reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No udało mi siejeszczez ajrzec, mala stawia kreta, to kozystam. PIerwszy raz dzis dobrze usiadłam. Narobilam 3 gary gołąbków, wielki gar łazanków, część zamroziłam, część P dostał na obiadokolcję. Niby chate ogarnelam, ale jakos jeszcze nie to, spakowane juz jestesmy obie, do sadu przygotowana i nastawiona.
Teraz z mala pod prysznic, butla i spac-mam nadzieje,bo w południe nic nie spala. Skubana czula ze jeszcz musze wyjsc i pewnie chciala sie zalpac na kolej
\ny spacerek.
A na zakupach bylam 2 razy i 2 razy sie wkurzylam. Raz mala sie przewrocila jak cos kupowalam i nic sie nie stalo a bab nad nia sie pochyla i krzyczy, lamentuje, ta sie krowy tak przestraszyla, ze do domu jej uspokoic nie moglam, a drugi to glupota i nie mam czasu pisac. nic ide, bo mi sie na nodze poklada, na kleczkach, biedn dziecie.
No to hej, moze uda mi sie jutro wlecxiec, a jak nie, to udanego tygodnia

reklama
Ja jeszcze tylko to wrzucę i zmykamy,do wieczorka;-):tak:

3-Ale-upa-2981.gif
Ale super

Witam i ja:tak::tak:
U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chce:no::no::no: Musze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siada:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ze ten kubek musial jej stanac na drodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bidulka

mi sie sukienka bardzo podoba tym bardziej ze Ania zrobila mix z tej pierwszej sukienki co razem przymierzalismy z ta co wybrala poteeem w PL no i swietna mieszanka wyszla a Ania przy okazji 2 tys zaoszczedzila:tak::tak::tak::tak::tak:
No to super że tyle zaoszczędziła, szkoda że niemogę zobaczyć

80 pierogów z mięchem skleiłam teraz tylko ugotowć i szamać:tak::tak:
idę do rowu zobaczyć tą sukienkę:tak::tak::tak::tak:
Moja teściowa też dzisiaj robiła pierogi z pluckami to się podłączyliśmy

POTRZEBUJE PRZEPISU NA GOLABKI!!!!!!!!!!!!!!!!
wstyd sie przyznac ale nigdy nie robilam.zawsze sie do mamy podczepialam:cool2:
ale kupilam taka duza kapuste i ieso mielone.ale co z tym dalej?
wrzuccie na kulinarny

ja tak tu czytam a u mnie juz prawie chmur nie ma.znow goraco
Nie peniaj ja tylko raz robiłam i tak niepamiętam jak się robi. Zawsze też sie podłanczam do teściowej

Niedawno wruciłam z dworu wpadliśmy tylko coś jeści i dalej na dwór i dopiero datarliśmy. Chłopaki pokąpane tylko ja zostałam

hejka :-):-):-):-):-)

już jestem :tak::tak::tak::tak:
my zaliczylismy dziś zabawy w basenie na ogródku,dziś też była u nas moja znajoma z córą więc dziewczyny bawia się ze soba doskonale,widzimy sie praktycznie codziennie :tak::tak::tak::tak:dziewczyny to takie psiapsiuły zaczynaja sie robić.wszędzie razem ,Oliwka jak wstanie to os razu pyta o Natalkę,natalka chce chodzić tylko do nas.papuzki nierozłączki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.

Mam chwilę czasu więc postanowiłam się przywitać.

U mnie nic ciekawego. Radek w pracy na zmiany robi, teraz polazł na 14 do 22. Ach lżej trochę gdy chłopa nie ma w domu hehe :-D:-D:-D

Kubek śpi na szczęście. W taką pogodę nie chce jeść na szczęście pije. A ja nadal nie czuję się żoną. Czekam tylko aż się nadarzy okazja i chce się wynieść na swoje. No ale póki Radosław do jakieś porządnej pracy nie pójdzie to sobie mogę pomarzyć :no:

zagladaj częściej do nas kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak: dobrze że M ma pracę :tak::tak::tak::tak:

