reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane
Nie wiezialam:no::no: w takim razie tule was wszystkie mocno:tak::tak:

No to mas super synusia, taki mały a taki kumaty:tak: Patryk ma prawie 13 lat i nigdy nawet sobie sam nie zrobił jedenia nie mwiąc o nas:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Pierwsze co kupie 2 na zmiane jedna wystarczy- bo z kasą nie wyrobię, jak dostane becikowe to sie kupi,
no i nie wiem co z ta pościela do wózka teraz sczerze mówiąc...

wiesz co, poszewki kosztują 25 zł a z wypelnieniem 35 więc chyba kupie od razu z wypełnieniem, bo to tylko 10 zł a za tyle to kocyka nie kupie, a podusia i tak jakaś do wózka musi być chyba:confused:
więc kupie jedną pościel z wypełnieniem do wózeczka a jedną samą poszewkę i myślę że będzie ok:tak::tak::tak:

Jaaaaa ale fajnie, to ja Was też prytulam mocno:tak::tak::tak::tak:
Ja bym tej poscieli nie kupowala tylko jakis spiworek do wozka tez mialam i bylam bardzo zadowolona dostalam taka posciel od kumpeli i ani razu jej nie uzylam a poduszki nie potrzebujesz do wozka bo dla dzidzi najlepiej na plasko spac:tak::tak::tak:

witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D
No to super ze noc przespana i humorek super:tak::tak:

Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten:szok::-D:-D:-D
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys:szok::szok::szok::szok::szok:

DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info:tak::tak::tak::tak:
fajny wozek ja tez mialam z takimi kulkami tylko ze z ABC Design :tak::tak:

dobra laski ja uciekam.moje panny w koncu wstaly:szok:
biore sie za robote.umowilam sie dzis z sasiadka i jade na zkupy do biedronki bo to 20km ode mnie.
jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.
Jasne kciuki bede trzymac:tak::tak:

witam was kochane my wsatlismy jakos po 9 i od rana sloneczko pieknie sieci i jest upal na dworze wiec trzeba bedzie sie wybrac na jakis spacer bo do glowy dostane z mala ida jej gorne dwojki i normalnie wytrzymac sie z nia nie da taki diabelek sie z niej zrobil:baffled::baffled::baffled::baffled:

meduska napewno znajdziesz coś za niewielki pieniądze....my też szukaliśmy z piotrem długo wózka a to jak mi się podobał to jemu nie albo odwrotnie....a to koła nie takie a to waga a to ciężar a to cena...już się nawet zaczynaliśmy kłóćić o to i już się zdecydowaliśmy na graco super ja byłam za piotrek tak nie do końca bo kółka jego zdaniem za małe i do tego an woli takie pompowane....zła byłm na niego i tak 2 tygodnie przed porodem jakoś w okolicach wszystkich świętych spać nie mogłam w nocy znalazłam na alegro moją bexe ax 3 obudziłam piotrka i mówie mam mam nasz wózio tylko ten popatrzył na mnie jak na kosmitkę ale wstał i mówi no niezły zobaczę go rano:-Drano obejrzał i mówi jest super bierzemy ja tylko zastrzeżenie jak nie ma zielonego to nie musi być zielony i był zaraz kupiliśmy po 2 dniach go miałam w domku i jestem mega zadowolona zero awari raz coś mi się kółko zablokowało ale wystarczyło parę kropli oliwy i działa czyszczę go tylko szmatką i wszystko z niego schodzi:tak:

reklama
Do góry