reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes ale mieliście świetny wypad:tak::tak::tak:a o komarach we wrocławiu ostatnio mówili w rmf że to plaga po tych deszczach a miastu brak pieniędzy na odkomarzenie całości miasta:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
as zaraz idę bloga czytać:tak::tak:
moje dzieci grały na kompie antoni spał to i ja drzemkę uciełam:tak::tak:od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D
nawet moje dzieci sprawdziły czy się zupka antoniego ugotowała i wyłączyli kuchenkę co by się nie spaliła:szok::cool2::cool2:

reklama
agnes ale mieliście świetny wypad:tak::tak::tak:a o komarach we wrocławiu ostatnio mówili w rmf że to plaga po tych deszczach a miastu brak pieniędzy na odkomarzenie całości miasta:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
as zaraz idę bloga czytać:tak::tak:
moje dzieci grały na kompie antoni spał to i ja drzemkę uciełam:tak::tak:od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D
nawet moje dzieci sprawdziły czy się zupka antoniego ugotowała i wyłączyli kuchenkę co by się nie spaliła:szok::cool2::cool2:
:szok::szok::szok:ale masz fajne dzieci...:-):-):-):-)
jak mi sie przysnelo i przypailam ziemniaki-siwy dym w calym domu toPatrk w najlepsze sobie grał "nie widzac" co sie dzieje:baffled:

a Twoje mlodsze o wiele:baffled:

A&E to super że Emily tak dzielnie zniosła szczepienie :tak::tak::tak::tak:
bo moja jak widzi lekarza to w długą i już jej nie ma :-D:-D:-D:-D:-D

malinka,tak wypad spontaniczny był ale mega udany.wszyscy super sie bawiliśmy :tak::tak:

masz super dzieciaki i zupkę Antoniemu dopilnowały,rewelacja,mali pomocnicy.możesz być z nich dumna jak paw.tylko nie pęknij z tej dumy nam tu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam ja dopiero teraz ale już nadrobiłam. Ostatnio mam mało czasu na bb sama niewiem dlaczego. Dziśaj u nas straszna duchota, trochę popadało i chyba zaraz znowu będzie i nie mam gdzie suszyć :-(

no na pewno, wiem jak u mnie- dzisiaj mojego zagodie zeby poszedl po gips do piwnicy i zeby wiekszosc powynosil ipowoli powoli bede go ganiac do roboty bo sie igdy nie doprosze;-)

najgorsze ze on teraz dziennie jezdzi po pracy do mamy jej poagac tam- kopal caly czas dziure wielką koło iwnicy na muł do ogrzewana i wiem ze bidak sie tam meczy i az mi go szkoda potem ganiac w domu do roboty:baffled:
No właśnie ja też nie mam jak go pogonić do remontu bo wstaje o 6 a wraca z pracy wieczorem ok20-21. Muszę czekać na jakiś urlop albo zime bo wtedy ma mniej roboty ale i pieniędzy też

kurcze jakie to szczęście kochane mieć zdrowe dzieci:tak::tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak:

Witam wieczornie!

My byliśmy dziś na placu zabaw bo nowe sprzęty sprawili:tak: kosze do bujania, drabinki, ścianki spinaczkowe itd a wszystko kolorowe i z atestem. Plac wysypali piaskiem więc czulam się jak na plaży:-D szczególnie że rzeka zaraz obok więc i szum fal był:tak::-D
Dzieciaki takie zmordowane wróciły że tylko kolacja, ciapu-ciap i śpią:szok::tak:

Sorry że nie odpisuję ale muszę się znowu wdrożyć:sorry2::zawstydzona/y: idę poczytać

PS i o mnie jeszcze że zdobyłam od koleżanki namiar na dobrego psychiatrę dziecięcego dla Krzysia

