reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MEDEA ty śpiochu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze troszkę i będziesz pisała z nami bo zuza śpi bo zuzka leży spokojnie albo bo masz chwilkę i będziesz nam pisała że się nie wyspałaś:tak::tak:więc teraz korzystaj póki czas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moje dzieci nawet teraz "(te starsze ma się rozumieć)śpią średnio do 9 bo jak się zacznie szkoła i julię trzeba będie prowadzać do zerówki to pobudka o 6.30 więc teraz śpią na zapas:-D:-D:-D:-Dtylko antek jakoś nie chce z tego korzystać:no::no::cool2:

MEDEA ty śpiochu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze troszkę i będziesz pisała z nami bo zuza śpi bo zuzka leży spokojnie albo bo masz chwilkę i będziesz nam pisała że się nie wyspałaś:tak::tak:więc teraz korzystaj póki czas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moje dzieci nawet teraz "(te starsze ma się rozumieć)śpią średnio do 9 bo jak się zacznie szkoła i julię trzeba będie prowadzać do zerówki to pobudka o 6.30 więc teraz śpią na zapas:-D:-D:-D:-Dtylko antek jakoś nie chce z tego korzystać:no::no::cool2:
jeszcze troche i tez bedzie chcial korzystac:-p:-D:-D:-D:-D a ja pewnie jak zuzia bedzie spala tez bede spala z nia:-D:-D:-D:-D

Pół nocy nie przespałam, a wstałam przed 6. Mała tak się wczoraj z dzieciakami za blokiem wyszalała, że zasnęła w pół minuty, myśłę, do rana spokuj, a ta co godzine a to pic, a to jesc, a to cholera wie co.

za duzo wrazen miala jedengo dnia i dlatego niepsokojnie spala.
tak maja male dzieci
moja mala jak byla rok temu z nami na weselu to jak ok2wracalismy(bo marne wesele) to przysypiala w aucie.a w domu dostala jakiejs histerii i ja uspokoic nie moglam.dopiero po viburcolu zasnela

Ano wiem, tyle dzieci sie z nia bawiło, że szok. Ja sama bylam w szoku. Za blokiem przy piaskownicy ze 30 no juz młodzieży bawili sie w chowanego, a za mala do nich, to oni do niej, tyle wojkow i ciotek to jeszcze na raz nigdy nie maiala, ze 3 pilkami na raz ganiala, a ja siedzialam sobie na laweczce i kontemplułam, hihihi

Ano wiem, tyle dzieci sie z nia bawiło, że szok. Ja sama bylam w szoku. Za blokiem przy piaskownicy ze 30 no juz młodzieży bawili sie w chowanego, a za mala do nich, to oni do niej, tyle wojkow i ciotek to jeszcze na raz nigdy nie maiala, ze 3 pilkami na raz ganiala, a ja siedzialam sobie na laweczce i kontemplułam, hihihi
hi hi fajne są takie ciotki i wujkowie placowi:tak::tak::tak::tak:
a u nas na plac ostatnio przychodzą taki paniusie że się przenoszę na inny bo jak widzę że dzieci na karuzelę nie mogą bo sie im w głowie zakręci do piasku nie bo się wybrudzą(a piasek świeżo zmieniony) na huśtawkę mamusia sadza ale najpierw całą ją mokrą chusteczką wyciera i ogólnie jakieś skopane julka nie ma sie z kim bwić bo julka ma kaszel astmatyczny jak dużo biega i się zmęczy i mamusie patrzą na nią i na mnie jak na ufo to po co mi to już im mówiłam że ten kaszel nie zaraża julia zakrywa buzię albo najczęściej odwraca się od dzieci jak ma napad kaszlu a i tak traktująją jak trędowatą:-:)-:)-(więc dziś idziemy sobie na inny placyk:tak:

hi hi fajne są takie ciotki i wujkowie placowi:tak::tak::tak::tak:
a u nas na plac ostatnio przychodzą taki paniusie że się przenoszę na inny bo jak widzę że dzieci na karuzelę nie mogą bo sie im w głowie zakręci do piasku nie bo się wybrudzą(a piasek świeżo zmieniony) na huśtawkę mamusia sadza ale najpierw całą ją mokrą chusteczką wyciera i ogólnie jakieś skopane julka nie ma sie z kim bwić bo julka ma kaszel astmatyczny jak dużo biega i się zmęczy i mamusie patrzą na nią i na mnie jak na ufo to po co mi to już im mówiłam że ten kaszel nie zaraża julia zakrywa buzię albo najczęściej odwraca się od dzieci jak ma napad kaszlu a i tak traktująją jak trędowatą:-:)-:)-(więc dziś idziemy sobie na inny placyk:tak:
:szok::szok: biedne dzieci:baffled: to co one mog.a oprócz jednej jedynej huśtawki?:sorry2:

reklama
jak zwykle nic mi sie nie chce:sorry2:
mam troche prasowania, pranie musze zrobic i chociaz pozamiatc by sie przydało, ale kolejny dzien mam takiego lenia, że...:sorry2:
nie mówiąc że wyszykowac bym sie musiala bo wlosy nie myte chyba ze 3 dni :sorry2:

Do góry