reklama
no wstałyście

moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa
)
a ja obiadek podszykowałam pozmywałam łóżka pościeliłam pralę załadowałam zaraz zabiorę się za prasowanie tego co wyschło od wczoraj to się miejsce zwolni na suszarce:-)

moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa

a ja obiadek podszykowałam pozmywałam łóżka pościeliłam pralę załadowałam zaraz zabiorę się za prasowanie tego co wyschło od wczoraj to się miejsce zwolni na suszarce:-)
medeuska
październikowa mama'09
ulala to szalejesz dzisiaj- mi sie nic nie chce a pranie do wyprasowania z tygodnia mam....witam wszystkie kobitki
U nas już 30stopni i upał,że hoho!
Wzięłam się za porządki piorę i myję okna-no narazie jedno
Zuzka tez marudziła w nocy nie dość że gorąco to jeszcze dolne czwórki idą![]()

wlasnie przynioslm do salonu zeby mnie wena naszła

haha ja tez wlasnie piore i susze wczorajsze- prelozylam na balkon bo w azience mi nei wyschnie a wcoraj lało więc nie mialam co na balkonie rozwieszac bo mialam jeszce przedwczorajsze...no wstałyście
moje dzieciaczki po śniadanku jedno drzemkę uskutecznia drugie bajki ogląda a trzecie dzwoniło że idzie na plażę (brak słońca to dla niego pikuś i temperstura wody 15 też nie problem grunt że dzidziuś go popilnuje a on popływa)
i tygodniowe prasowanie na mnie czeka

pati juz dzsiaj wołał o spodenki a M juz od 3 dni z pokoju Zuzi-poki co zawalonego wyciągał niewyprasowane koszulki

Mama Helenki
i Aniki :D
Malina Wszystkiego naj z okazji rocznicy 

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
dołączam sie do życzenMalina Wszystkiego naj z okazji rocznicy![]()

a wogole wWITAM gorąco

Podziel się: