reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja Weronika cala pogryzinona.wczorak u kolezanki btyl grill i do 21siedzielismy na dworzu i mala ma 15ugrzine na samej twarzy:szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero rano zobaczylamdbrze ze mam fenistil w domu
zazdroszcze zmywarki;)
ale musisz miec duzo naczyn zeby zaplenic zmywarke:-)
Ja mam taką 45cm i nastawiam co 3 dni ale wtedy to załadowana na maxiora;-).

to nie byłby zły pomysł :tak::tak::tak:
i remonty robiłybysmy w bieliźnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale bysmy mialy klientów :szok::szok::szok:

u nas na pizze musiałabym czekac 2 godz i do tego zaplacic drugie tyle za transport :no::no::no::no:
a ja mam taka ochote na zjedzenie czegos bardzo niezdrowego, hjakiegos fast fooda :tak::tak::tak::tak:
Myślisz z tym remontowaniem :dry:;-)
40_1013625_1_d_3147.jpg

Zmyka ciasto z jagodami piec,bo gościa przeca mam mieć;-):tak:.

reklama
wiesz piasek morski jest inny parzy błyszczy łaskocz przesypuje się dla dziecka zanim to oswoi to problem:tak:

Malina one są nad jeziorem :blink: No ale to tez duża woda :tak: Zobaczymy nikt jej na siłę nie będzie ciągną, najważniejsze żeby miło spędzała czas :tak: Już dostałam meldunek, że na śniadanie będą u nich parówki parówki :-D

witam:-)
dzsiaj od 5 co godzine sie budzilam :sorry2:a po 7 m mnie wygnal z loka zebym mu jedzeniw dopracy zrobla i okulary zastpcze znalazla i drugie naprawila bo wdepnal jak wstawal z lozka:sorry2: niestety nie do zrobienia i treba kpic nowe:dry:
znow kasa:dry::dry::dry::dry: aLE poki co na pewno nie bo mi zostalo 100zlna zycie do ostatniego:baffled: wiec doiero po wyplacie sie poysli:sorry2::sorry2:

a teraz ide jeszcze do wyrka sie polozyc moze jeszcze zasne;-)
bardzo fajne te sukienki:tak::tak:
tez super:tak::tak:

dobranoc

ten uzytlkwonik tez ma fajne ciuchy
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja tez zmykam
do jutra
no i nieraz mozna fajnie tanio wylicytowac:tak::tak::tak:

Hej! Melduję że wróciłam od mamy:-) i na razie trochę w domku posiedzę. U mamy było fajnie...przez dzień maliny, wiśnie...po południu odwiedzalam znajomych i rodzinę, a wieczorem pogaduchy z rodzicami:tak:

Teraz mama jedzie do sanatorium więc do sierpnia siedzę w domu chyba że mąż coś wymyśli...(urlop)...albo weżmie nas ze sobą, bo i taka opcja jest możliwa

Pozdrawiam!!!
mniam malinki i wisienki:sorry2::-):-):-):-)

LUNA jeszcze tylko 2 papierosy i koniec z paleniem
hihi zawszw sie tak mowi;-)

Jak wam mówie ze zucam to zucam szkoda kasy lepiej dziecią coś kupić
to trzymam kciuki kochana:tak::tak::tak:

antoni dopiero zaczyna się zbierać do raczkowania a siadać jeszcze nie umie:no::no:taka widać jego uroda na wszystko przyjdzie czas:tak::tak::tak:
a Helenka to parówkow jak moja julia:-D:-D:-D

reklama
Nawet o mnie nie wspomina :sorry2:
Boi sie bidula po piasku chodzić więc jak na razie z plażowania nici :-p Jak jej mam zdejmuje buty to ucieka na molo, kąpiele tez na razie odpadają. No ale może się oswoi, znając życie ostatniego dnia :baffled:
Gdyby nie te badania Aniki to bym sobie do nich pojechała...:sorry2:

przyzwyczai się do piasku,musi sie oswoić :tak::tak::tak: jeszcze będzie po nim smigac jak szalona :-)

Torcika mielismy już w niedziele przyjecha babcia z dziadkiem i reszta rodzinki

i jak Kamilek spróbował torcika?smakował mu?

Malina one są nad jeziorem :blink: No ale to tez duża woda :tak: Zobaczymy nikt jej na siłę nie będzie ciągną, najważniejsze żeby miło spędzała czas :tak: Już dostałam meldunek, że na śniadanie będą u nich parówki parówki :-D

parówki :-D:-D:-D
skądś to znam :tak::tak::tak::tak: Oliwka wiecznie parówki woła,muszę je przed nia chowac :-D:-D:-D:-D

No a Kamilek fajnie zaczyna chodzic jak wyciągne do niego rece i powiem chodz do mamy to zrobi 2 kroki i siada :-)ale zauwarzyłam ze wiecej na nogach chodzi niż raczkuje a dzisiaj idziemy na szczepienie

to trzymam kciuki aby szczepienie obyło sie bez płaczu i było bezbolesne :tak::tak::tak:

No to podeptał roczek :tak::tak::tak:
i super,moja Oliwka też przedreptała roczek,zaczeła sama dreptać 2 tyg przed roczkiem :-)

Do góry