widac ze w dzien byla pogoda a pozniej burza buo duzo tego nie bylo:-)
wszystkiego naj naj naj dla madziulinataszy i jej krzysia w dniu 10 rocznicy ślubu..............
boziu jak ten czas leci 10 lat temu bawiłam się u nich na ślubie a adaśko był taki maleńki miał 4 m-ce

spoznione ale szczere najlpesze zyczebia

hej dziewczyny

wpadlam sie przywitac

nazywam sie elwira mam o zgrozo 32 lata i 3 letniego synka Kubusia.Siedze w domu na wychowawczym i robie to co kazda

jak macie pytania to zapraszm

pozdrawiam serdecznie

witamy witamy
A reszta to pewnie albo ma ładna pogodę i na spacer wybyła, albo paskudna i za porządki się wzięła.
Miałam w planie wyskoczyć cichaczem po chleb,ale nie zapowiada się na deszcz, więc poczekam az mala wstanie i pojdziemy razem. Poki co biore sie za podłogi poki spi, to nie bede miala stópek po umyciu
u mnie wczoraj bylo bardzo upalnie ale ok 17 przylazla ta paskudna burza.i na prawde w jakis odstepach 15minutowych byla kolejna i kolejna,.i tak na pewno do polnocy.
dzis juz nie pada ale jeszcze chmury.ale wlasnie na wschodzie ma sie najpierw rozpogodzic czyli u mnie:-):-):-):-)
cos jakby jasneijsze juz te chmury
A my wróciliśmy właśnie z SI.
Diagnoza i omówienie będzie 30 lipca.
Mam wtedy iśc sama to mi wszystko powie.
Jakie zajęcia ,przez ile czasu u nich w centrum i jak długo w domu.
Na pewno będą zajęcia z zaburzeń społecznych i SI 2x w tygodniu przez co najmniej 4 miesiące.
zaburzenia ogólno rozwojowe na podłożu przedsionkowym
zaburzony cały system równowagi
naśladownictwo
powtarzalność ruchów
przewidywalność
interpretacja własna
czucie własnego ciała a w zasadzie prawie całkowity jego brak.
W sumie 210 zł tygodniowo wyparuje z portfela na początek,a potem więcej.

tak to kosztuje prywatnie niestety.
moja Paulinamiala podobnei ale w mniejszym stopniu na sczezcsie
my Sii mialysmy 2 lata te,u w CZD w wawie i oczywsicie po znjamosci nas pedagog wcisnela wczesniej b9o bylam w koncowce ciazy:-)
a ze sie zaprzyjzanilam z ta pedagog bo jezdze do CZd juz 5 lat to jak cos potrzebuej pilnie to zawsze gdzies nas wcisna.tak jak z opinia dla Pauliny od psychologa:-)
co Ty chcesz wygladasz slicznie... a obcinalas wloski ???
bo krotsze sie wydaja
no i jak po komisji kochana umieram z ciekawosci.......
wlsoksi mam dluzsze ale pocieniowane i tak sie jakos ulozyly:-)
a o komisji bede wiedzial po poludniu co i jak
super!
moja tez najpierw tate ciagle wolala.a jak zaczela wolac mama to sie odczepic teraz nie moze
Patrysia nie chcę krakać ,ale przy tak małej różnicy wieku to dzieciom się mocno zmienia.
Sewi będzie się mocno dopominał Twojej uwagi i różnie może być.

:-)
Ja bym wolała 2 mieć w wózku niż jedno w wózku a drugie na rękach,a nie raz widziałam takie scenki.

:-):-)
ja tez takie cos widzialam.
wiec przydalby Ci sie wozek dla dwojki
Święte słowa

Moja Helenka Chce do wózka

Dobrze, że mam ja gdzie posadzić ( mamy coś w rodzaju tandemu

)
Ale się rozpadało... Mam nadzieję ze do jutra przejdzie
oj padalo padalo.jak ospa?
Dziewczynki żegnam się z Wami na dzisiaj.
Bierze mnie coś.
Mam potworny ból głowy i uszu.
Temp w uchu lewym 37.9 w prawym 37.4
Edytuję
Ogólna temp 38.2 i zajebiście szybko rośnie.
Coś się pewnie rozwija.
Idę do łóżka ,bo mnie telepie zimnem ,mam dreszcze i gęsią skórkę.

Dobrej nocki życzę.:-)
bidulku.jak sie dzis czujesz?
do mnie dzwonila przedwczoraj wieczorem kolezanka.dzieciak mial ponad 40stopni goraczki!
a ta bala mu sie oklady zrobic ale jakos ja przekonalam

wczoraj byla u lekarza no i gardlo
wszytsko wina tej pogody
ja kupowalam kasiazki na
Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki i jestem zadowowolona.jest taniej niz na innych stronach i jak powyzej 200zl zamowienie to dowoz kureirem gratis

odpowiadaja na maile i tel i wszytsko doszlo jak potzreab:-)
ja wczoraj poprasowlaam malej troche ciuchow bo juz spodenek i restzy nie miala.
dzis mam tone prania.
biore sie za mycie okine i generalne porzadki i mam nadziej ze w koncu wyjdzie slonce bo chce dywany na dwor wyrzucic i dziewczyny tez

takze zarzz uciekam bo panienki wstaly i sie biore za robote