reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska mam tylko jeden dysk główny, próbowałam przez pomoc i bsługe tecniczna ale opcja formatoania nie jest dostępna, z tego co wyczytałam wolumin rozruchowy lub prtycję systemową nie da rady zformatować, ale ja sie nie znam, (te wyrażenia spisałam z pomocy :p) Anabubka mam antywira ale niestety za późno go zainstalowałam i nawet to mi zainfekowało, (chyba) bo znajdzie mi uszkodzone pliki ale nie wyleczy juz ich :( a tak na marginesie moja zmywarka nadal czeka :p

reklama
witaj jadzia, ja też mam dużo pieprzyków, m zawsze sie smieje ze jestem popieprzona :p ale dwa mam mega, jeden na lewej łopatce, ma średnice 1.5 cmi jest wypukły, a drugi mam na brzuchu z boku, ma 1 cm średnicy, a wystaje na 3 mm nie raz sie pytałam o to lekarki ale mówi że to nic groźnego, musze dodać że rosną razem ze mną od kąd pamiętam, raz jak byłam młodsza babcia chciała mi go strzepnąć bo myślała że to jakaś wielka biedronka :)))

witaj jadzia, ja też mam dużo pieprzyków, m zawsze sie smieje ze jestem popieprzona :p ale dwa mam mega, jeden na lewej łopatce, ma średnice 1.5 cmi jest wypukły, a drugi mam na brzuchu z boku, ma 1 cm średnicy, a wystaje na 3 mm nie raz sie pytałam o to lekarki ale mówi że to nic groźnego, musze dodać że rosną razem ze mną od kąd pamiętam, raz jak byłam młodsza babcia chciała mi go strzepnąć bo myślała że to jakaś wielka biedronka :)))
Ja mam bardzo odstającego pod pachą którego mam odkąd pamiętam i jak byłam młodsza to zawsze sie nim bawiłam ostatnio urosły mi w takim miejscu że mi trochę przeszkadzają

Mam pytanko. Sebek zje wezmę go do odbicia i go położę. A po jakimś czasie wezme go w pionie i znowu mu się odbija i jakby rzygnie ale ani przy tym niepłacze tylko się potem śmieje. Co mu jest to moje mleko jest niedobre czy co?
Idę robi chłopom kolacje bo mój m przyszedł z Sewerynem

no trochę spokoju ;-)
JADZKA przepis na salatkę na wątku z przepisami :tak:
Wybaczcie ze nie popisze z Wami dzis mamy z mężem 13 rocznice ślubu wywiezlizmy starszaki do babci Gabi spi wiec moze zajmiemy sie troche sobą :zawstydzona/y::-ppiwko moze jakieś masaz no potem to sie zobaczy
Milego wieczorku do jutra :-D:-D

Jadźka, wydaje mi się że to normalne, w szpitalu pielegniarki powiedzialy mi ze po mleku matki nie trzeba wogole odbijac, coś im nie wierzylam, ale ok, i tak odbijałam, mój czarek po mleczku potrafił dwa razy ulać i przy tym bekać i pierdzieć bez umiaru, myślę że dziecko im wiecej beknie a nawet jesli mu sie uleje nic sie nie dzieje a nawet to jest lepiej bo jesli ma mu to zalegac w zoladku i pozniej z tego tytulu ma go bolec brzuch lub miec wzedecia, to lepiej zeby mu ton wszytsko wylecialo

reklama
Do góry