reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.
zamkniety ich dział na którym pisza lub nas obgadują

heheh dobre choć się nei ośmieszaj
niestety jakiś czas temu chciałam do was dołączyć wiec do grupy zajrzałam i myślałam ze po prostu macie ją otwartą weszłam i to co przeczytałam nii było jak to to napisałaś nie obgadywanie

nic z tego nie rozumiem :no:
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy. :tak:
Dziewczyny zżyły się ze sobą.

A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.:no::dry:

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)

Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:tak::-)

Chwila, chwila ,chwila...
Na poczatku przywitam sie z nowo doszłymi mamuśkami.

nic z tego nie rozumiem :no:
Obgadywanie ( jak to określiłaś) polega na tym , że każda określiła się , iż wątek mamusiek stał się teraz licznie zalegany przez nowe mamuśki i staje się on coraz bardziej obcy. :tak:
Dziewczyny zżyły się ze sobą.

A z twojej strony nieładnie , że mając prawa moderatorskie wchodzisz bez zaproszenia i czytasz zamknięty.:no::dry:

Wątek zamknięty powstał po półrocznej ( jak nie więcej) rozmowie na ogólnym, wklejaniu fotek, zwierzaniu się w celu przeniesienia tego na zamkniety, bo sporo było czytelniczek owego forum nie ujawniających się. Nie powstało ono po to by obgadywac kogokolwiek. Dziwne twe podejście.;-)

Poza tym jako jedna z pierwszych ( jeszcze za bodzinki i innych czasów) stwierdzam , że dziewczyny są mocno ze sobą związane i mają prawo ( nie obrażając nikogo) stworzyć grupę dla siebie.:tak::-)

dobrze powiedzine!!!!!!!!!!
dac Ci wodki
:-D:-D:-D:-D:-D
wejdz do rowu znjadziesz niepsodzianke:-D

Jak dla mnie tworzenie na tej stronce jakich kolwiek nowych podforów nie jest dobrym rozwiazaniem. Zniechęcacie i olewacie w ten sposób inne mamuśki.
Mamy przecież wątek zamkniety. I to powinno wystarczyć. Nigdzie nie będziecie czuły sie dostatecznie samotne.

Patrysia ma mozliwośc odznaczenia , aby moderator nie zagladał na zamknięty bodajże.:tak:

reklama
WIKTORIA
Dzieki.Moja przeprowadzka poszla szybciutko i sprawnie:tak::tak::tak:
W nowym domku mieszka nams ie super:-):tak:Jest cisza,spokoj i normalni sasiedzi:tak::tak::tak:

Do góry