reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie tez komary lubia :))

Moj poszedl pod prysznic a ja sie musze powoli zwijac bo kuzyn tu spi w pokoju wiec czas sie zwijac bo rano wstaje ale jeszcze na nk musze zagladnac:-)

Dobranoc babeczki:happy2:

reklama
Dobranoc ANKA:-)

Ja słyszalam o tym filmie Anioly i demony ale jakos nie moge go sobei sciagnac:zawstydzona/y:

U mnie chyba znowu jest burza bo cos mi blyska:wściekła/y::no:

masz racje swojskie klimaty ale wiesz mam goscia w domku i troche lipa bo rafal zmeczony po 11h pracy na dworzu przy 29st wiec nie chce mu tu klikac na klawiaturze bo rano o 7 musi wstac:baffled:

no tak.rozumiem.
dobranoc

ja też się żegnam ,warta na kompie się zmienia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki wszystkim:-)

a Twoj o ktorej wstej ze jeszcze nie spi?
dobranoc

sama zostaje??????????

dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł więc jest dobrze:tak::tak::tak::tak:

Gratulacje.Zawsze to dobry początek :-D:-D:-D
Ja dziewczynki zajrzałam,ale młoda mnie kusi.
Robi mi dziś wieczór z gitarą.Oj sobie pośpiewamy.:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze fajnie macie, ja mam w domku gitare ale nikt nie umie na niej grać:szok::szok::szok:
moi rodzice kiedyś grali ale to było wieki temu:shocked2::shocked2::shocked2:

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

kurcze, ale u nas też jak puścisz ciepłą to zaraz wrzątek leci, a jak zimną to lodowata, a jak puścisz gorącą i odkręcisz zimną żeby zrównoważyć to junkers nam gaśnie:confused::confused::confused:
mamy junkersa na gaz:szok::szok:

Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachnieć:-Dale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak:tak:

ja kocham lady speed stick aloes albo owocowy, pluidów pudrów podkładów nie używam, mąż nie lubi jakiejkolwiek tapety, nawet jak rzęsy pomaluję to się czepia, że niby naturalne jest piękniejsze :-):-):-)
niestety taka jest prawda, często spotykam się z dziewczynami w moim wieku jak i duzo młodszymi, które nie maja twarzy tylko jedną wielką tapetę, i smród który nie tylko zajeżdża potem ale i także innymi niemytymi częściami ciał(chyba wiecie co mam na myśli???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie :tak::-p

kurcze u nas niby ciepło ale deszcze a jak nie deszcze to burze dziś wyjatek bo nie padało tylko zagrzmiało 2 razy:szok::szok::szok::szok:
ale i tak słońca nie było a ze 27 st

Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.

Najlepszego hej!!!

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

muszę wypróbować rajda, narazie mam moskitierę, ale też już jestem pogryziona, i cała się drapię:baffled:

zazdrosczez Ci.ja mam na twarzy takie blizny po syfach i swieze syfy ....
normlanie jako nastolatka nie ialam takiej spakudnej cery.teraz to nawet na plecah mi sie robia i we wlosachh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hormony mi sie wala jak nic,.mam jeden jajnik i mam nadzieje ze jeszcze nie wysaiada

anabuba nie przejmuj się nie jesteś sama ja co róż mam nowe syfiska, a najwięcej tych malutkich czarnych i choć bym nie wiem co robiła nic mi nie pomaga:no::no::no:
teraz na urodzinki zażyczę sobie chyba wizytę w salonie kosmetycznym, może tam co zdziałają:confused::confused::confused:

dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:

bardzo fajniusi prezencik, może mój by mi taki zrobił:confused::confused::confused:
jak by wyskoczył opasany wstążką to bym chyba ze śmiechu padła:-):-):-):-)

obejrzalam ostatnio anily i deminy-fajowy film
i "zapowiedz" z Cagem-iezle zakrecony i trzymajacy w napieciu

anioły i demony ja narazie czycham na książkę ale nigdzie nie ma:confused::confused::confused:
chyba juz powykupywali,
poszukam wśród znajomych:tak::tak::tak:

troszeczkę nadrobiłam, nie mam siły na więcej, nie byłam na necie od czwartku, mąż w dom, bóg w dom jeśli wiecie co mam na myśli??? męża już odesłałam z powrotem w delegację i tak jakoś pusto mi sie tu zrobiło, znów pojechali na 2,5 tyg, ale teraz jak przyjedzie ma dostać umowę, więc może nasze plany się w końcu ziszczą:confused::confused::confused:

reklama
Do góry