anka26_x_07
Mama Laury :)
dobrze ze zadzwonilas a co do domofonow top nawet sie nie odzywam bo ludzie otwieraja drzwi a nawet nie wiedza komu to potem spia Ci bezdomni po klatkach i sikaja po katachPierwszaaaaaaaaaa ;-).
Koffana,każdy ma chwilę zwątpienia.A Ty gdzieś z moich okolic
;-),co?
To podrzuć linka to nadrobię;-).
Wypróbuję;-).
Ciekawe co na 100 postawisz;-)?
A ja wczoraj 2 godzinki potańcowałam,bo koszulki małżowi się pokończyły
.
Toż przypominałam o zbliżającym się tysiączku;-).
W sobotę wieczorem sensację w bloku miałam.Było już po 23-ej i chciałam wózek na kłódkę zamknąć,w przedpokoju zapaliłam światło(wizjera w drzwiach nie mam
),otwieram drzwi(na klatce światło zgaszone) a tu jakiś chłop z 2 workami po śmieciach stoi tyłem do mnie przy barierce
.Zapaliłam światło i pytam się czego tu szuka(a to jakiś bezdomny był,śmierdziało na kilometr
),nawet się nie odwrócił
,coś wymamrotał i powalił na górę(mieszkam na I piętrze).To ja wózka już nie zaczepiałam,tylko do mieszkania wstawiłam i rowerek Olka też odczepiłam i schowałam.Stare nawet nie wstało to zadzwoniłam na Policję,po 10 minutach byli i wyprowadzili go z bloku
a skubaniec po ciemku prawie na 4 piętro wylazł
i się położył i spał.W bloku jest domofon,na którego konserwację płacimy co miesiąc po 1zł
zamek w drzwiach nie działa
i KAŻDY może sobie wejść.Dzisiaj z sąsiadką lecimy na skargę do spółdzielni,niech się w końcu do roboty wezmą,bo smrodów i sików po kątach już chyba wystarczy.
Ja tak z rana bo Mirka do w-Wy wyprawiałam (zaspaliśmy) i sen jakoś nadejść nie chciał
![]()

ja tez skladam zyczonkawitam poniedziałkowo
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)
u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpiale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę![]()
zdrowka zyczewitajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie
malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów)
no to extra!!szybko poszloa mnie ucho już nie boli uupiii:-):-):-):-):-):-)
pomógł wiksmarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
no to elegancko nowy Aniolek na swiecie, gratulacjeWitam:-)
ja tylko na chwilke niestetyale muszę zmykać do urzędu pracy
jak mi sie nie chce
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzići dzis pojawi sie nowa dziołcha
Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)
Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
gratulujemy zabkaDolanczam sie do zyczen
Gratuluje zeboola
zdrowka zycze
no to super ze juz ucho nie boli
Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalamJa sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac
![]()
mozliwe mozliwe.A co do rybek to moj uwilebia lowicWitam WSZYSTKICH!!!
Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)
Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?
ochhh ja dzis tez takie mialam nastawienieTrzymam kciuki kochana
Ja jak zjadłam śniadanko to sie jeszcze poloyłam, i dopiero teraz sie obudzilamwstawilam pranie, ale nic wicej mis ie nie chce,,,
a musialabym podlogi umyc.. i balkon..i za prasowanie sie wziac i obiad.. i..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pelno tego
![]()

no to niezle musial te reke zalatwicNo to m byl u lekarza i dostal tydzien chorobowego na ta rekezas sie bede musiala z nim uzerac
;-);-);-)
znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
sliczny brzuszek