reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ok dziewuszki to dzisiaj kładę antoszkę w bodziaku:tak::tak::tak:niby spadł deszcz i pogrzmiało a na termometrze na dworze 28 w domu 29 :szok:a okna pootwierałam co by się w domku ochłodziło:tak:
niezłe chłodzenie :-D:-D:-D:-D

widzisz dowikluś ja jakaś akręcona 3 dziecko a się zastanawiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przy 8 będe wiedziała:-D:-D:-D:-Dtfu tfu:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugie;) Jestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty:)on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe:):-D
witaj.
Mój mi też nie wypomina ,że od 13 lat w domu siedzę :-D:-D:-D:-D:-D

oj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie:-D:-D:-D:-D:-D
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa:tak::tak::tak:
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy":szok::szok::szok::szok:piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie":-D:-D:-D:-D
to co by mojej marudzie udowodnić że ja nie nałogowiec idę kolacyje zrobić:-p
Julka mnie rozbraja :-D:-D:-D:-D

Znalazłam cukier waniliowy ale tylko jeden:tak:Podzieliłam go na piec kieliszeczkow od wódy i ustawiłam trzy u mnie w salonie,jeden w kuchni i jeden u dziewczynek:-)
Tyle wystarczy czy musze miec wiecej:confused::confused::confused:
na początek starczy :tak::-)
Ech wkleję Wam mojego skarba.

reklama
niezłe chłodzenie :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witaj.
Mój mi też nie wypomina ,że od 13 lat w domu siedzę :-D:-D:-D:-D:-D

Julka mnie rozbraja :-D:-D:-D:-D

na początek starczy :tak::-)
Ech wkleję Wam mojego skarba.
as śliczne zdjęcie kurcze kubul ma niesamowite oczka:tak::tak::tak:

dziewczynki coś wam w rowie zostawiłam:tak:
medea aleś zakupy zrobiła:szok:są już maliny w sprzedaży ???w jakiej cenie????ja jeszcze nie widziałam:no:

ja tez jestem mama ktora siedzi w domu mamy coreczke 19 miesiecy i staramy sie o drugie;) Jestem z moim mezem 9 lat i od 5 lat nie pracuje ale jeszcze nigdy mi nie powiedzial ze przy dziecich nie ma roboty:)on twierdzi ze ja pracuje 24 godziny na dobe:):-D

Witam! A męża pozazdrościć, mój mi też nie wypomina bo faktycznie wie że caly tydzień sama to przy trójce jest co robić. A w weekendy nawet pomaga:szok::tak: usypia Maćka...głośnym chrapaniem:-D

oj dowikluś przy 8 takich szkrabów jak moje to na pewno bym miała darmowe wczasy w wariatkowie:-D:-D:-D:-D:-D
wsyp sobie cukier waniliowy do szklaneczek i poustawiaj na parapecie ja tak robie i okna otwarte mam i zero robactwa:tak::tak::tak:
siedzi moj julka patrzy na mnie i do piotrka mówi "wiesz co ta malina to jest nałogowiec"iotrek a czemu tak sądzisz????a julka" klika uśmiecha sie niby z nami a głowa w kompie no patrz udaje tylko że nas słyszy":szok::szok::szok::szok:piotrek wiesz julia mama też chce chwile tylko dla siebie ja zajmę się antoszkiem ty rysujesz to mama poklika....a julka" jakoś to musimy wytrzymać może kiedyś z tego wyrośnie":-D:-D:-D:-D

extra tekst

No i dotarłam:tak:
Mlodzi juz spia a ja jestem mega wnerwiona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zaraz napisze Wam o co chodzi:no:
Mam nadzieje ze jutro tez bedzie ładna pogoda:tak:Pomyłam sobie reszte okien w pokoju z balkonem bo tyle było tych przecinkow tam ze szok:szok::szok::szok:

MALINUS
Ja sobie dokupie ten cukier waniliowy jesli zobacze ze dziala na te zarazy:-);-)

MEDEUSKA
No to niezłe zakupki,a jakie zdrowe;-)

No to jestem i ja jakos was dzis zaniedbuje ale ten upal mnie wykancza nic mi sie nie chce a w dodatku m siedzi w domu na tym chorobowym to nie bede przesadzac z kompem bo zas bedzie marudzil ze nic innego nie robie.
Jutro ma wpasc Ania na kawke z jeszcze jedna kolezanka przynajmniej nie bezie mi sie nudzic a i widze ze Anka sie dzis nie pojawila pisala mi ze ma awarie kompa :tak::tak:

witam nowa mamusie

oj julka to ma hasla:-D:-D:-D

AS ale masz przystojnaczka w domu:tak::tak::tak:

reklama
hejka ja dopiero teraz wpadam,jakos wcześniej mi się nie udało_Oliwka usnęła dopiero o 22.00

u nas była burza i nieźle lało,więc przez jakiś czas nie miałam dostepu do neta bo wszystko powyłanczałam :tak::tak::tak::tak::tak: wole być przezorna.

Po burzy M poszedł z dziewczynami na dwór,Oliwka ubrała kalosze i szalala po kałuzach,i razem z Klaudią szukały slimaków i biedronek,maniaczki :-D:-D:-D:-D a znalazły tego sporo_Oliwka uwielbia biedronki :tak::tak::tak::tak:

a ja w tym czasie zrobiłam sobie relaksacyjna kapiel a potem ogarnełam trochę.

jak dziewczyny wróciły zjedlismy koktajl truskawkowy i znowu szaleństwo.gralismy w piłke i rysowaliśmy kredkami.

a póxniej wkręciła mnie film na TV1 i teraz wchodzę na neta bo się skończył :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

i to tak w skrócie co u mnie.nic ciekawego :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry