reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuska a zobacz ten
Graco Wozek QUATTRO DeLuxe+Nosidlo+Pokr+Gratis (675803549) - Aukcje internetowe Allegro.
Ze spacerówki się korzysta najdłużej, a teraz dużo moich koleżanek kupuje spacerówki i dokupuje nosidło dla noworodka. To jest licytacja ale można poszukać innego a może będzie fajny używany. W razie czego te nosidła można dokupić osobni

kurczę ładniutki, że też wcześniej go nie widzialam dla samej spacerówki warto kupić:tak::tak::tak::tak: a szwagier kupil juz nowy :szok::szok::szok:

Jeszcze za moich panieńskich czasów M przyjechał do mnie mercedesem i spytał czy nad jezioro nie pojadę i że jest z bratem i kumplem,oki,pojechałam,to ze 30 km od nas w drodze powrotnej,on do M,żeby go gdzieś zawiózł,mój oki ale nie swoim autem tylko jego VW Jettą, i pojechaliśmy przed 21-ą nad .......Solinę:szok:;-):tak::-D:-D:-D.W tym czasie jego żona była u tego kumpla z dziećmi(jedno niepełnosprawne),a komórki nie mieli,podjechała pod swój dom a tam mercedes a w środku zamknięte klucze do mieszkania:-D:-D:-D.A ona bez kluczy i z fochem wielkim bo musiała u tych znajomych w brudnej pościeli spać,on po drodze z kumplem się ululał i wcale Soliny nie pamiętał:-p:no:.Wróciliśmy przed 8-ą rano;-):cool2::tak::-D:-D:-D.

Witam wszystkie mamy.Widzę,że wiele jest nowych mamusiek, ale mam nadzieję że reszta mnie pamięta??;-)Niewiela czasu mam żeby tu zaglądać, niemniej jednak ciągnie mnie do was....:tak::tak::tak:Przy tej mojej trojcy wiecznie cos do zrobienia, jedynie w nocy mam chwilkę.

reklama
Do góry