reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
WITAM SIE I JA ZARAZ KAWE ROBIE I MOŻE UDA MI SIE POCZYTAC sorki za capslocka
luna665
Mama grudniowa 2007
Oooo, tylko Natalineczce dowcip( i to tez jeden) sie podobał??? Ale mi śmutnio...

. Chociaz poćwiczyliście po tych kaloriach??
Pewnie z nerwów hasła nie pamięta. No a latanie jak to przed własnym weselaem, później odsapnie.Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)
Wszystkie rewelacja, bardzo mi sie podobaja.sama wlazlam na te kiecki.ta jest fajna
Zensetti___Black Lace Dress _34-40_ tu rozmiar 40 (685784475) - Aukcje internetowe Allegro
i ta tez
Little Creamy Dress ____ 34-40 ____ tu rozmiar 40 (676583910) - Aukcje internetowe Allegro
i ta tez mi sie podoba
Coquettish Black & Red Dress _34-42 _ tu r. 34 (678342400) - Aukcje internetowe Allegro
moja siora ma od nich taka
Zensetti____ Black & Turquoise - tu 38 (677894204) - Aukcje internetowe Allegro
i taka
Zensetti__ RedDress ___15%taniej - tu rozmiar 36 (679082798) - Aukcje internetowe Allegro
A ta mi sie w ogóle nie podoba, no może kolor. A modelka to już w ogóle jak z krzyża zdjęta:-)
Godzina na jedzienie pó biedy, ale na jakie jedzeniePizza przyjechała:-):-):-):-):-)ale godzina na jedzenie niezła co
![]()

No, witamy!Hej! Melduję że wróciłam od mamy:-) i na razie trochę w domku posiedzę. U mamy było fajnie...przez dzień maliny, wiśnie...po południu odwiedzalam znajomych i rodzinę, a wieczorem pogaduchy z rodzicami
Teraz mama jedzie do sanatorium więc do sierpnia siedzę w domu chyba że mąż coś wymyśli...(urlop)...albo weżmie nas ze sobą, bo i taka opcja jest możliwa
Pozdrawiam!!!
luna665
Mama grudniowa 2007
No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.
A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.
A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???
wiktoria12
LUNA jeszcze tylko 2 papierosy i koniec z paleniem
luna o co chodzi z tą Beatą???? bo ja chyba nie w temacie?No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.

LUNA jeszcze tylko 2 papierosy i koniec z paleniem
tak tak to sie tylko mówi jeszcze dwa a wychodzikolejna paczka.wiki miałas nie palić,dostaniesz w kopa w tyłek

teraz bylam w rowie
a tak w ogle to wczoraj kolo poludnia pojechalam z dziewczynami do psiapsioly i dzis po 17 wrociłysmy:-)
owssemodpoczelam odstresowalam sie ale jak przyjechalam do domu to co?p mila zrobic doslownie 3 rzeczy i nic nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!1
nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a do tego jeszcze syfu narobil mimo ze wczoraj przed wyjciem sprztanelam
no i tez %
zostaw chlopa na chwile samego w domu....
trzeba pilnwac gorzej niz dziecko...
to ja tu muszę mojego pochwalić bo jak zostaje w domku sam to jak wracam to wysprzątane wypwchnione ale on jak ja kocha jak jest czyściusio a przy tym sam lubi to robićMojego M jak zostawic samego w domu to jak wracam to idzie się załamać-istne pobojowisko.doslownie załamka.rozumiem Cie doskonale i nie dziwię sie że jesteś kurzona![]()

ale fajne spotkanieWitam wieczorowa porą
Ja na chwilke bo trzeba na jakie.sprzytulanki namówić
byłam dzisiaj wAuchanie i sptkałam Ankeale akurat moj byl przy kasie i juz mialam placic wiec za bardzo nie pogadałyśmy ale mamy sie spotkac po jutrze najprawdopodobniej
a teraz zmykam miłego wieczorku kochsne![]()

fajne tkie emocje przedweselne:-):-)no i czekamy na jakąś focię nawet z przymiarki bo inaczej to do 1 sierpnia uschniemy z ciekawośći:-)Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)
a jedź i odocznij kasy wiecznie małoNo właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.

u mnie za oknem iuękne słońce ślicznie jest ja wczoraj skończyłam pracę o 23.20 i musiałam wracać nocnym co jest mało fajne i w domku byłam dopiero po 24:-(ale dzisiaj idę już normalnie na 18 i skończę o normalnej godzinie

u mnie pod domem wodę jkąś kopią wymiana rur i musze sobie wody nałapać bo może nie być

a mam tyle prania ale nie nastawiam bo jak wyłąćzą to lipa

no i dzisaj ma przyjść firm od neta bo coś szwankuje tzn muszą sprawdzić coś na kablu na całej ulicy bo moż e tam sygnał gubi przyznali się bez bicia że to ich wina

wiktoria12
NORMALNIE SZOK
medeuska,nie trzeba kupować chińskichrzeczy żeby grzybicą się zarazić
,trzeba prysznic na porodówce w Chełmie zaliczyć
:-(.

super mebelkiNatalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
![]()
i jeszcze taka na 6 szuflad
W sypialnitylko kolor ciemniejszy a w salonie
w przedpokoju
wszystko z BRW.I wszystko się mieści.
![]()
Ja czasem tak tez mam wchodza a tu cisza szkoda ze nie piszemy tak jak dawniejnie no dziewczyny co jest z wami ja tu weszłam nadrabiać a tu cisza:--
-
-
-
-(no sama ze sobą pisze
![]()
To fajnie ze Niki przechodziJa jestem na chwilkę
Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu
No i mogę jutro iść z nią do okulistylekarka powiedziała, że już nie zaraża
Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę![]()

Oj bidulko wiem co to jest ale jedz kochana nawet nogami zebys pokarm miałaNie mam czasu, zeby cos zjesc. Juz jestem głodna i zła![]()
reklama
wiktoria12
Jak wam mówie ze zucam to zucam szkoda kasy lepiej dziecią coś kupićluna o co chodzi z tą Beatą???? bo ja chyba nie w temacie?
tak tak to sie tylko mówi jeszcze dwa a wychodzikolejna paczka.wiki miałas nie palić,dostaniesz w kopa w tyłek![]()
Podziel się: