrania i to za grosze ale są i takie lumpiki gdzie się cenią i to bardzo:szok:

reklama
można na lumpkach czasami kupić fajne niepowtarzalne ubrania i to za grosze ale są i takie lumpiki gdzie się cenią i to bardzo:szok:

dokładnie ostatnio byłam u nas otwarli nowy jakiś, jak zobaczyłam to mi szczena opadła, za spódnicę cena był 55 zł, chyba w sklepie kupiłabym taniej, albo za bluzke 3 dyszki, normalnie przesada za używkę??? nigdy, no chyba żeby to był dior albo channel

Witam!!!!!!:-D:-D:-D

korci mnie żeby kupić pościel dla Zuzi do wózka:-D:-D:-D:-D

Poki co do wózka bo tańsza:-D:-D:-D:-D:-D

Ale teraz tak myśle że e 2 by sie przydaly i wyjdzie na to samo i chyba jednak poczekam na wiekszy zastrzyk gotówki i kupie hurtem wszystko zeby nie placic za wysylke kilka razy bo bez sensu traic pieniadze,

ale... tak mnei korci, juz bym ją chciała miec w domku:-:)-:)-(
no trzeba jeszcze na dzidzie zaczekac nie spiesz sie :tak:
Witam :tak:

widze, że wracacie do formy jeśi chodzi o ilość postów :-D

Wiki, ja się pytałam o dźwiganie po cesarce, bo nie mam ostatnio chwili wytchnienia i się troszkę martwię o swój brzuch...

Madeuska, butelka która kupiłaś to ostatnio jest najbardziej polecana, w szpitalu taka kazali kupić dla Niki :tak: Ale moja Niki twardo na cycu, powiedziałam sobie, że się nie poddam :tak:A co :-D

Anka, mi się podobają obie wersje bransoletki :tak:

No i tyle zapamietałam...

Helenka wygląda strasznie :no: Ma całą tonę krost, ma nawet na dilnej powiece :wściekła/y: A M dzisiaj pracuje do poźna, nie wiem jak ja wytrzymam :dry:

A Niki spędziła całą noc przy cycku :baffled:
noc nieciekawa a co tak czyzbys miala kryzys pokarmowy:baffled:
To mialaś straszną noc... i jeszcze teraz sama do poźna, biedna, współczuję....

a M nie mogl sobei wziac urlopu zeby troche z Tobą pobyc po porodzie?

150 ml chyba mi wystarczy póki co:confused:
wogóle Ty to jestes teraz na bieżąco co ja mam kupowac, bo ja nei wiem, różne zdania na temat wyprawki slyzałam i sama juz nie wiem:confused::szok:

