As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego naj!!!!!!![]()
dziękuję dziewczynki za pamięć :-):-)jupiiii super:-):-)
bom ja wróżka
wysłałaśale fajnie że wpadłaś do nas bo tęskno za tobą
no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupić
buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bb
dołączam się do życzeń bo są piękne
a my po spacerku ale upał taki że uciekliśmy szybko do domku antoni wreszcie zasnoł a coś ni hu hu nie mógł ale śpi ufffffmielońce prawie prawie gotowe
więc mam pauze na kawulca;-)
rano wsio wyprasowałamwstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto![]()
witaj.Witajcie.
Ja znowu z doskoku, dzieci mają dziś pstro w głowach i szaleją...
My przecież wszystkie z doskoku.

widziałam,a nawet prowadziłam.no witaj kochana i opowiadaj
dziewczyny miała któraś z was taki wózek albo widziała na żywo???
bb* MAGIC 3 * wózek ESPIRO * BABY DESIGN +okrycie (682488340) - Aukcje internetowe Allegro
jest też w wersji 4 kołowejbb* MAGIC 4 * wózek ESPIRO * BABY DESIGN +okrycie (682490044) - Aukcje internetowe Allegro
Taki trochę dziwny ,ale idzie się przyzwyczaić.
Dla każdego co innego.;-)

no witaj kochana i opowiadaj
/QUOTE]
Hmmm, starałam sie kilka dni temu o prace i dowiedziałam się, że jestem do tej pracy za inteligentna i będę się w niej marnowała, a szczerze mówiąc zależało mi na niej, bo budowa i takie tam różne....
No zwyczajnie zamurowało mnie....
Właśnie wróciłam od mamy.
Dziś mam luz przynajmniej z gotowaniem obiadu ,bo z wczoraj Bogracz został.:-)