dotarlam z opoznieniem bo musialam polacic rachunki.i jakism cudem jeszcze nie zrbilam debetu

zaomnilaam o zyrtecu

ale po fenitilu ladnie schodzi
co do netu to naprawde nie wiem.bo znajmoy do ktorego bysmy sie podpinali to z nim tak jest ze nigdy nie ma czasu itd.zawsze naostatnia chwile albo jeszcze pozniej
dobrze bedzie:-)
Grunt to dobra organizacja:-):-):-):-)
Paulina tez zawsze byla uzaeniona od pogody,ale czesto im brzydsza pogoda to na spokojniejsza a ja usypaialam:-)
najwaznijesze zesmaczne ciasto
Mlenka kocana wiatj
jednak sie przeprowadzasz?
moze znajdziesz chwile i do mnie jeszcze wpadniesz co?
ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze znow z MH:-)
bidulku
Moja Weronika miala i jak iwdac teraz jest juz wszytsko ok
ja jezdilam do Kaluszyna a reh,panstwowo mgr z mińska przyjmowala ktora tez w CZD pracuje:-)
moge Ci dac na nia namiary moze gdzies Was wcisnei albo cos.albo zagadam ze znajoma z CZD to moze jakies terminy szybkie sie znajda:-)
tylko daj znac
racja

a jak ja ubierasz to nie masz problemow np z zalozeniem rekawka?nie wydaje Ci sie ze jakos ciezko jej raczke wyprostowac?albo ze jest wyjatkowo sztywna jak na takie male dziecko?tzn ze jak ja w pionie trzymasz to sztywno lezy?to ze jest niespokojna tez moze byc tego efektem.
zapraszam na farbowanie!!!!!!!!!!!!!!!
kiedy tylko zechcesz

a ja jezdzilam do rehabiltantki na kontrole i zeby pokazala jak z mala cwiczyc i sama z nia w domu cwiczylam 4-5razy dzinnie
Weronike neurolg zbronil szczepic przed ukonczeniem 3 mieisecy-tylko na wzw zezwolil.
no i miala skojarzone.teraz zostala ostatnia dawka i nadal sei wacham....
co do zaburzen w integracji-jak na moje oko Weronika nie ma,mam porowanie do Pauliny.boo Paulina np.w wieku Weroniki nie potrafila jednoczesnie np.gryzc kanapki czy lizac lizaka i isc.ona musiala sie zatrzymac,polizac i dopiero szla dlaje.nawet jak byla starsza(taki prosty przyklad).
wspolczuje.najgorsze sa takie niesczzescia
gratulacje z powodu wynikow brata:-)
witam iwtam
no jestem jestem
Dobranoc dziewczyny
lece jeszcze do rowu
a tu macie fotkiz mrozow
Gminne Centrum Kultury w Mrozach