reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no iestety.po drugiej ciazy mi wyalzly:wściekła/y:
zawsze mialam widoczne zyly ale w ciazy to uz byl koszmar.nie bede wam tu swoich nog pokazywac bo szok.alew krotkich gaciach chodze:-)
teraz ten upal wszystko psuje.
przydaloby sie do naczyniowca sieudac ale problem gdzie i kiedy.moze od gina dostane cos z heparyna:-)
podkoniec ciazy bralam detralex czy jaos tak
mojej mamie 3 lata temu zaczeły wychodzić żylaki to smarowała jakąś maścią z kasztanowca:tak:i dużo się zmniejszyły:tak:

reklama
dowikluś u nas pani zabroniła kupowania piórników i plecaków bo książki zostawiają w zerówce a kredki będą w kubkach bo tak łatwiej dzieciom.jedyne co musi codziennie nosić to 2 śniadanie i picie:tak:
No i ja bym wlasnie chciala zeby u mnie tez tak było:tak::tak::tak:
Zrobiłam sobie kawke bo jakos ta pogoda mnie zmulila:no:No i musialam wypuscic Klaudi z pokoju bo juz mi rzucala zabawkami:szok::-DA Witunia jeszcze spi:tak::tak::tak::-)

dowikluś u nas pani zabroniła kupowania piórników i plecaków bo książki zostawiają w zerówce a kredki będą w kubkach bo tak łatwiej dzieciom.jedyne co musi codziennie nosić to 2 śniadanie i picie:tak:

kurna masz racje malina.
dowikla sorki
to co napisalam to o 1 klase chodzilo:baffled:
w zerowce faktycznie tylko picie i kanapki

mama Helenki czekaj na wskazowki:-)
jak Anika?kropeczki sa?

w szkole hheheehe
dobre;)
to nie ameryka:-)u nas takze cala wyprawka szla do szkoly a paulina w plecaku nosila tylko biezace ksiazki,piornik,jakies kredki i klej.ale to i tak jak kamienie.z regulty rodzice to nosza.
i moja rada-kup dziecku tornister a nie plecak.jest sztywaniejszy a przy tych ciezarach to wskazane.ja sama na poczatku podtsawowki chodzilam w tornistrez a takch cezarow nie bylo

Dowikla mam nadziej ze sie nie pogniewalas za wczoraj o ten tekst z czapakmi dla malych co?
Ja myslalam o tornistrze ale bym musiala miec dla Niego taki mniejszy bo te co sa w sklepach sa ogromne jak na nie patrze i wyobrazam sobie Dominika z nim na plecach:szok::szok::szok:

ANABUBKA
Jasne ze sie nie pogniewalam:tak::tak::tak:Ja nie z tych obrazalskich
Przeczytalam to z pokora;-):-)Ale na Nich nie ma rady dlatego czesto wchodzili do pokoju i zmaczłam Im glowy:tak:
A dzisiaj to niby to slonce jest ale w wiekszosci za chmurami

reklama
Do góry