Natalineczka555
kocham kochać :)
co tu takie pustki o tej porze???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-witam k... znowu mnie nerwy zjadłyznowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-
-
-(
mikado oxford bardzo mi się podobaWidze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwonyciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko
![]()
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilamA jak wiecie bylo ich sporo
Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-)
:-)
..mam gosci
wiki ty tu wpadasz ostatnio jak po ogień o co kamman?????WITAM odpowiem na pytania lepiej mi a co do odchudzania sie nie odchudziam sie mniej jem ale to wszystko.Nie poczytam bo ide prasowac i na chwile na balkonik
dowikluś a jak twoje palenie??????????????????????WIKTORIA
A Twoj maz wie ze Ty palisz![]()
A nie ma któraś na zbyciu niebieskiej parasolki, albo pasującej do niebieskiego wózka? Zawsze taniej może niż nówka, a co to się zniszczy...Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe![]()
Dołączam się, serdeczne życzenia
Natalineczko
z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.
![]()