agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
podobno sierpien ma byc piknywyczytalam na interii
no oby bo od kilku lat sierpień mamy zrypany nad morzem
do miłego i smacznego ja twardo po 19 nicccc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno sierpien ma byc piknywyczytalam na interii
mąż Ci się spisał na medal kochanaWITAM
Pokarze ci na miescie jak bedziemy gdzie to jest ale bylo pyszne a restauracja bardzo milutka i przytulna
A co do Wiolki to jasne umowimy sie na jakis dzien i wpadniecie tym razem do mnie
Witam nowa mamuske
sliczne
No w koncu do nas dotarlas bo juz tesknilismy
czekamy
No to super ze dobrze poszlo na komisji
Mam nadzieje ze bol szyko minie po kroplach
dobra jest
A to czemu kochana nie przespana noc????
Super mieszkanko a balaganu nie widze
No to SUPER szczypiorki robia postepy
No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzali z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac
W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic
![]()
A z morzem to ja zawsze mam pecha,bo kiedy do cioci w Kołobrzegu nie zajadę to zimno i pada i nie ma jak na plażę wyjść a tak do niej daleko,że hej;-)(200 metrówno oby bo od kilku lat sierpień mamy zrypany nad morzem
do miłego i smacznego ja twardo po 19 nicccc
A ja czekam na swojego,Olek padł,Julu się przebudza i mnie woła,w brzuchu burczyale jeszcze da się wytrzymać
,w końcu 9 kilo zrzucone
;-).
Tuż przed północą nawet wyszedł z psem na spacer a jak wrócił to podał mi herbatkę do łóżka.
A jak się kładł to chciał tak bardzo delikatnie,żeby mnie nie obudzić ,ale mu nie wyszło.
Facet waży prawie 130 kg ,więc jak się pochylił nad łóżkiem to stracił równowagę i grzmotnął z całej siły
Usłyszałam tylko CHOLERA a chciałem tak delikatnie i po cichu !!!!![]()
Wymiękłamano myjta sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny![]()