reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

jejku jak owoce strasznie podrożały,masakra.
Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

zjedlismy z Oliwka już zupkę i moja maruda usypia.

reklama
no nic trzeba się za segregacje zabawek zabrać bo stosy nei używanych sa
a mamy malucha w rodzinei to się gryzakami lub piszczałakmi zajmnie moje się juz nie bawią
jeny jakieś słonko sie pojawiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja teraz zauwazylam ze Twoje dzieci maja moje oba ulubione imiona:-D
Jak dziewczynka to miala byc uzia a jak chlopiec mial byc Maks:tak:

najprawdopodobnej bedzie Zuzia:tak::tak::tak:

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

o kurczę czyli spacer pełen wrażen ciepłe skarpety i niech się grzejeeeeeeeee

a co do owoców to racja coraz drożej wsioo a teraz prze ulewy pójdzie w góre na bankkkkk
ja to choć mam biedronkę koło domu to tam często taniej kupię ufff

Ja teraz zauwazylam ze Twoje dzieci maja moje oba ulubione imiona:-D
Jak dziewczynka to miala byc uzia a jak chlopiec mial byc Maks:tak:

najprawdopodobnej bedzie Zuzia:tak::tak::tak:

o jak mi miłoooooooooooooooooooooooo
u nas imiona od razu od początku ciązy zatwierdzone były hehehehhe

farsz zrobiony 80 pierogów zlepionych łazienka czysta teraz zmykamy na spacerek a jak wrócimy odkurzę zlepie drugą 80 pierogów i mam luzik:tak::tak::tak:

o kurczaki produkcje masz porządną tych pierogówwwwwwwwwwwwwwwww
miłego spacerkuuuu

no i teraz juz nie dam rady odpisac mialam pozaznaczane cytaty to mi net odcieli (...) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skurczybyk...

medeuska mnie ten wozio tez sie podoba ale zdecydowalam sie na inny... :tak:
CHIPOLINO 2009 WOZEK WIELOFUNKCYJNY LUMINA 2w1 (636182138) - Aukcje internetowe Allegro
Nowość Espiro Vector 4 Lite = Nowa Jakosc *W-wa (634420523) - Aukcje internetowe Allegro
Coneco V3 3w1 GŁĘBOKI+SPACERÓWKA+FOTELIK MAKED (660948272) - Aukcje internetowe Allegro

no to jest moj wybor... napewno na ktorys sie zdecyduja a do stycznia to stanieja :-D ...
medeuska wybierasz sie juz ????????

Mi sie najbardziej ten pierwszy podoba ALE te spacerowki nie sa za fajnie sama wiem bo mialam wlasnie taki sam model spacereowki dziecka pupa lezy w takiej dziuze jak rozlorzysz do spania dlatego sprzedalam wozek i kupilam sobie normalna spacerowke co sie na propsto rozklada bo tamten wozek mi sie wcale nie widzial jak Emily zaczela siedziec i chcialam jej zmienic na spacerowke to byla tragednia jak ona tam lerzala w tej dziurze:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja tez zaraz wychodze bo trzeba sie przewietrzyc :)
Milego popoludnia:-)

No no idz sie dotlenic ciocia:tak::tak::tak:

Klaudia właśnie super wysadziła Oliwkę do sikania.rozebrała ją i posadziła na nocnik a Oliwka ślicznie nasikała.mam w domu pomocnicę :tak::tak::tak::tak::-):-):-) od rana mnie wyręcza i cały czas zajmuje się Oliwką,grzecznie się razem bawią :-):-)
No to elegancko:tak::tak:

farsz zrobiony 80 pierogów zlepionych łazienka czysta teraz zmykamy na spacerek a jak wrócimy odkurzę zlepie drugą 80 pierogów i mam luzik:tak::tak::tak:
Podzielila bys sie troche ze mna tymi pierogami:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzisiaj rozmroze lodówke, bo m musi zmienic drzwiczki w drugą stronę żeby sie otwierały i zamrażalni mam tak strasznie oszrnoniony ze musze, bo ktos mi drzwiczek nie domknął i sie rozmrozila i zamrozila spowrotem:baffled::baffled: poki przed wyplata pusto w lodówce to moge to zrobic:-D:-D:-D

jeny jakieś słonko sie pojawiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fajnie macie u nas do słonka daleko, chyba ktos tam u góry zapomniał że taki Ogorzelec istnieje:szok::szok::szok:

mó przed chwila wstał wiec teraz moge posiedzieć, komputer mam w sypialni wiec nie chcialam go budzić!!!

owoce, owoce tak drożeją że szok, ja na szczęście sobie pomroziłam tyle że małemu musze świeże dawać :-:)-:)-(

a co do Oliwki to ciepły koc i goraca herbatka i nogi w wode z solą i bedzie ok:tak::tak::tak:

kurcze masz spust ja to ze 40 zrobiłam i juz wymiękam:shocked2::shocked2::shocked2:

A co do dentysty to na szczęscie nie miałam z kim malego zostawić jutro na pierwsza mam, mąż juz bedzie wiec nie ma zmiłuj:hmm::hmm::hmm::hmm:

reklama
Do góry