Po ślubie latałam co chwilę z papierami, potem remont w kuchni miałam to z mamą żeśmy kończyły, teraz kibelek robimy i tak co chwilę coś. Taka padnięta jestem wieczorem że od razu idę spać. A jeszcze Kubek ostatnio idzie mi spać między 22 a 24 i wstaje o 6-6.30 masakra :no::no::no::no:

a moze spi Ci za dużo w dzień i dl;atego chodzi tak póxno spać co?ile razy Ci spi i po ile?mi OLiwka w tym wieku spała 2 razy dziennie gdzieś po 1,5 godz.i chodziła mi spac o przyzoitej porze:-)

beata remont upierdliwy ale jak potem ładniusio:tak::tak::tak::tak:
kurcze mamy szansę na mieszkanie w tbs tylko potrzebujemy 75 tyięcy na partycypację:-:)-:)-:)-(kurcze a mogło by być tak fajnie.........zawsze kasy brak a na taki kredyt marne szanse:-:)-:)-(

ja nie jestem zwolenniczka tbs :no::no::no::no::no: niby wpłacasz tyle kasy i wpłacasz wartość mieszkania w czynszu ale tak naprawdę nigdy to mieszkanie nie jest do końca twoje ,nie dostaje się go na własność.więc trochę bezsensu :tak::tak::tak::tak:

Dobra dziewczynki ja uciekam. Obiecuje że postaram się częściej do was zaglądać. Miłego wieczorka życzę :-D:-D:-D

trzymam Cie za słowo :tak::tak::tak::tak:

Super focie:tak::tak::tak:

Ale bym sobie zjadła pierogi:tak::tak::tak:
Ja zaraz zrobie pizze i bedziemy sie obzerac:-);-)

Mnie tez @ dogania niby ma przyjsc w poniedzialek ale chyba przyjdzie z lekka wczesniej:wściekła/y:

dowikla co Tobie co miesiąc ta @ ciagle wcześniej przychodzi?moze przejdź się do gina co?

hej dowikluś:happy2:
beatko budować to za dużo powiedziane :baffled:chcemy działkę rekreacyjną a tam postawić domek ale taki najlepiej całoroczny co by characzu za wynajem nie płacić albo to w tbs:tak::tak:
mykam pod prysznic i do pracki dziś pierwszy raz w casto:tak:

powodzenia w pracy i żebys sie za bardzo nie zmeczyła :tak::tak::tak::tak:

No to ja juz 5 pran zrobilam i nawet poprasowalam polowe nastepna polowe wieczorem no i musze zaczac sie pakowac:tak::tak::tak: Nawet z wozka wszystko posciagalam i wypralam ciekawe tylko czy dam rade potem zalorzyc bo bylo bardzo skomplikowane:baffled::baffled::baffled::baffled:

ANABUBA jutro wyjezdzamy:tak::tak::tak: wiec od jutra dziewczyny przez tydzien mnie nie bedzie a nastepne 3 tygodnie to bede na kompie u rodzcow:tak::tak::tak:
A7E to zyczę udanego wyjazdu.bawcie sie dobrze i wypoczywajcie :-)

Mlode juz spia ale oczywiscie nie obyło sie bez ryku:no:Mialysmy znowu wspolna kapiel pod prysznicem:tak::tak::tak:
Dominik stwierdzil ze sie dzisiaj nie kapie bo jest czysty:szok:wiec zrobiłam jemu dzisiaj Dzien Dziecka:-);-)

AGNES
Chodze do gina regularnie i niby wszystko jest ok:tak::tak::tak:Jak dostaje @ wczesniej to tak przewaznie dwa dni

Ale mam duszno w chacie a do tego ktos na dole robi grilla i caly smrod mi leci do domu

jak ja dotralam to jak zwykle zadnej nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja wrocilam od mamy,miala tone zmywania.no i wiadomo.mala o 22 usnela duza tez.ja juz wykapana.

Tylko od piątku? Ja u swojej teściowej nie byłam od ślubu hehe

Ale jak się dowiedziałam że mają tam robić mieszkania socjalne to już tym bardziej tam jeżdzić nie będę :no:

ja do tesciowej chodze kilka razy w roku a mieszka jakies 2,5km ode mnie:baffled::baffled::baffled::-D
a do mamy chodze kilka rzay w tyg:-D:-D:-D:-D

Super focie:tak::tak::tak:

Ale bym sobie zjadła pierogi:tak::tak::tak:
Ja zaraz zrobie pizze i bedziemy sie obzerac:-);-)

Mnie tez @ dogania niby ma przyjsc w poniedzialek ale chyba przyjdzie z lekka wczesniej:wściekła/y:
cos my soatatnio razem mamy @
a mnie cos nerwy za mocno ponosza i o glupote moge roszarpac wiec pewnie niedlugo.dzis myslaam ze Pauline normlanie zleje na kwasne jablko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za takie zachowanie i teksty to powinnam....

