niezłe chłodzenieok dziewuszki to dzisiaj kładę antoszkę w bodziakuniby spadł deszcz i pogrzmiało a na termometrze na dworze 28 w domu 29
a okna pootwierałam co by się w domku ochłodziło
![]()

widzisz dowikluś ja jakaś akręcona 3 dziecko a się zastanawiamprzy 8 będe wiedziała
tfu tfu
![]()

witaj.ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugieJestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty
on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe
![]()
Mój mi też nie wypomina ,że od 13 lat w domu siedzę

Julka mnie rozbrajaoj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy"piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie"
to co by mojej marudzie udowodnić że ja nie nałogowiec idę kolacyje zrobić![]()

na początek starczyZnalazłam cukier waniliowy ale tylko jedenPodzieliłam go na piec kieliszeczkow od wódy i ustawiłam trzy u mnie w salonie,jeden w kuchni i jeden u dziewczynek:-)
Tyle wystarczy czy musze miec wiecej![]()

Ech wkleję Wam mojego skarba.