reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
[ma naimie Nicole i ma 18 miesiecy
:-)
może jakieś fotki???? bardzo prosimy :tak::tak::tak::tak:

Malina Wszystkiego naj z okazji rocznicy :tak::tak::tak:

NAJ NAJ NAJ :-):-):-):-):-):-):-)

dołączam sie do życzen :tak::-) i trzymam kciuki

a wogole wWITAM gorąco :-p ja piorę pościelowe wietrze posciel zaraz musze leciec po mleko Gabi bo nic ostanio nie chce jeśc :szok: a o 16 ide na rozmowe o prace tez trzymajcie kciuki:tak:

skoro obydwie ma cie na 16.00 to dobry znak,pewnie wszystko się uda.trzymam kciuki za was obie dziewczyny.czekamy potem na relacje :tak::tak::tak::tak:

Więc sie witam :-):-):-) nadrobiłam wszystko co potrzeba,jeszcze rów mi został ale to zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dopiero teraz udało mi sie usiąść przy kapie.od razu po sniadaniu poszlismy na spacer i wrócilismy o 12.00.teraz jest taki upał że szok,prawie 30C :tak::tak::tak::tak::tak:ale w końcu chcielismy tego lata więc mamy,nie ma co narzekać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale wieczorem zapowiadaja u mnie burzę,oby jej nie było albo przeszła bokiem.

reklama
przepraszam bardzo ale nikt tu nikogo nie obgaduje tak dla jasności :no::no::no:
heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie
jak wam nowe mamy przeszkadzają udzielające sie tu to załóżcie sobie watek osobny zamknięty gdzie tylko WY będziecie i nowe mamy wam nie przszkodzą
nawet fakt ze cytujecie sobie tylko siebei a omijacie bezczelnie sporą częsc postów mam które tu piszą
to ogólny watek i od lat tu jest i nowe na pewno będa chciały tu pisać więc jak wam przeszkadzaja to piszcie tylko na swoim

Do góry