Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No to juz wsadzilam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam :-)
Jak zwykle ostatnimi czasy wpadam tu jak po ogień i nie mam nawet czasu poczytać, za co najmocniej przepraszam.Mam nadzieję, że niedługo uda mi się poprawić
Wczoraj zawiozłam Piotrusia do teściów, a na dziś zaplanowałam wieeeeeelkie prasowanie.Jutro w nocy jedziemy do Krakowa, a w sobotę po południu będziemy już w Paryżu.
Nie mogę się doczekać. :-) Mam nadzieję, że uda nam się obejrzeć jak najwięcej, chociaż wydaje mi się, że mamy bardzo mało czasu.
W przyszłym tygodniu planujemy też zwiedzanie Chartres (podobno jakaś piękna katedra tam jest), Orleanu (wiecie - Joanna D'arc i takie tam
), Chateaudun (jeden z zamków nad Loarą) no i jeszcze Wersal chcielibyśmy zobaczyć
![]()
A kiedy już wrócimy z Francji to zrobimy najazd Madziulinataszy!Już nie mogę się doczekać naszego spotkanka. No i dla Piotrusia to będzie pierwszy raz nad morzem. Jestem ogromnie ciekawa jak będzie się bawił na plaży i czy będzie się bał "wielkiej wody"
Zmykam wstawić ostatnie pranie i zaraz zabieram się do prasowania, bo jeszcze czeka mnie dziś fryzjer no i musimy kupić bilety na pociąg i ubezpieczenie.
Całuję Was wszystkie mocno!![]()
Wczorajsza wyprawa
Zobacz załącznik 149010 Zobacz załącznik 149011 Zobacz załącznik 149012
A tu z Anihirą.
Hej dziewczyny, ja tylko wpadłam się przywitać. Skończyłam prasowanie, teraz zaczne sie powoli prasowa, jak mala wstanie to wkrocze do tamtego pokoju i pojdzie pelna para, pozniej zakupy, musze mojemu obiadu nagotowac na caly tydzien-golabki i lazanki mu zrobie. Jutro rano sąd, a w sali obok Monia bedzie tez miala akurat sprawe-troche razniej nam bedziePozniej juz oststeczne szykowanie , przespac sie, chate ogarnac i w droge. Buziaki dziewczyny.
Witam i ja
U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chceMusze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie
Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siadaze ten kubek musial jej stanac na drodze
![]()
A&E ochsię Emily przestraszyła ale mam nadzieję, że niedługo znów się odważy
u mnie na wsi rano przeszła burza a teraz dotarła do miasta, leje na maxa, ciemno się zrobiło i wieje![]()
witam dziewczyny
my już po okuliściewszystko jest super dobrze następna wizyta za 2 lata
od dziś do 5 sierpnia pracuję na zastępstwo w castoramiez jednej strony super bo blisko z drugiej strony lipa bo w tygodniu owszem od 18 do 21 ale w weekendy w sobotę 14 godzin w niedzielę 10:-(ale to tylko 3 t:-(ygodnie a potem na stałe w przychodni co mi super pasuje bo tam to 2 -2.5 godzinki i zrobione
może uda mi się nadrobić co pisałyście i zabieram się za klejenie pierogów z mięsem![]()
my ze spaceru i zakupów wróciliśmy już do domuupał taki że nie da rady wytrzymać.Oliwka już w łóżeczku więc mama dopóki Oliwcia nie uśnie okupuje kompa
a potem lecę robić obiadek
położyłam teraz Oliwkę do spania bez pampersa,jest tak gorąco że mogłaby sobie pupę odparzyć,jest w majteczkach i koszulce na ramiączkamam nadzieję że mi nie zleje łóżeczka
przed spaniem sikała więc mam nadzieje ze żadnej wpadki nie będzie
![]()
80 pierogów z mięchem skleiłam teraz tylko ugotowć i szamać
idę do rowu zobaczyć tą sukienkę![]()
hi hi adam nie raz mnie tak w basenie załatwił że patrzę a tam swobodnie sobie kupa pływa no ale gó*** zawsze wypływa na wierzchwitam mile Panie!
dopiero teraz mam chwile.
rano nie mialam netu bo byla niezla burza nad ranem.p powinien jechac o 4 do pracy to pojecahl dopiero nastepnym pociagiem,bo straszna bura szalala.a on rowerem.jezszcze by soe cos stalo.iatru mocnego nie bylo i lalo,ale najgorsze te pioruny.normalnie non stop dawalyi pojechal jakos po 4 w przeriwe miedzy brzami(jedna sie dobrze nie skonczyla a zaczela sie druga),ale na szczescie calo z zdrowo dotral do pracy i wrocil do domu:-)
a rano u sasiadow nikogo nie bylo i nie mialam netu,a pozniej wiadomo to co zawsze.
