Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra odpadam cos porobic.
wpadne na popoludniowa kawe
milego dnia
wpadne na popoludniowa kawe
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olkowi opada powieka górna w prawym oku - prawdopodobnie wrodzonejak ja dotralam to jak zwykle zadnej nie ma
neurolg?
chyba cos przegapilam
na mnie tez czeka prasownaie i jakos sie zebrac nie moge....
Nie jęczeć nad prasowaniemzaraz zabieram się za prasowanie mam tego 3 kosze![]()
![]()
no nic trzeba dziś choć troszkę bo cay weekend mnie nie będzie w domku jutro od 6.30 do 2o.30 a s niedzielę od 8.30 do 18
dobra to narazie odpadam papapapapapapapap![]()
Jakie rano;-),toż to świtWitam z rańca :-)
Nie znasz powiedzenia:"Bierz póki dają i dawaj póki biorą"Jeszcze z mama sie pogryzlam troche bo mi zaczela gadac ze Ona mi na sukienke da a my nie chcemy od rodzicow pieniedzy.
Moj chce sam zaplacic za wszystko chyba by mnie zatluk jakby sie dowiedzial ze wzielam kase od mamy![]()
Oj Lunka LunkaHihi, ja też wczoraj robiłam gołąbki z ryżem, ale albo przepis znalazłąm do bani, albo ryż. PIsali, że tyle ile mięsa wagowo tyle ryżu, no to miała ja kilo mincha, ugotowałam prawie kilo ryżu ( Anabubka, po prostu bierzesz dużu gar, lejesz duuużo ososlonej wody i się zmieści, hihi). Wrzuciłam mincho do michy, doprawiłam, jajo itp, odcedzam ryż a tu z 5 razy tyle go nich mielonego. No reszte niezuzyta zamrozilam, bo szkoda wyrzucać, bedzie do ryzu po meksykansku jak wroce.
No to spadam. Trzeba się uszykować.
Papatki
Lepiej teraz niż w podróżyNo to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcictrzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie
![]()
super ,że naprawią.No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)
wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
Witaj Aniu.elloooo:-)
cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka
Ale teraz mi sie udalo jupppppiiiii
Ciekawe ile odpoiwedzi napisze
U nas dzis upal juz wszyscfy nie spia bo nie da sie spac
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtuwiec odpuscilam sobie
Dla relaksu bylam sobie na pedicure
Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toastOzdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna
Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem
...ciekawe czy to wysle![]()
mniam mniam wyślij mi kurierem troche jak zrobiszhelo.
jestem i ja
dobrze malina ze sie dopytalam Ciebie ile teg ryzu bo bym zrobila jak Luna
moja panny jeszcze spia a ja przez ten upal spac nie moge.
na dworzu20stopni i przyjemny waiterek ale dom tak jest w srodku ugrzany ze mimo otwartych okien nadal parówa
chcielismy lata to mamy
chyba biedlugo wezme sparze ta kapuste i zobaczymy co mi wyjdzie![]()
no i super- zazdroszcze- my juz 2gi rok nigdzie na wakacje nie wyjeżdzamy- pieprzone pieniądzeNo to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-):-)
wiec ide sie dalej pakowac jak bym juz dzis nie wpadla to bede dopiero za tydzien chyba sie za wami zatesknie:-):-):-):-):-)
No kochana ja juz sie doczkac nie mogeelloooo:-)
cholera non stop robie podchody zeby sie zalogowac i wyslac jakas odpowiedez ale co sie zaloguje i wcisne odpowiedz to mi sie stronka zamyka
Wczoraj bylam u kosmetyczki estetycznej ale ni9estety ze wzgledu na opalenizne nie mogla zrobic mi zabiegtuwiec odpuscilam sobie
Z przygotowan slubnych musze kupicf napoje, wodke, piwko i szmpana na toastOzdoby do strojenia klatki oraz kartki na alkohol zeby przykleic ze to weselna
Dzis lece na dzialke do brata na grilla potem mam o 17 spotkanie z kamerzysta a na koniec dnia piwko z Medeuska i jej facetem
mmmmmniam kurde ale mi smaka na goląbki robicieja jak przyjechalam zagladam mamie do zamrazarki a tam golabki mniammmm odrazu odmrazalam![]()
Wszystkiego naj!!!!!!As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jupiiii super:-):-)No to m wlasnie dzwonil ze mu auto naprawia:-):-):-):-):-):-) nawet nie wiem jak to sie nazywa co mu sie zepsulo cos moj mi tlumaczyl jakies przyczepy co na nich sa klocki hamulcowe ostatnio wymienialismy z prawej strony a teraz poszlo z lewej fakt naprawa bedzie droga bo ok 300 euro czyli jakies 1200zl ale to mnie juz nie interesuje najwazniejsze ze mozemy jechac juppppppiiiiiiii:-):-):-):-)
bom ja wróżkaMalinka kochana no i dobrego czuja mialas![]()
wysłałaśelloooo:-)
no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupićale sie stesknilam za Wami
Laura swiruje z kuzynem i babcia wiec mam troche czasu
Musze wybrac sie na zakupy i dokonac zakupu prezwentu dla siostrzenca juz sobie wybral i wczoraj ciagnal do sklepu ale nie mialam ochoty na sklep wiec zabralam ich do kolezanki ktora ma auto na akumulator wiec byl mega zadowolonyA dzis juz z rana mi gada o tym prezencie
![]()
buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bbWitam :-)
Siedzę nad otwartą walizką i zastanawiam się co jeszcze brać, a co się nie przyda.![]()
Jutro o tej porze będziemy na lotnisku w BalicachJuż się nie mogę doczekać. A z drugiej strony trochę się stresuję, bo jazda samochodem po Paryżu w godzinach szczytu odrobinę mnie przeraża
Mam nadzieję, że mój mąż będzie tam jak najwięcej jeździł, no ale czasem będę musiała go zmienić
Prawdopodobnie już dziś nie zajrzę, bo muszę jeszcze dokończyć pakowanie i ostatnie zakupy zrobić. Nie wiem kiedy teraz zajrzę, więc pozdrawiam was wszystkie serdecznie!![]()
Będę tęsknić
A jak wrócę to się będę chwaliła
Buziaki! :-)
dołączam się do życzeń bo są piękneAs Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)