reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To dawaj MALINUS tez:tak::tak::tak:
Przynajmniej zorientuje sie mniej wiecej ile kasy bede musiala wydac:tak:
No i plusem bedzie dla mnie to ze za zerowke w szkole sie chyba nie placi prawda:confused:A w przedszkolu musialabym od wrzesnia placic juz 100% bo mlody nie ma juz zasilku pielegnacyjnego

Jak moja Ania szła do zerówki to same książki to około 70 zł plus kredki drewniane świecowe farby plakatowe plastelina blok techniczny, rysunkowy, papier kolorowy, segregator, teczka, koszulki....
Teraz to będę za rok przerabiać z Krzysiem

reklama
Jak moja Ania szła do zerówki to same książki to około 70 zł plus kredki drewniane świecowe farby plakatowe plastelina blok techniczny, rysunkowy, papier kolorowy, segregator, teczka, koszulki....
A ksiazki sie zostawia w szkole czy dzieci nosza w plecakach:confused:
W sumie to pewnie w kazdej szkole jest inaczej,ale moj Dominik jest bardzo maly na swoj wiek i jakos Go nie widze z pelnym plecakiem :szok::szok::szok:

ja za ksiazki 2 lataemu placilam 100zl do zerowki!!!!!!!!!
a teraz do 2 klasy zaplacilam 230zl plus 54 angielksi i 10zl religia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dbrze ze wieksozsc blokow itp mam co dofinansowanie z pfronu bylo:-)
tylko piornik musze kupic,mydlo,reczniki

kochana żylaki????????/ty się zacznij oszczędzać bo w dupę dostaniesz:wściekła/y:
dowikluś potem poszukam julki listy z wyprawką to ci przepiszę:tak:

no iestety.po drugiej ciazy mi wyalzly:wściekła/y:
zawsze mialam widoczne zyly ale w ciazy to uz byl koszmar.nie bede wam tu swoich nog pokazywac bo szok.alew krotkich gaciach chodze:-)
teraz ten upal wszystko psuje.
przydaloby sie do naczyniowca sieudac ale problem gdzie i kiedy.moze od gina dostane cos z heparyna:-)
podkoniec ciazy bralam detralex czy jaos tak

dowikluś u nas pani zabroniła kupowania piórników i plecaków bo książki zostawiają w zerówce a kredki będą w kubkach bo tak łatwiej dzieciom.jedyne co musi codziennie nosić to 2 śniadanie i picie:tak:

reklama
A ksiazki sie zostawia w szkole czy dzieci nosza w plecakach:confused:
W sumie to pewnie w kazdej szkole jest inaczej,ale moj Dominik jest bardzo maly na swoj wiek i jakos Go nie widze z pelnym plecakiem :szok::szok::szok:

w szkole hheheehe
dobre;)
to nie ameryka:-)u nas takze cala wyprawka szla do szkoly a paulina w plecaku nosila tylko biezace ksiazki,piornik,jakies kredki i klej.ale to i tak jak kamienie.z regulty rodzice to nosza.
i moja rada-kup dziecku tornister a nie plecak.jest sztywaniejszy a przy tych ciezarach to wskazane.ja sama na poczatku podtsawowki chodzilam w tornistrez a takch cezarow nie bylo

Dowikla mam nadziej ze sie nie pogniewalas za wczoraj o ten tekst z czapakmi dla malych co?

Do góry