reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Najbardziej zirytowałam sie w niedzielę jak poszłam na 6 do pracy a towar nam przywieżli o 7:szok:tylko nikt nam nie powiedział ,ze w niedzielę zaczynamy godzinę póżniej ,a wstac trzeba było.....to napiłyśmy sie kawy i posiedziałyśmy w zamknętej cukierni z rana:baffled:

reklama
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Jak to nie pomoże to pisz na priva, może uda mi sie pomóc :tak:
Cały czas tak robię prubuje z tych suwaczków. Nie wiem co to te priva. Internet mam od miesiąca.
I piszą mi albo Invalid File albo Invalid URL

Ze mną to jakaś masakra najwyżej będzie bez. Trudno....:-(

Jak klikniesz na Mama Helenki które znajduje się nad avatarem to wyśletlą się opcje, m.in. wyślij prywatną wiadomość :tak: To będzie taka wiadomość tylko do mnie :tak:

Zaraz ci napiszę krok po kroku jak wkleic suwaczek :)

A ja teraz czytam z pozoru mało kobiecą lekturę :-D Ale pękam ze śmiechu :tak:

Zapiski z pobocza - James May - Merlin.pl

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Jak to nie pomoże to pisz na priva, może uda mi sie pomóc :tak:

Nieźle :-D Ja od lat mam taki i jestem zadowolona :tak::tak::tak:

Cały czas tak robię prubuje z tych suwaczków. Nie wiem co to te priva. Internet mam od miesiąca.
I piszą mi albo Invalid File albo Invalid URL

Ze mną to jakaś masakra najwyżej będzie bez. Trudno....:-(

Jadźka rozumiem, ze zrobienie suwaczka to nie problem, tylko nie wychodzi ci wklejenie go??

Jak juz przejdziesz trzy kroki robienia suwaczka, musisz zaznaczyć kod z pierwszego okienka, tzw bbcode

Jak go zaznaczysz to klikasz kopiuj, lub naciskasz ctrl c

Wchodzisz w ustawienia, zmień sygnaturę, wklejasz ( ctrl v). Nie zapomnij zapisać zamiany.

I musi działać :)

Ostatnia edycja:
joasiu to ty wiesz że się pocisz i zmieniasz ubranie myjesz się a ja jak dziś stałam za młodą dziewczyną w warzywniaku to myślałam że padnę kilo tapety na buzi cała w różu a śmierdziało od niej potem i to nie takim jednodniowym bynajmniej:no::no::no:

a fuj najgorzej jest latem jak jest upał a autobusie,smród okropny,nie do wytrzymania a ti do tego cały autobus pełen :no::no::no::no:

a to moje kosmetyki ulubione większos dostalam w prezencie :tak:maniaczka ze mnie to zdjecia zapasow z zeszłego roku dlatego malo co teraz kupuje na biezaco kulki tzn dezodorant w kulce :-D

co za asortyment :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......

ojejku oby wiktorii nic się nie stało :tak::tak::tak:

Już z nia rozmawiałam :tak: Wszystko u niej w pozadku :tak: Nie ma teraz czasu bo mały się sparzył gorącą wodą :baffled: Ale chyba nie groźne to oparzenie :sorry2:

to dobrze że jest ok,oj biedactwo,musi go boleć :tak::tak::tak::tak:

czytałam dzis o tym na necie i jestem w szoku :no::no::no:

Witajcie :-):-):-)
Chyba o mnie nie zapomnialyscie :confused::sorry2::-)
Przez 2-3 dni nie miaalm netu.... nie wiem dlaczego...
a dzisiaj dopiero teraz moglam dojsc do kompa :tak:
Ale nic sie u mnie nie dzialo przez ten czas :shocked2:
Wiec wytlumaczylam sie juz troszku :-p

nie wiem ile jet do nadrobienia ale jakos weny nie mam :sorry2::dry:

nikt o Tobie nie zapomniał,pisałam dziś o tym że cię nie ma jakiś czas,nie doczytałaś dokładnie :-p:-p:-p:-p:-p

Dziekuje kochane nie musicie sie martwic u mnie wszystko dobrze ta trąba przeszła w innym miejscu nawet nie wiem dokładnie gdzie nie znam dobrze całej jabłonki a ona jest bardzo duża

to dobrze że ta trąba przeszła gdzieś dalej

no i na sam poczatek moze jeszcze przywitam nowe mamusie
heloł, troche sie Was nazbieralo wiec nie wymienie po kolei kazdej bo nie pamietam, ale witam :-D:-D

to sie nazywa powitanie w skrócie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
szkoda mi go bardzo bidulek

Dłużej nie ,bo robimy na zmiany po 8 godzin ,tylko jest o wiele ciężej jak na zmianie zamiast 4 dziewczyn są 2 lub 3,tłoku strasznego jeszcze nie ma ,bo lato dziadowskie,ale po 10 lipca i tak będzie pewnie zatrzęsienie ludzi ,a wtedy to już nie wyróba bez pomocy wi ekszej ilości rąk:szok:

wspólczuję Ci tej charówki,:tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie własnie burza sie w końcu skończyła,ale jeszcze leje :tak::tak::tak::tak:

własnie kurier przywiózł paczkę,z allegro przyjechał duzy bębenek.ale Oliwce podoba się zabawka.chodzi z bębenkiemna szyji i gra,wyglada jak mały dobosz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko czy moja głowa przetrzyma ta muzykę,bo na razie jest istny szał,Klaudia spiewa do tej muzyki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jadźka może suwaczek robisz dobrze tylko jak go wklejasz to nie zapisujesz tych zmian i on ucieka bo sam się nie zapisze.i być może w tym cały problem :tak::tak::tak::tak::tak: spróbuj jeszcze raz :-) dasz rade

Jadźka rozumiem, ze zrobienie suwaczka to nie problem, tylko nie wychodzi ci wklejenie go??

Jak juz przejdziesz trzy kroki robienia suwaczka, musisz zaznaczyć kod z pierwszego okienka, tzw bbcode

Jak go zaznaczysz to klikasz kopiuj, lub naciskasz ctrl c

Wchodzisz w ustawienia, zmień sygnaturę, wklejasz ( ctrl v). Nie zapomnij zapisać zamiany.

I musi działać :)

I w końcu wyszło
nie tam wklejałam. Ale ze mnie ci...

reklama
Do góry