reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja:tak::tak:
U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chce:no::no::no: Musze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siada:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ze ten kubek musial jej stanac na drodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
cześć ;-);-);-)ja to mam szczęście, w domu mi net nawala a w pracy tak muli ze masakra, strony się otwierają w zawrotnym tempie:baffled::baffled::baffled::baffled:

trochę poczytałam, ale przyznaję się ,że tylko po łebkach:-:)-:)-(
zuzkus super macie plac zabaw, a m jaki zdolny ho ho pozazdrościć:tak::tak::tak:

myszunia udanego wypadu do miasta zakochanych, napewno będzie super, rób dużo zdjęć a potem nas nimi zarzuć:tak::tak::tak:chętnie popatrzę:tak:

dowikla Twój m dużo pracuje ale wkońcu nie pojechał tam na wakacje:-D:-D:-D a poza tym przecież Ty zachrzaniasz 24/7 to nie wiem kto pracuje ciężej:-D:-D:-D

As wg tego co napisałaś to masz kalendarz wypełniony po brzegi, jak Ty się z tym wszystkim obgonisz kobieto? i jeszcze Kubusiowe masaże:szok::szok::szok:podziwiam

coś jeszcze chciałam ale nic nie zaznaczyłam a pamięć jakaś zawodna:-D:-D:-D

A&E ochsię Emily przestraszyła ale mam nadzieję, że niedługo znów się odważy:tak::tak::tak:

u mnie na wsi rano przeszła burza a teraz dotarła do miasta, leje na maxa, ciemno się zrobiło i wieje:baffled::baffled::baffled:

Witam i ja:tak::tak:
U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chce:no::no::no: Musze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siada:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ze ten kubek musial jej stanac na drodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przez jakiś czas będzie ostrożna ,ale potem śmiało ruszy przed siebie.
Znając życie to pójdzie ,bo zapomni do jakiejś zabawki.
A potem to już nie zatrzymasz.:-D:-D:-D:-D

cześć ;-);-);-)ja to mam szczęście, w domu mi net nawala a w pracy tak muli ze masakra, strony się otwierają w zawrotnym tempie:baffled::baffled::baffled::baffled:

trochę poczytałam, ale przyznaję się ,że tylko po łebkach:-:)-:)-(
zuzkus super macie plac zabaw, a m jaki zdolny ho ho pozazdrościć:tak::tak::tak:

myszunia udanego wypadu do miasta zakochanych, napewno będzie super, rób dużo zdjęć a potem nas nimi zarzuć:tak::tak::tak:chętnie popatrzę:tak:

dowikla Twój m dużo pracuje ale wkońcu nie pojechał tam na wakacje:-D:-D:-D a poza tym przecież Ty zachrzaniasz 24/7 to nie wiem kto pracuje ciężej:-D:-D:-D

As wg tego co napisałaś to masz kalendarz wypełniony po brzegi, jak Ty się z tym wszystkim obgonisz kobieto? i jeszcze Kubusiowe masaże:szok::szok::szok:podziwiam

coś jeszcze chciałam ale nic nie zaznaczyłam a pamięć jakaś zawodna:-D:-D:-D
Agunia od poniedziałku masaże do 19 przejmuje Klaudia.
Wcześniej to już uzgodniłam z Nią.
Klaudia sobie spokojnie poradzi :tak::-).
Jej mogę zaufać.
Masaże kończą się w czwartek wieczorem ,więc jakoś damy radę przez te 4 dni.:-)
A ja uciekam małego pomasować i na 12 na SI muszę go zaprowadzić.
Na 14 mam denttystkę a na 17 znów behawiorystka ,bo wczoraj odwołała spotkanie.
Autobus się zepsuł po drodze...:baffled::baffled:

witam dziewczyny:happy2:
my już po okuliście:happy2:wszystko jest super dobrze następna wizyta za 2 lata:-D
od dziś do 5 sierpnia pracuję na zastępstwo w castoramie :tak:z jednej strony super bo blisko z drugiej strony lipa bo w tygodniu owszem od 18 do 21 ale w weekendy w sobotę 14 godzin w niedzielę 10:-(ale to tylko 3 t:-(ygodnie a potem na stałe w przychodni co mi super pasuje bo tam to 2 -2.5 godzinki i zrobione:tak:
może uda mi się nadrobić co pisałyście i zabieram się za klejenie pierogów z mięsem:tak:

ale pusto:szok::szok::szok:

m przegrywał w tysiaka i sie obraził i nie chce dalej grac:baffled::baffled::baffled:
hi hi faceci.....
Wtam
Jak zwykle czasu na BB brak i humor masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Znowu dostane wczesniej @
bo humoru nie masz bo mało do nas zaglądasz:-p
Przyjechala ta znajoma po swojego syna i moja siora z mlodym:tak:
Syn znajomej robił takei cyrki ze szok:szok::szok::szok: bo nie chcial jechac do domu:szok:
Mlode sie nie wyspaly i cały czas marudzily wiec nie mialam jak wejsc na BB:no:
Jutro planuje jechac na basen jak oczywiscie bedzie pogoda-OBY BYŁA
kochana to tylko świadczy o to jak mu dobrze było u ciebie:tak:
Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.
Padłam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jak ja to przeżyję :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Oto mój plan

poniedziałek:

