reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MARTA
Super focie:tak:I widac ze dzieciakom bardzo sie podobalo:-):tak:

Moje mlode juz wypily mleczko i leza a Dominik siedzi ze mna:-)Jak weszlam pod prysznic to wtryniła sie do mnie cała moja trojca:szok:i w ten sposob mielismy rodzinna kapiel:-D:-D:-D:tak:

mam kłopot z netem i nie bardzo mogę sobie z Wami popisać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Misi dzisiaj wypadła dolna jedynka a ona nie ma jeszcze pięciu lat:szok::szok::szok::szok:jadła jabłko i po zębie:baffled::baffled::baffled::baffled:polałą się krew i płacz:szok::szok:ale już ząbek czeka pod poduszką na zębową wróżkę:-D:-D:-D:-D:-D

znikam i przepraszam, że nie poczytam ale dzisiaj ten net mnie wnerwia jak tak dalej będzie idę z reklamacją:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrej nocy

jeszcze na moment:-D:-D:-Dnie mogę się odkleić

fiberoskopia jakoś poszłą ale migdał kwalifikuje się do wycięcia, jest pokryty gęstym śluzem i zajmuje 3/4 nosogardła:szok::szok::szok:

Marta czy Ty przypadkiem byłaś w Lublinie? bo ta fontanna jakaś mi taka znajoma i ten sklep to wypisz wymaluj Plaza, pod delikatesami Delima:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

teraz już spadam bo mi m marudzi:baffled::baffled::baffled::baffled:

Własnie dzwonil do mnie M i dopiero wrocil z pracy a szedl na 6 rano:szok::szok::szok:taki maja zapierdal:szok::szok::szok:
Chociaz z drugiej strony ja mam zapierdal przez cała dobe wiec niech pracuje;-):-)

Witam wieczorem!
I lecę czytać co u Was bo ostatnio tylko o sobie:sorry2:
ale przez dzień nie mam czasu, a wieczorem zmęczenie daje znać...i ten upał:baffled: nawet dzieci nie mogły usnąć

Pozdrawiam i lecę czytać

reklama
Do góry