I jeszcze kochane sił Wam życzę dla Was i Dzieci!!! Mój brat urodził się z porażeniem mózgowym i mamie w szpitalu powiedzieli żeby lepiej umarł bo będzie roślinką:wściekła/y::no::baffled: a rodzice się zawzieli i ćwiczyli, ćwiczyli...2 lata temu obronił magistra:tak::tak::tak:

U nas na osiedlowym placu takie cuda są od dzisiaj:tak:,cenowo to ok.17tys:szok:
z23.jpg
z57.jpg
z51.jpg

Do jutrzejszego wieczorka;-):tak:.
Ale wam zazdroszcze tych placów zabaw u nas taka bida że lepiej nie mówić

dotarlam z opoznieniem bo musialam polacic rachunki.i jakism cudem jeszcze nie zrbilam debetu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

zaomnilaam o zyrtecu:baffled:
ale po fenitilu ladnie schodzi
co do netu to naprawde nie wiem.bo znajmoy do ktorego bysmy sie podpinali to z nim tak jest ze nigdy nie ma czasu itd.zawsze naostatnia chwile albo jeszcze pozniej:wściekła/y:

dobrze bedzie:-)

Grunt to dobra organizacja:-):-):-):-)
Paulina tez zawsze byla uzaeniona od pogody,ale czesto im brzydsza pogoda to na spokojniejsza a ja usypaialam:-)

najwaznijesze zesmaczne ciasto:-D

Mlenka kocana wiatj
jednak sie przeprowadzasz?
moze znajdziesz chwile i do mnie jeszcze wpadniesz co?
ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze znow z MH:-)

bidulku

Moja Weronika miala i jak iwdac teraz jest juz wszytsko ok

ja jezdilam do Kaluszyna a reh,panstwowo mgr z mińska przyjmowala ktora tez w CZD pracuje:-)
moge Ci dac na nia namiary moze gdzies Was wcisnei albo cos.albo zagadam ze znajoma z CZD to moze jakies terminy szybkie sie znajda:-)
tylko daj znac

racja:tak::tak::tak::tak:

a jak ja ubierasz to nie masz problemow np z zalozeniem rekawka?nie wydaje Ci sie ze jakos ciezko jej raczke wyprostowac?albo ze jest wyjatkowo sztywna jak na takie male dziecko?tzn ze jak ja w pionie trzymasz to sztywno lezy?to ze jest niespokojna tez moze byc tego efektem.

zapraszam na farbowanie!!!!!!!!!!!!!!!
kiedy tylko zechcesz;)
a ja jezdzilam do rehabiltantki na kontrole i zeby pokazala jak z mala cwiczyc i sama z nia w domu cwiczylam 4-5razy dzinnie

Weronike neurolg zbronil szczepic przed ukonczeniem 3 mieisecy-tylko na wzw zezwolil.
no i miala skojarzone.teraz zostala ostatnia dawka i nadal sei wacham....
co do zaburzen w integracji-jak na moje oko Weronika nie ma,mam porowanie do Pauliny.boo Paulina np.w wieku Weroniki nie potrafila jednoczesnie np.gryzc kanapki czy lizac lizaka i isc.ona musiala sie zatrzymac,polizac i dopiero szla dlaje.nawet jak byla starsza(taki prosty przyklad).

wspolczuje.najgorsze sa takie niesczzescia

gratulacje z powodu wynikow brata:-)

witam iwtam;)

no jestem jestem

Dobranoc dziewczyny
lece jeszcze do rowu

a tu macie fotkiz mrozow
Gminne Centrum Kultury w Mrozach
świetna imprezka

hi hi fajne są takie ciotki i wujkowie placowi:tak::tak::tak::tak:
a u nas na plac ostatnio przychodzą taki paniusie że się przenoszę na inny bo jak widzę że dzieci na karuzelę nie mogą bo sie im w głowie zakręci do piasku nie bo się wybrudzą(a piasek świeżo zmieniony) na huśtawkę mamusia sadza ale najpierw całą ją mokrą chusteczką wyciera i ogólnie jakieś skopane julka nie ma sie z kim bwić bo julka ma kaszel astmatyczny jak dużo biega i się zmęczy i mamusie patrzą na nią i na mnie jak na ufo to po co mi to już im mówiłam że ten kaszel nie zaraża julia zakrywa buzię albo najczęściej odwraca się od dzieci jak ma napad kaszlu a i tak traktująją jak trędowatą:-:)-:)-(więc dziś idziemy sobie na inny placyk:tak:
Takie mamusie są najgorsz a może one po prostu pralki niemają hi hi biedne dzieciaczki

