a buuuuu u mnie to chociaż adam z julką go zagadają a ja mam czas chociarz na ugotowanie obiadu i jakieś pobierzne sprzątanieNie mam czasu, zeby cos zjesc. Juz jestem głodna i zła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a buuuuu u mnie to chociaż adam z julką go zagadają a ja mam czas chociarz na ugotowanie obiadu i jakieś pobierzne sprzątanieNie mam czasu, zeby cos zjesc. Juz jestem głodna i zła![]()
dołączam się do życzeńwwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat![]()
Psiółka przyszła a wcześniej zupkę groszkową gotowałam i potańcowałam z żelazkiem. Julu nie chce mi spać w dzieńnie no dziewczyny co jest z wami ja tu weszłam nadrabiać a tu cisza:--
-
-
-
-(no sama ze sobą pisze
![]()
a buuuuu u mnie to chociaż adam z julką go zagadają a ja mam czas chociarz na ugotowanie obiadu i jakieś pobierzne sprzątanie![]()
dołączam się do życzeń
Przepraszam,że nie poczytam.
Jak się u mnie trochę uspokoi i dojdę do siebie po powrocie z weekendu to się odezwę.
Tymczasem idę spać ,bo mam do odespania 2 noce.
Spanie mam rwane mocno,bo przecież co 2 godziny masaż Kubusiowy,ale co nieco już odespałam. :-):-)
pozdrawiam.
Masakra normalnie, az strach
tez tak miałam w ciązy, wymyslałam co by tylko jescze zrobicmnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokojuznaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak
![]()
Super, wiedzialam, że bedzie krótko i błacho. Ciesze sie bardzo.Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu
No i mogę jutro iść z nią do okulistylekarka powiedziała, że już nie zaraża
![]()
Gratulacje dla Gabi, jeszcze tylko spraw sobie ze 2 pary rąk i oczu i bedzie git.
A poważnie, ku dobremu idzie!