reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O nas - profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl
Dr Ewa Szwabowska-Orzeszko- Pediatra, Neurolog
Lekarz Specjalista II stopnia Chorób Dzieci i Neurologii Dziecięcej. Pani doktor ma ponad 35 letnie doświadczenie w leczeniu dzieci i niemowląt. Karierę lekarską zaczynała w Wojewódzkim Szpitalu w Radomiu, od samego powstania Centrum Zdrowia Dziecka związana z Kliniką Neurologiczną CZD oraz oddziałami pediatrycznymi. Doświadczenie zdobywała również za granicą, m.in. Anna Kitch Medical Center, Zaria, Nigeria. Matka trojga dzieci, szczęśliwa babcia. Pasją Pani doktor były narty i tenis, obecnie wolne chwile poświęca działce, właścicielka psa i kota.

Namiary na dr.Orzeszko.

Orzeszko Ewa Neurolog
04-384 Warszawa, Wiatraczna 25 /28 - woj. mazowieckie
tel. 022 6156242
lub Ząbki ul.3 Maja 14/18

Dzięki

Poczytałam troszkę i nie widzę żadnych objawów napięcia u Aniki :confused: No ale to nie ja jestem lekarzem...

no to Ci si.ę udalo,bardzo mało zapłaciłas tym bardziej że z nowym materacem,super :tak::tak::tak::tak:

medeuska dlaczego głosno nie mówiłas że chcesz kupic posciel do wózka.własnie sprzedałam po Oliwce na allegro i dzis wysłałąm.sprzedałam ja za 20zł,nowiutka,mało uzywana.
na drugi raz głosno krzycz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no widzisz genralnie to nie planowalam kupowac uzywanej bo nie byla droga i bardzo ladna, a teraz kure to tak drożeje:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
W ramach poprawiania sobie samopoczucia na poszłam do fryzjera :-p Od razu mi lepiej:cool2:

Anabuba, muszę włosy ufarbować :-p

Oczywiście do szpitala na rehabilitacje się nie dodzwoniłam :angry: Będę próbować jutro, jak nie to w czwartek będę na miejscu...

A M oczywiście musiał zostać dłużej w pracy :baffled:

ehhh...

Do góry