Jadźka
mama 2 synów
fajowa:-):-):-)Wrzuta.pl - wataha - każdy z nas fajna piosenka podoba mi sie Pozdrowienia z gór :-)
ale dzisiaj puchy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajowa:-):-):-)Wrzuta.pl - wataha - każdy z nas fajna piosenka podoba mi sie Pozdrowienia z gór :-)
Ja też niewiem co się dzieje. Pomyślałam że dzisiaj wcześniej siąde po potem moge niemieć jak a tu jesteśmy tylko we dwie.no nie poznaje wontku zawsze o tej porze było pełno dziewczyn
U mnie taki sam bo błysko-grzmoty całą noc byłyWitam WSZYSTKICH w ten wtorkowy niewyspany dzień.
Idę zjeść śniadanko.
Toż jestem tylo chodziłam materiał do badań zanieść,bo Olek mi znowu się gdzieś się zarobaczyłWitam jestem dzisiaj na chwilke odrazu przepraszam ze nie odpisze i nie poczytam ale sporo tego a jak taka słaba jestem :-) Posiedze z wami na chwile ale obawiam sie ze nikogo nie ma wiec ide kawke zrobic
A gdzie M wyjezdza a zgrzyta na ząbkachU mnie taki sam bo błysko-grzmoty całą noc były.
Toż jestem tylo chodziłam materiał do badań zanieść,bo Olek mi znowu się gdzieś się zarobaczyłi chrząka i zgrzyta a już 3 razy był Zentelem traktowany:-(.
M dzisiaj wyjeżdża to wieczorkiem będę.;-)![]()