reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widocznie wina tego explorera była
wczesniej też miałam firefoxa, ale kolega mi wgrywał windowsa od nowa i zainstalował explorera!:sorry2::sorry2::sorry2:

ale już mogę cieszyć sie normalnym życiem forumowiczek

HIP HIP HURA!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Widzę dzis bedzie dzień porządków u każdej :)))
taka pogoda ze tylko takie rzeczy robić
ale najbardziej cierpia dzieci mają wakacje i co wali żabami z nieba wrrrrrrrrr

ja do wózka miałam zapinany śpiworek a świeżynka leżała na podusi takiej płaskiej i kocykiem nakryta
ale ja rodziłam na wiosnę więc to inaczej jest ale myślę ze pościel to chyba za dużó bo w końcu to tylko na spacerki staryczy kocyk lub śpiworek

ja do wózia mialam śpiworek i płaską poduszeczkę no i tą przykrywke co do każdego wózia dają, na zimniejsze dni jeszcze kocyk do tego, a rodziłam we wrześniu:cool2::cool2::cool2:

też zaraz trza sie za robotę wziąsc dziś mężulek wraca, akurat w dzień przytulania no to bedziemy sie przytulać;-);-);-)

ja właśnie nie jestem miastowa od dziecka na wsi mieszkałam hehehhe
a w mieście od roku
szczeże to znam tylko drogę do pracy przedszkola i żłobka hehheheh
nie wiem nawet gdzie tu co bo w domu też potrafoimy cos robić zabawki mamy puzle i gry
a my w domu bo synek choryyyyyyyyyyyyy
jak by był zdrowy pewnie było by inaczej

Ja też od urodzenia na wsi, i teraz też na wsi całe zycie, do najblizszego miasta mam 9 km, i to takie miasteczko że niewiele wieksze od wsi :-):-)

współczuję choroby, niech szybko wraca do zdrowia:tak::tak::tak::tak:

jutro Paulina ma komisje wiec mocno trzymajcie kciuki!!!!!!!!
do pozniej.

ok mocno bedziem trzymać:tak::tak::tak:

medeuska moja dobra znajoma miała ten wózek i była z niego zadowolona i to bardzo :tak::tak::tak::tak: wózek jest rewelacyjny i mi osobiście bardzo sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak:dobry wybór :-)

moja "ciocia" miała podobny nie pamiętam z jakiej firmy, ale tez jest zadowolona póki co jeździ w niej Jula a za jakieś 7 mies bedzie następne wiec wózek trafiony :-D:-D:-D:-D:-D

infoludku? pierwsze słysze co to? jakas stronka?

a czy jest cos z moich stron???

wiesz tu prawie kresy tyle że pd-zach:-D:-D

Agnieszka witaj :))))
tacy mają dobrze słonko i upał a u nas pada wrrrrrrrrrr

u nas też pogodas jak pod psem normalnie życ sie nie chce, :no::no::no::no::no:

Witam,

Niki śpi, a Helenka chwilowo ma dobry humorek :tak:
Zaczęła Niki podtykać pod nos zabawki, bo sie nudzi i szuka towarzystwa, ale mam ubaw :-D:-D:-D

...
opalilam sie ladnie.

To ja się pisze na następne koszenie trawy, bo strasznie blada jestem :-D:-D:-D

Co do wózka to chce taki i jakos zaden inny juz mi sie nie podoba od kiedy zobaczylam ten:szok::-D:-D:-D
przejralam cale allegro i koni- nic innego mi sie nie podoba, albo jak sie podoba to kosztuje 3 tys:szok::szok::szok::szok::szok:

DESIGN ATLANTIC Wózek dzieciecy wielofunkcyjny (666449754) - Aukcje internetowe Allegro

Jakby któras przypadkiem zejrala gdzies taki żółty w ogloszeniu uywany niedrogi to prosze o info:tak::tak::tak::tak:

Jakiś miesiąc temu oglądałam wózek cooper, na żywo, jakbym nie miała powozu, to bym sie nie zastanawiała, nowy kosztuje 600zł, a jest naprawdę ładnie zrobiony i stosunkowo lekki :tak::tak::tak: A ja jestem wybredna :-D

www.dobrewozki.pl

To stronka firmowa, czasami mają coś na allegro, a kolorów sprzedawca pokazał mi całą książkę...

Ostatnia edycja:
Ok kochana zrobie tak jak mmowisz:tak::tak::tak:

Mnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cichy wielbiciel:confused::-D
to sie zrob niewidoczna i udawaj ze nic nie dostalas:-)

u nas dzis maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.:baffled:
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)
super!! swietny poczatek!!
na 26lipca zawsze jest upal!!!!!!!!!!!!
ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zgadza sie:tak:
A wiecie, że dziś jest dzień przytulania?

No to ja Was tulam milusio kochane

ja tez przytulam wszystkie
witam dziewczynki:happy2::happy2::happy2:
miałam mega super noc antoni jak zasnął o 21 to obudził się dopiero o 5 dostał piciu i poszedł spać dalej do 8.30 no już nie pamiętam kiedy się tak wyspałam:-):-):-):-)i humor od razu lepszy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słonko za oknem obłędne ale wieje zimny wiatr:baffled::baffled::baffled::baffled:ale zjemy śniadanko zaliczymy spacerek a potem mam w planach sprzątanie generalne łazienki zobaczymy co z tego wyjdzie:confused::confused:ale plan mam i nawet chęci:tak::tak::tak::tak:kuchnie mam już na błysk pokój dzieci też to jeszcze została mi łazienka nasz pokój i korytarz a potem wsio od nowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja tak lubie sprzątać:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adaś ogląda z antonim bajkę i antoni ogląda normalnie z takim zainteresowaniem że jestem w szoku:szok::-D:-D:-D
swietnie ze masz extra nastroj i co najwazniejsze wyspana jestes:tak:
widocznie wina tego explorera była
wczesniej też miałam firefoxa, ale kolega mi wgrywał windowsa od nowa i zainstalował explorera!:sorry2::sorry2::sorry2:

ale już mogę cieszyć sie normalnym życiem forumowiczek

HIP HIP HURA!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hurra!!!
muszę się chyba zabrać za jakąś robotę i farsz na ruskie pierogi zrobić:tak::tak:ale z doskoku będę ;-);-);-);-);-)

podrzuc no troche tych pierogow:-)

My juz po sniadanku Laura oglada liste gosci weselnych z ulotka z restauracji:-D:-DChlopaki pojechali z Bogdanem na budowy:-)
Ja wstawialam rooslek i mam juz umyte wloski i nozki doprowadzonedo stanu :))
Pogoda fajna wiec tzreba sie ruszyc z domku:tak:
Mam jeszcze pranie do powieszenia

reklama
Do góry