1. dogoterapia
2.dogoterapia
3.metodyka szkolenia psów
4.metodyka...
5.metodyka...
6.metodyka...
7.metodyka...
8.metodyka...

wtorek:

6x metodyka...
2x dogoterapia

środa:

6 x psychologia niepełnosprawności
2 x dogoterapia

czwartek:

4 x praktyki
4 x psychologia

piątek:

4 x praktyki
4 x dogoterapia

sobota:

2 x psychologia
6 x fizjoterapia

niedziela:

3 x praktyki
5 x fizjoterapia
Jak padnę to będziecie miały znajomy pogrzeb :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Jeśli jakimś cudem uda mi się zaliczyć ten kurs to czekają mnie następne

październik 2009
Warsztaty i szkolenie dla psów dogoterapeutycznych

listopad 2009
II edycja Kursy Podstawy Dogoterapii
zajęcia w systemie weekendowym

grudzień 2009
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

styczeń 2010
Kurs Dogoterapii 2 stopnia

luty 2010
Warsztaty i szkolenia dla psów dogoterapeutycznych

marzec 2010
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

To tyle ode mnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale mi się zachciało :-D:-D:-D:-D:-D
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok:ale ty dasz radę wiem to:tak::tak:
Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmy :szok: i koło MacDonalda;-):tak::-D:-D:-D(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem:-p;-):tak:).

Od lekarzy wyrwali parę groszy odszkodowania:tak:,ale ważne że dziecko żyje.
Możecie się na mnie obrazić za to co :sorry2:napiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje:no: a jak trzeba na spacer to przecież ręka mu uschnie jak wózek popcha:sorry2::tak::baffled:.Dlatego chama nie trawię:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::no:.

O tej porze to ja w pociągu 25km od domu byłam z chłopakami;-):tak:.

Oj,zjadłabym takich placuchów;-):tak::tak:.
Mini relacja z dziesiejszego spotkania(to fotki z Aluśki,aparatu,ja zgram jutro,bo wykończona)
Juleczek na zjezdżalni:biggrin2::biggrin2:
20h3cpy.jpg

Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem :-D:-D:-p
2mflo36.jpg

a to cała ferajna:biggrin2::biggrin2:
35byvl2.jpg
super spotkanie a zakochana para boska:tak:
cześć dziewczyny ja tak na moment, mam szybkie pytanie w jakim wieku dzieciom wypadają mleczaki????????????? i błagam o szybką odpowiedź:tak::tak:
adamowi pierwszy mleczak wypadł jak miał 4.5 roku i była to lewa dolna jedynka:tak:
Własnie dzwonil do mnie M i dopiero wrocil z pracy a szedl na 6 rano:szok::szok::szok:taki maja zapierdal:szok::szok::szok:
Chociaz z drugiej strony ja mam zapierdal przez cała dobe wiec niech pracuje;-):-)
no ty to chociaż mądrze piszesz a my to nie zapierniczamy jak woły:baffled:
moi przy domu na podwórku też mają tylko na placu zabaw towarzystwo:-D:tak:

a takie coś mam przy domu tylko jest już zamontowana zjeżdżalnia i huśtawki
mąż zrobił:tak::tak::tak:
8a1b517be1a46c26med.jpg

u mnie też dzieci musiały sobie same radzić:zawstydzona/y::sorry2:bo ja praca dom...i same sobie radziły. Ania zaczęła chodzić na roczek a chłopaki na 10 miesięcy:szok::tak:

ja to nazywam wyższa pierdolencja...nie ruszaj bo się ubrudzisz, nie wychodż bo spadniesz:no:
DZIECI SĄ ALBO CZYSTE...ALBO SZCZĘŚLIWE!!!
Na mnie to czasem dziwnie patrzą że się nie boję a ja uważam że jak się nie przewrócą to się nie nauczą:tak:

miałam pytać co to za badanie:sorry2:ale już się doczytalam:tak:

ZDROWE PODEJŚCIE:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-Ddzieci są szczere do bólu:tak:

ja to zawsze przed wyjazdem spis robię bo potem to bym połowy rzeczy nie wzięła:-D

ja to bym się chętnie popluskała...ale się basen przedziurawił:-:)-:)-( ale mam cynk że chrzestni chcą dzieciom kupić na Anny i Krzysztofa;-)