Wiem że na pewno wózek łózeczko materac fotelik pościel do wózka pościel do łóżeczka no i to pewnei x2 trzeba... butelka-jedna chyba wystarcy 150ml? na poczatek? a potem to nei wiem kiedy jaka kurde to wszystko mnie czasem zabija jak myśle co trzeba lupic i skąd na to pieniądze:confused::confused::confused::confused::confused:
150ml wystarczy Ci w zupelnosci i nie kupuj wiecej niz 1 bo moze smoczek nie odpowiadac wiec po co wydawac kaske:happy2:
Witojcie kobity zaczne od bransolety jak masz możliwosc dac małe kryształki to wydaje mi się ze beda najlepsze!!! Co do tych opcji i cieżkiego czytania niestety nic z tym nie zrobie, nawet spróbowałam założyć drugie konto na bb i nic, to samo sie dzieję wię trzeba bedzie z tym życ :( moze rzeczywiście wina komputera może mam złego explorera, jak byłam na wizażu też nic nie mogłam zrobic a nawet napisać wiadomości :O
da sie przezyc:-)
Witamm mamusie
jestem Agata i dawnooooo temu tu nei zaglądałam dziś postanowaiłam luknąc a tu same nowe mamy
wiec witammmm
witamy na forum
jestem na chwilunie:tak::tak::tak:
byliśmy na sacerku ale było fajniusio adaś śmiał się gadał prowqdził wózek taki mój facet :tak::tak::tak:fajnie mieć takiego dużego synka:tak::tak:pogadaliśmy sobie o zyciu marzeniach planach...taki już facet mi rośnie:tak::tak::tak:powiedział że chce koszulkę z napisem super brat:tak::tak::tak:zagaduje antka bawią się razem n kocyku w pokoju fajny dzień:tak::tak:
idę robić zaraz naleśniki:tak::tak::tak:
meduska nie szalej z wyprawką bo dużo rzeczy okazuje się nieprzydatnych a zresztą przy każdym dziecku jest inaczej przy adasiu używałam rożków i były moim zdaniem super pry antosiu miałam 4 w tym jeden usztywniany i nie używam tzn teraz służą mi za coś do przykrycia antosia jak idzie na drzemkę albo na spacerek....pościeli mam 2 komplety i starcza mi mam 4 kocyki i też wszystkich używam kosmetyki kupuj w małych opakowaniach bo nie wiadomo czy ci będą pasowały i maluszkowi ja miałam 5 pieluszek flanelowych kolorowych i dokupiłam jeszcze 5 bo to zawsze potrzebne butelek nie miałam wcale ale potem musiałam dokupić jedną miałam do mleka taką 260 ml jedną mniejszą do herbatki ja używam bebe confort bo najdłużej ładnie wyglądają i nie są zbyt drogie kup sobie wkładki laktacyje podkładki bella są fajne duże chłonne i niedrogie wózek to zależy czy decydujesz się na nowy czy z komisu zawsze warto najpierw zobaczyś na żywo wózio a potem kupić np z allegro dla mnie ważne było by miał duże pompowane koła gondolkę i był lekki no i ładny do tego i zielony:-D:-D i kupiłam bexe ax 3 był niedrogi bo 740 zł z przesyłką a jest świetny lekki a dziecko ma dużo miejsca...to narazie tyle pytaj co chcesz jeszcze ,,,,a ja miałam 6 kaftaników nigdy ich nie zakładałam tylko body i śpioszki warto kupować np w tesco albo w realu mają fajne promocje np w realu 3 pack body dłgi rękaw krótki i na ramiączkach kosztuje 7.99 kupiłam antkowi prałam już kilka razy i nic się nie mechaci nie farbuje a kolory są intenswne:tak:
cenne uwagi, ja kaftanikow tez nie zakladalam:baffled:
dziewczyny pogoda jest do bani moja julka od 2 tygodni nad morzem w pobierowie i tylko 2 razy była na plaży adaś jedzie w sobotę na tydzień mam nadzieję że pogoda będzie bo babcia z nim oszaleje:-D:-D:-D

upsss to sie jej trafilo:baffled:

A my zaiczylysmy piaskownice z Emily i Agnieszka :))
Laura zjadla i polozylam ja spac bo przeciez nie dospala do 11 teraz pewnie z godzinke pospi:-)

Jezlei chodzi o lumpeksy czy szmateksy nie chodze i tam nie kupuje bo tu za 1 euro mozna kupic fajna bluzke:sorry2:

to tylko u nas taka drożyzna niestety, w anglii bylismy tez nie chodziłam do lumpów bo w sklepach było baaardzo tanio, za 20 funtów mozna sie bylo ubrac od stóp do głow no moze buty byly troche droższe, ale butów nie kupuje w takich sklepikach :O zreszta też nie byly take drogie za nike dałam 24 funty gdzie w polsce ze 350 musialabym dac :O co do kaftaników ja zakładałam zwłaszcza jak był malutki, bałam sie o pepowinę w bodach, tzn pępek bo pępowina odpadła trzy dni po wyjściu ze szpitala, ale kaftaniki do tej pory mu ubieram, na body np:)

reklama
Do góry