reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
a my wybywamy na spaerek pogoda akurat 28 stopni lekki wiaterek słonka brak czyli można z dziećmi nawet w południe wyjść:-):-):-)
u nas słonkoo bije twardo po obiadku wyjdziemy
Jadźka witaj
może jakieś fotki???? bardzo prosimy[ma naimie Nicole i ma 18 miesiecy
:-)

Malina Wszystkiego naj z okazji rocznicy![]()
NAJ NAJ NAJ :-):-):-):-):-):-):-)
dołączam sie do życzen:-) i trzymam kciuki
a wogole wWITAM gorącoja piorę pościelowe wietrze posciel zaraz musze leciec po mleko Gabi bo nic ostanio nie chce jeśc
a o 16 ide na rozmowe o prace tez trzymajcie kciuki
![]()
skoro obydwie ma cie na 16.00 to dobry znak,pewnie wszystko się uda.trzymam kciuki za was obie dziewczyny.czekamy potem na relacje

Więc sie witam :-):-):-) nadrobiłam wszystko co potrzeba,jeszcze rów mi został ale to zaraz

dopiero teraz udało mi sie usiąść przy kapie.od razu po sniadaniu poszlismy na spacer i wrócilismy o 12.00.teraz jest taki upał że szok,prawie 30C

ale wieczorem zapowiadaja u mnie burzę,oby jej nie było albo przeszła bokiem.
Jadźka
mama 2 synów
Dziewczynki co ten rów
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadująDziewczynki co ten rów
Jadźka
mama 2 synów
aha i wszystko jasnezamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
aha i wszystko jasne
dokładnie
ja lecę robić te sznycle wpadnę w międzyczasie pewnie
przepraszam bardzo ale nikt tu nikogo nie obgaduje tak dla jasnościzamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują

Jadźka
mama 2 synów
A ja idę trochę poprasuje jak mi Sebek pozwoli

reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
heheh dobre choć się nei ośmieszajprzepraszam bardzo ale nikt tu nikogo nie obgaduje tak dla jasności![]()
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim
Podziel się: