anka26_x_07
Mama Laury :)
Melduje sie i ja
Dzis jestem chora jak byk boli mnie gardlo i mam zapchany nos
ehhh nie mam weny
ehhh nie mam weny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kochana no to duuuuzo zdrowka zycze kuruj sieMelduje sie i ja
ehhh nie mam weny
oj bidulko duuuuużżżżżżżżżżoooooooooo zdrówkaMelduje sie i ja
ehhh nie mam weny
Emily dzisiaj tez jest marudna caly czas siedzi przy mojej nodze marudzi ciagnie mi za kable wyrywa z reki myszke naciska na klawiature i duzo przy tym marudzi te zaby jej daja niezle popalic nie wiem czy wczoraj wam pisalam jaki cyrk wczoraj odwalila ona zawsze chodzi spac ok 12 wiec tez ja tak polozylam byla zmeczona caly czas ziewala ja ja klade wychodze z sypialni a ona w ryknormalnie to zawsze odrazu usypia i tak ryczala przez 1,5 godziny m po nocce nie mogl sie wyspac przez ten jej paniczny ryk dawalam jej pic glaskalam po glowie itd nic nie pomoglo dopiero jak szybko kapliwej mamie sie wspomnialo ze moze byc przez zeby posmarowalam jej dziasla zelem i odrazu usnela
![]()
Melduje sie i ja
ehhh nie mam weny
Dolanczam sie do zyczenwszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............
boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce![]()
witam nowa mamusiehej dziewczyny
wpadlam sie przywitac
nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazdajak macie pytania to zapraszm
pozdrawiam serdecznie
No chyba raczej kochana tak sie nie daAniu zdrówka życze
Madziula-duzo miłości i samych radości
elwira151-witaj
A u mnie nudy, pogoda troszkę się poprawiła, akurat wpadła moja mama, więc poszłyśmy wszytskie na spacerek. Piotr dzis do 18 w pracy, a ja sama, ale kicha. Dobrze i nie dobrze-nadgodziny dobra rzecz, ale nie może być i nadgodzin i mąż w domu???![]()