Oj tylko smaka mi robicie,niedobre;-):-D:-D:-D.
My po wizycie u kuzynki,Julu padł a Olek po drodze wywrócił się i NOGĘ ma chorą:dry:.Jutro do pediatry śmigamy z wynikami z robaków i po skierowanie do neurologa do Lublina bo ta nasza chełmska to olewkę zrobiła :wściekła/y::angry::angry::angry: i że niby przez 3 m-ce ma się polepszyć bez żadnych zabiegów czy dodatkowych badań:confused::baffled::sorry2:.

neurolg?
chyba cos przegapilam:baffled:

No to ja juz 5 pran zrobilam i nawet poprasowalam polowe nastepna polowe wieczorem no i musze zaczac sie pakowac:tak::tak::tak: Nawet z wozka wszystko posciagalam i wypralam ciekawe tylko czy dam rade potem zalorzyc bo bylo bardzo skomplikowane:baffled::baffled::baffled::baffled:

ANABUBA jutro wyjezdzamy:tak::tak::tak: wiec od jutra dziewczyny przez tydzien mnie nie bedzie a nastepne 3 tygodnie to bede na kompie u rodzcow:tak::tak::tak:

na mnie tezczeka prasownaie i jakos sie zebrac nie moge....
milego wypoczynku!

No udało mi siejeszczez ajrzec, mala stawia kreta, to kozystam. PIerwszy raz dzis dobrze usiadłam. Narobilam 3 gary gołąbków, wielki gar łazanków, część zamroziłam, część P dostał na obiadokolcję. Niby chate ogarnelam, ale jakos jeszcze nie to, spakowane juz jestesmy obie, do sadu przygotowana i nastawiona.
Teraz z mala pod prysznic, butla i spac-mam nadzieje,bo w południe nic nie spala. Skubana czula ze jeszcz musze wyjsc i pewnie chciala sie zalpac na kolej
\ny spacerek.
A na zakupach bylam 2 razy i 2 razy sie wkurzylam. Raz mala sie przewrocila jak cos kupowalam i nic sie nie stalo a bab nad nia sie pochyla i krzyczy, lamentuje, ta sie krowy tak przestraszyla, ze do domu jej uspokoic nie moglam, a drugi to glupota i nie mam czasu pisac. nic ide, bo mi sie na nodze poklada, na kleczkach, biedn dziecie.
No to hej, moze uda mi sie jutro wlecxiec, a jak nie, to udanego tygodnia

nie nerwuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najgorsze sa takie "mile" babsztyle!!!!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W ramach przeprosin zabrał nas M nad zalew :szok:ale w drodze powrotnej znowu nerwa ruszył:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.Jeszcze kilka dni postu ;-) i zmięknie:-p:tak::-D:-D:-D.\
Cieszę się,że podobają się Wam moje fotki.

hheheehe
dobrze!!!!!!!!!!!!

j kupilam wczpraj farbe do wlosow i jakos natchnienia nie mam...

MH przyjedz do mnie to sie nawzajem ufarbujemy:-)
golabki mam w planie jutro robic...chyba z samego rana bo potem caly dzien przy kuchni stac o :no::no::no::no::no::no:

Znowu jestem. Wcześniej znikłam bo m mnie pogonił bo coś mu się zepsuło w motorze i szukał na allegro. Teraz wszyscy już śpią. Jutro wstaje o 4 do pracy:szok:. Współczuje mu. Zrobiłam mu już kanapki do pracy żeby mnie nie budził.

Jutro jak będzie tak ładnie to znowu basenik wyciągniemy z sąsiadką. Nasze chłopaki bawią się razem więc stwierdziłyśmy że wyciągamy jeden basen a wodę lejemy wspólnie. Ona ma synka młodszego o 1,5 roku nieraz trochę się kłócą o zabawki ale ogólnie bawią się ładnie.

Znowu jestem. Wcześniej znikłam bo m mnie pogonił bo coś mu się zepsuło w motorze i szukał na allegro. Teraz wszyscy już śpią. Jutro wstaje o 4 do pracy:szok:. Współczuje mu. Zrobiłam mu już kanapki do pracy żeby mnie nie budził.

Jutro jak będzie tak ładnie to znowu basenik wyciągniemy z sąsiadką. Nasze chłopaki bawią się razem więc stwierdziłyśmy że wyciągamy jeden basen a wodę lejemy wspólnie. Ona ma synka młodszego o 1,5 roku nieraz trochę się kłócą o zabawki ale ogólnie bawią się ładnie.

a myslalam ze zadna zblakanaduszyczka sie nie zjawi:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

moj codziennie wstake 3.30:szok::szok::szok::szok:
jutro po 4 bo umoiwl sie z kolega autem jechac.
no i nie musze mu na szczescie robic kanapek:-)

reklama
Do góry