reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Po ślubie latałam co chwilę z papierami, potem remont w kuchni miałam to z mamą żeśmy kończyły, teraz kibelek robimy i tak co chwilę coś. Taka padnięta jestem wieczorem że od razu idę spać. A jeszcze Kubek ostatnio idzie mi spać między 22 a 24 i wstaje o 6-6.30 masakra :no::no::no::no:

to mow od razu ze remont robicie i wszytsko iwadomo:-)

reklama
beata remont upierdliwy ale jak potem ładniusio:tak::tak::tak::tak:
kurcze mamy szansę na mieszkanie w tbs tylko potrzebujemy 75 tyięcy na partycypację:-:)-:)-:)-(kurcze a mogło by być tak fajnie.........zawsze kasy brak a na taki kredyt marne szanse:-:)-:)-(

anbubka na pół kilo mięsa ugotuj 2 woreczki ryżu tylko takiego niedogotowanego bo inaczej będzie taki papkowaty:tak:

ale 2 torebki to 200g wiec polowa miesa:-)
chba ze jazle doczytalam;)

beata remont upierdliwy ale jak potem ładniusio:tak::tak::tak::tak:
kurcze mamy szansę na mieszkanie w tbs tylko potrzebujemy 75 tyięcy na partycypację:-:)-:)-:)-(kurcze a mogło by być tak fajnie.........zawsze kasy brak a na taki kredyt marne szanse:-:)-:)-(

a coz dzaleczka?nic?

dobr laski psadam.
mala sie kreci i jak wstanie to jade do mamy bo od piatku nie bylam:-)
milego popoludnia

Tylko od piątku? Ja u swojej teściowej nie byłam od ślubu hehe

Ale jak się dowiedziałam że mają tam robić mieszkania socjalne to już tym bardziej tam jeżdzić nie będę :no:

kochana ale jak ugotujesz ten ryż to wzrokowo objętościowo będzie epół na pół:tak::tak::tak:
anabubka oglądamy te działeczki ale albo drogie albo woda tylko na lato a my potrzebujemy wodę i prąd całoroczną:tak:ostatnio fajną oglądaliśmy wszystko pięknie działka goła bez domkuu ale prąd woda całoroznie i do tego knalizacja:tak:ale cena hmmmm 70 tysięcy:szok::szok::szok::szok::szok:a w tbs wtyki ma piotrka ma piotrka kolega z pracy no ale 75 tysięcy trzeba mieć:-(

reklama
Do góry