reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nie tylko kwestia papierka cos z siebie wykrztusic tez bedzies musiala np TAK :-D:-D:-D:-D
a co do wodki to nawet takiej nie znam a myslalam ze znam sie na alkoholu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D
co się znowu dzieje?:baffled:

gratulacje,to blizej niż dalej do osiągnięcia sukcesu:tak::tak::tak::tak:

a Ty jaką bys chciała?
myslalam bols, sobieski, zawisza:happy2:
ja znam biala dame.
dosyc droga wiec u nas sie tansze pija;))))))))))))))))))
:-D:-D jaka:confused:
Witam
ja tylko na chwilke bo jest u mnie siorka i zaraz wypijemy sobie piwko:tak::tak::tak:i troszke posiedzimy:-)

WIKTORIA
Co to za smutaski:confused:

zdrowko:-)

reklama
Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość

ja sie wczoraj tak czylam i jakbym mogla to bym je.........cenzura:-p

kazda z nas ma czasem gorsze dni,pogoda tez daje popalic i nam i dzieciom
a Kamilka karmisz jeszcze?

my jestemy od tego zeby sie wyzalic wiec płacz,płacz płacz.....:cool2:

Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość
Kochana doskonale Cie rozumiem:no:Tez siedze sama z moimi w domu i czasami dostaje na glowe:-(Coraz czesciej wszystko mnie denerwuje:no:ale miewam tez ochote na wyglupy i wtedy jestesmy wszyscy szczesliwi:-):-):-)

Głowa do góry:tak:,ta deprecha,to z powodu,że M niedługo będzie;-):tak:,ja miałam tak samo im bliżej powrotu małża to dzieciaki w kość mocniej dawały:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

Olek do mnie z sypialni przyczłapał i zasypia na nowo:-D.
:baffled::baffled:

:baffled:kazda ma gorsze dni:sorry2: glowa do gory;-)

Kochana doskonale Cie rozumiem:no:Tez siedze sama z moimi w domu i czasami dostaje na glowe:-(Coraz czesciej wszystko mnie denerwuje:no:ale miewam tez ochote na wyglupy i wtedy jestesmy wszyscy szczesliwi:-):-):-)
Glowy do gory kochane bedzie dobrze dacie rade jestescie silnymi kobietkami:tak::tak::tak: a jak wasi mezczyzni powruca to zapomnicie o wszystkim:tak::tak: napewno jest wam ciezko tez by mi bylo ale jakos trzeba sobie radzic:tak::tak:

reklama
Do góry