:szok::szok::szok: Ale trzymam kciuki &&& dasz radę:tak::tak::tak:

mojej Ani wypadł pierwszy w zerówce czyli jak miała 6 lat

to tyle! pozdrawiam!
super plac zabaw:tak:
Witam :-)
Jak zwykle ostatnimi czasy wpadam tu jak po ogień i nie mam nawet czasu poczytać, za co najmocniej przepraszam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam nadzieję, że niedługo uda mi się poprawić :zawstydzona/y:
Wczoraj zawiozłam Piotrusia do teściów, a na dziś zaplanowałam wieeeeeelkie prasowanie. :tak: Jutro w nocy jedziemy do Krakowa, a w sobotę po południu będziemy już w Paryżu. :tak: Nie mogę się doczekać. :-) Mam nadzieję, że uda nam się obejrzeć jak najwięcej, chociaż wydaje mi się, że mamy bardzo mało czasu. :sorry2: W przyszłym tygodniu planujemy też zwiedzanie Chartres (podobno jakaś piękna katedra tam jest), Orleanu (wiecie - Joanna D'arc i takie tam :-D), Chateaudun (jeden z zamków nad Loarą) no i jeszcze Wersal chcielibyśmy zobaczyć :tak:
A kiedy już wrócimy z Francji to zrobimy najazd Madziulinataszy! :-D:-D:-D:-D:-D Już nie mogę się doczekać naszego spotkanka. No i dla Piotrusia to będzie pierwszy raz nad morzem. Jestem ogromnie ciekawa jak będzie się bawił na plaży i czy będzie się bał "wielkiej wody" :-D
Zmykam wstawić ostatnie pranie i zaraz zabieram się do prasowania, bo jeszcze czeka mnie dziś fryzjer no i musimy kupić bilety na pociąg i ubezpieczenie. :tak:
Całuję Was wszystkie mocno! :tak:
no kochana wypoczywaj w tym paryżu na fotki czekamy a fasolinkę prosimy co by mamausi odpuściła:tak:
super jakie wesołe buziaki:-):-)
witam :-) byłam w Biurze pracy Zapsałam sie na kurs mam nadzieje ze sie zakwalifikuje bede wiedziec 19 sierpnia na razie sapdam bo mam duzo zajecw domu cos trzeba zrobic :tak: miłęgo dnia
kochana tzymam kciukasy co by się wszystko udało po twojej myśli:tak::tak:
ufffffffffffff idę do tych pierogów:tak:

hej malinka, myśłam, ze już nikogo nie ma o tej porze:-:)-:)-( jak ja zajrzę to jakiś pomór się tu robi:-D:-D:-D:-D
fajnie z ta pracą tylko dlaczego tyle godzin w te weekendy, to robota dla jakiegoś cyborga:baffled::baffled::baffled:a nie dla kobiety z trójką dzieci, dobrze, że to tylko trzy tygodnie:tak:a potem już na 1005 na stałe w tej przychodni? super

Dziewczyny wlasnie pisalam z Ania na gg mam was wszystkie pozdrowic ona nie umie wejsc na BB sama nie wie´czemu zdjecia z przymiarki juz mi wyslala zaraz wsadze do rowu:tak::tak::tak: ona jeszcze inaczej ta suknie zrobila niz byla planowana:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
my ze spaceru i zakupów wróciliśmy już do domu :tak::tak::tak: upał taki że nie da rady wytrzymać.Oliwka już w łóżeczku więc mama dopóki Oliwcia nie uśnie okupuje kompa :-D:-D:-D:-D a potem lecę robić obiadek :tak::tak::tak::tak:

położyłam teraz Oliwkę do spania bez pampersa,jest tak gorąco że mogłaby sobie pupę odparzyć,jest w majteczkach i koszulce na ramiączka :tak::tak::tak::tak: mam nadzieję że mi nie zleje łóżeczka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przed spaniem sikała więc mam nadzieje ze żadnej wpadki nie będzie :-D:-D:-D:-D:-D

witam dziewczyny:happy2:
my już po okuliście:happy2:wszystko jest super dobrze następna wizyta za 2 lata:-D
od dziś do 5 sierpnia pracuję na zastępstwo w castoramie :tak:z jednej strony super bo blisko z drugiej strony lipa bo w tygodniu owszem od 18 do 21 ale w weekendy w sobotę 14 godzin w niedzielę 10:-(ale to tylko 3 t:-(ygodnie a potem na stałe w przychodni co mi super pasuje bo tam to 2 -2.5 godzinki i zrobione:tak:
może uda mi się nadrobić co pisałyście i zabieram się za klejenie pierogów z mięsem:tak:

malinka zamęczysz sie kobieto ,dobrze że to tylko 3tyg :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny wlasnie pisalam z Ania na gg mam was wszystkie pozdrowic ona nie umie wejsc na BB sama nie wie´czemu zdjecia z przymiarki juz mi wyslala zaraz wsadze do rowu:tak::tak::tak: ona jeszcze inaczej ta suknie zrobila niz byla planowana:-D:-D:-D:-D:-D

dziekujemy za pozdrowienia :-) i wklejaj szybko te fotki bo doczekac się nie mogę,taka ciekawa jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

myszunia udanego wyjazdu do paryza,na pewno będzie bajecznie,przywieź ze soba duzo fotek bo chcemy pooglądać

Do góry