cześć kobietki;-) ja jak zwykle wpadam jak po ogień, w domu nawet kompa nie włączam ciągle jest coś do zrobienia, taki dom ma swoje plusy i minusy i chociaż plusów jest znacznie więcej to minusem jest brak czasu na bb:-:)-:)-:)-(
wczoraj znów miałam gości a potem jeszcze przebierałam wiśnie bo mi teściowa zerwała na przetwory, nie chciało mi się już nic z nimi robić to pomroziłam w woreczkach będzie w zimie na kompot:-D:-D:-D:-D

o poczytaniu co u Was mogę tylko pomarzyć bo siedzę w pracy i zaraz muszę się brać za robotę niestety:-D:-D:-D

dzisiaj idę z Misią na fiberoskopię, trzymajcie kciuki:tak::tak::tak:będzie ciężko, ale obiecałam jej , że jak będzie grzecznie siedzieć i pozwoli sobie zrobić badanie to kupię jej wymarzonego różowego jednorożca:tak::tak::tak::tak:mam nadzieję, że jakoś pójdzie

miłego dnia i do następnego razu:-D:-D:-D
trzymam

będziemy mocniutko trzymły kciukski jak znajdziesz chwilunie to napisz jak poszło ok:confused::confused::confused:
a my po spacerku i placu zabaw :tak::tak:
jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mam :tak::tak:a adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek:-D:-D:-Dno co ja na to poradzę moje dzieci zawsze mówią to co myślą a że nie zawsze jest to miłe hmmmmm życie takie juz jest:cool2::cool2:
Ale ona jest dobra super

i zaczeło u mnie padać :tak::tak::tak::tak: było to do przewidzenia bo straszna duchota,może powietrze zrobi sie lepsze,bo paść mozna.moje dwa serducha nadal śpia:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok:ale masz fajne dzieci...:-):-):-):-)
jak mi sie przysnelo i przypailam ziemniaki-siwy dym w calym domu toPatrk w najlepsze sobie grał "nie widzac" co sie dzieje:baffled:

a Twoje mlodsze o wiele:baffled:

A&E to super że Emily tak dzielnie zniosła szczepienie :tak::tak::tak::tak:
bo moja jak widzi lekarza to w długą i już jej nie ma :-D:-D:-D:-D:-D

malinka,tak wypad spontaniczny był ale mega udany.wszyscy super sie bawiliśmy :tak::tak:

masz super dzieciaki i zupkę Antoniemu dopilnowały,rewelacja,mali pomocnicy.możesz być z nich dumna jak paw.tylko nie pęknij z tej dumy nam tu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny jestem mega dumna z moich dzieci i mogę nawet pękać z dumy a co mi tam:-D:-D:-D:-D
i zaczeło u mnie padać :tak::tak::tak::tak: było to do przewidzenia bo straszna duchota,może powietrze zrobi sie lepsze,bo paść mozna.moje dwa serducha nadal śpia:tak::tak::tak:
a ja ci powiem że deszcz to by mnie teraz nawet ucieszył u nas słońce jaet niby takie przymglone ale jest strasznie duszno:nerd:a jak sobie pomyśle że w pracy nie ma ani klimatyzacji ani wentylatorów a w tej przychodni jaest tak duszno to mam dość wczoraj pot ze mnie płynoł a dziś to będe pewnie 5 razy tak mokra:wściekła/y:

reklama
Do góry