reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka on jest za słaby na rehabilitacje.:no:
Prawie cały czas leży i bajki ogląda.
Jak tylko się podniesie to do wymiotów go podrywa.
Troszkę w książeczce porysował,ale to dosłownie z 5-10 minut.
Kurcze,on nawet na zabawę nie ma ochoty.:-(

Oj biedactwo. Najgorzej patrzeć jak dziecko choruje...

coś dowikla się w ogóle nie odzywa???? ma któraś zWas z nia kontakt?????
No ja właśnie też o niej myślałam. Cisza... Nie odzywa się jak na razie..:-(

dzisiaj rozmroze lodówke, bo m musi zmienic drzwiczki w drugą stronę żeby sie otwierały i zamrażalni mam tak strasznie oszrnoniony ze musze, bo ktos mi drzwiczek nie domknął i sie rozmrozila i zamrozila spowrotem:baffled::baffled: poki przed wyplata pusto w lodówce to moge to zrobic:-D:-D:-D

Jedna rzecz jakiej nie lubię robić w kuchni to rozmrażanie i mycie lodówki, no ale niestety jak trzeba to trzeba...:tak:

Oliwka właśnie przez sen krzyknęła "CZEŚĆ":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D Dzieci są suuuper , moje często się śmieją w głos przez sen:-D:-D:-D To chyba znaczy, że mają fajne, śmieszne sny .:-):tak:

dziewczyny to która chętna na pierogi zapraszam wyszło mi 210 :szok::szok::szok::szok:
ale co tam pomrożę a potem szybki obiad:tak::tak::tak:
spacereek zaliczyliśmy fajniusi pogoda trochę dziwna słonko grzeje i to tak fest na termometrze 24 ale wieje jak diabli i niebo takie przymglone zapowiadają na wieczór burze i deszcz :-:)-(jak już ma padać to niech leje w nocy a ajk znam urok pogody to jak się zaciągnie to potem bite 2 dni deszczu:wściekła/y::wściekła/y:
z dowiklusią nie mam kontaktu puściłabym jej eska ale mam 30 gr na koncie i czekam na przypływ gotówki co by doładować konto :tak:a to do niej niepodobne tyle czasu milczeć :no::no:może się jeszcze rozpakowuje:confused::confused:może telepatycznie ją ściągnę bo już się za nią stęskniłam :tak::tak::tak:

Ja się zgłaszam na pierogi :tak::tak::tak: Uwielbiam pierogi :-):-):-)

reklama
no Oliwka już usnęła,az się zdziwiłam że tak szybko dziś :tak::tak::tak: ale w sumie nie ma co sie dziwic bo dzis to sie wybiegała i wyszalała za wszystkie czasy :tak::tak::tak:

Witam wieczornie ja dzis jakos caly dzien zabiegana jestem ze na nic nie mam czasu bylismy 2 razy na dlugich spacerach potem sprzatanie gotowanie i zakupy i tak mi caly dzien zlecial ze dopiero teraz mam czas:tak::tak::tak:
Musze wam sie pochwalic ze wygralam w LOTTO maialam tylko 3 ale to zawsze 15 Euro szkoda ze 6 mi sie nie trafila:-D:-D:-D:-D

A mialam sie zapytac zanim zapomne czy ktoras moze ma przepis na klopsy w sosie koperkowym ??? bylam na naszym watku ale tam takiego przepisu jeszcze nie ma:no::no::no: a kupilam dzisiaj tyle mielonego i koperku ze chetnie bym jutro na obiad zrobila:tak::tak::tak:

Witam wieczornie ja dzis jakos caly dzien zabiegana jestem ze na nic nie mam czasu bylismy 2 razy na dlugich spacerach potem sprzatanie gotowanie i zakupy i tak mi caly dzien zlecial ze dopiero teraz mam czas:tak::tak::tak:
Musze wam sie pochwalic ze wygralam w LOTTO maialam tylko 3 ale to zawsze 15 Euro szkoda ze 6 mi sie nie trafila:-D:-D:-D:-D
Gratulacje.Zawsze to dobry początek :-D:-D:-D
Ja dziewczynki zajrzałam,ale młoda mnie kusi.
Robi mi dziś wieczór z gitarą.Oj sobie pośpiewamy.:-D:-D:-D:-D:-D

cześć:tak:przepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni:zawstydzona/y:
wszystkim chorym dużo zdrówka, szczególnie dla Kubusia (tyle przeczytałam)
dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

wpadnę może jutro wieczorkiem jak się nieco ogarnę

pozdrawiam wszystkich i witam nowe mamusie;-)
kochana gratuluję cieszę się razem z tobą no normalnie juuuuupppppiiiiii:-):-):-):-):-)to teraz czekam cierpliwie na foteczki całego domku:tak::tak::tak::tak:
Fajnie już masz swój kącik:-)

A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
Ale ile remontów nas jeszcze czeka....
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D
o kochana to ja o czymś nie wiem ????to też prosimy o focie :tak::tak::tak:
gratuluję wygranej idź za ciosem to znów coś wygrasz tym razem będzie 6:tak::tak::tak::tak:
mój antoszka już śpi adam jeszcze gada zpiotrkiem o latach świetlnych i innych pierdołach ja zaraz mykam pod prysznic i do łóżka z książką bo piotr coś musi przeistalować w kompie bo ni cholery nie chciał mi dziś odpalić popołudniu :no::no:no a co jak co ale komp to musi mi działać:tak::tak::tak::tak:
jutro ma u nas padać co by mi nawet zbytnio nie przeszkadzało bo chcę poprasowac i wypucować nasz pokój a c z tego będzie to się w praniu okarze bo może weny mi zabraknie:-D:-D:-D:-D:-D
więc póki co mówię dobranoc no chyba że szybko mu z tym kompem pójdzie i jeszcze wejdę:tak::tak:

Gratulacje.Zawsze to dobry początek :-D:-D:-D
Ja dziewczynki zajrzałam,ale młoda mnie kusi.
Robi mi dziś wieczór z gitarą.Oj sobie pośpiewamy.:-D:-D:-D:-D:-D
Fajnie :tak: Ja uwielbiam takie wieczorki. U mnie synuś gra na gitarce i też chce żebym z nim coś śpiewała, mówi, że zostanie gwiazdą rocka :-):-):-)
Ja też gram na gitarze i mój M,. też, więc u nas to rodzinne hehehe.
Uwielbiam dźwięki gitary i to chyba mnie na samym początku pociągnęło do mojego M.:-D:-D:-D

malinka1 sorki :sorry2:, ale ja ciężko kapliwa czasem jestem. o jakie Kochana foteczki Ci chodzi ? Z parapetówki jak będzie, czy domku ?

reklama
Do góry