25stopni niebo zachmurzone,ale powoli slonce wylazi/mimo ze brak slonca to starszna duchota i parowa,zero wiatru.
Ale Weronika juz siedziala dzis w basenie,bo wiatru nie bylo wiec ie marzla.
teraz spi.
co najlepsze-sadzalam ja pary razy na nocnik bo wiedzialam ze ma kupe zrobic,bo co drugi dzien robi.no ale nic.weszalm do domu,zachwel slysze jak mnie wola.ja przez okno a ona dziwna mina-dlecialam patrze a tam juz cialo obce w basenie plywa
reszte dokonczyla na nocnik.szkoda ze tak pozno mnie zawolala
musialam wylac cala wode z basenu,na szczescie nie bylo jej duzo
a jak jej nalalam najpierw ze 2 wiadra wody to poszlam do domu bo taka cieplejsza.wychodze a mala w body i kaloszach siedzi sobie zadowolona w basenie
szkoda ze zdjecia nie zrobilam....
a lazila w kaloszach bo jak wyszla to trawa byla mocno mokra,a potem nie dlaa ich sobie zdjac...:-):-):-)
ide poczytac
no to niezły za...prz będziesz miała w weekendy....witam dziewczyny
my już po okuliściewszystko jest super dobrze następna wizyta za 2 lata
od dziś do 5 sierpnia pracuję na zastępstwo w castoramiez jednej strony super bo blisko z drugiej strony lipa bo w tygodniu owszem od 18 do 21 ale w weekendy w sobotę 14 godzin w niedzielę 10:-(ale to tylko 3 t:-(ygodnie a potem na stałe w przychodni co mi super pasuje bo tam to 2 -2.5 godzinki i zrobione
może uda mi się nadrobić co pisałyście i zabieram się za klejenie pierogów z mięsem![]()
no taka ilość to dla nas na 2 dni.80 pierogów z mięchem skleiłam teraz tylko ugotowć i szamać
idę do rowu zobaczyć tą sukienkę![]()
No to Ci córcia prezencik zrobiławitam mile Panie!
dopiero teraz mam chwile.
rano nie mialam netu bo byla niezla burza nad ranem.p powinien jechac o 4 do pracy to pojecahl dopiero nastepnym pociagiem,bo straszna bura szalala.a on rowerem.jezszcze by soe cos stalo.iatru mocnego nie bylo i lalo,ale najgorsze te pioruny.normalnie non stop dawalyi pojechal jakos po 4 w przeriwe miedzy brzami(jedna sie dobrze nie skonczyla a zaczela sie druga),ale na szczescie calo z zdrowo dotral do pracy i wrocil do domu:-)
a rano u sasiadow nikogo nie bylo i nie mialam netu,a pozniej wiadomo to co zawsze.
25stopni niebo zachmurzone,ale powoli slonce wylazi/mimo ze brak slonca to starszna duchota i parowa,zero wiatru.
Ale Weronika juz siedziala dzis w basenie,bo wiatru nie bylo wiec ie marzla.
teraz spi.
co najlepsze-sadzalam ja pary razy na nocnik bo wiedzialam ze ma kupe zrobic,bo co drugi dzien robi.no ale nic.weszalm do domu,zachwel slysze jak mnie wola.ja przez okno a ona dziwna mina-dlecialam patrze a tam juz cialo obce w basenie plywa
reszte dokonczyla na nocnik.szkoda ze tak pozno mnie zawolala
musialam wylac cala wode z basenu,na szczescie nie bylo jej duzo
a jak jej nalalam najpierw ze 2 wiadra wody to poszlam do domu bo taka cieplejsza.wychodze a mala w body i kaloszach siedzi sobie zadowolona w basenie
szkoda ze zdjecia nie zrobilam....
a lazila w kaloszach bo jak wyszla to trawa byla mocno mokra,a potem nie dlaa ich sobie zdjac...:-):-):-)
ide poczytac