reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale dziewczyny narobiły bałaganu,dopiero co udało mi się to ogarnąć :tak::tak::tak:a teraz zmywamy się w trójkę na zakupy spożywcze bo chlebka nie ma i owoców w domu więc trzeba dokupić :-)

no i teraz juz nie dam rady odpisac mialam pozaznaczane cytaty to mi net odcieli (...) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skurczybyk...

medeuska mnie ten wozio tez sie podoba ale zdecydowalam sie na inny... :tak:
CHIPOLINO 2009 WOZEK WIELOFUNKCYJNY LUMINA 2w1 (636182138) - Aukcje internetowe Allegro
Nowość Espiro Vector 4 Lite = Nowa Jakosc *W-wa (634420523) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item660948272_coneco_v3_3w1_gleboki_spacerowka_fotelik_maked.html

no to jest moj wybor... napewno na ktorys sie zdecyduja a do stycznia to stanieja :-D ...

medeuska wybierasz sie juz ????????

Ostatnia edycja:
Klaudia właśnie super wysadziła Oliwkę do sikania.rozebrała ją i posadziła na nocnik a Oliwka ślicznie nasikała.mam w domu pomocnicę :tak::tak::tak::tak::-):-):-) od rana mnie wyręcza i cały czas zajmuje się Oliwką,grzecznie się razem bawią :-):-)

mi się najbardziej podoba ten drugi Espiro Vector 4life super jest zwłaszcza ten czerwony :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry