reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj!!!!!!:tak::tak:

jupiiii super:-):-)

bom ja wróżka:-D:-D:-D:-D

wysłałaś:-D:-D:-Dale fajnie że wpadłaś do nas bo tęskno za tobą:-D:tak::tak::tak::tak:

no ciocia w końcu przyjechała to trza prezent zakupić:tak::tak:

buziaczki jeźcie kochani szczęśliwie i wracajcie wypoczęci i z mega fajnymi wspomnieniami no i fotkami dla babencjii z bb:tak::tak:

dołączam się do życzeń bo są piękne:tak::tak::tak::tak:

a my po spacerku ale upał taki że uciekliśmy szybko do domku antoni wreszcie zasnoł a coś ni hu hu nie mógł ale śpi ufffff:-D:-D:-D mielońce prawie prawie gotowe:tak::tak::tak:więc mam pauze na kawulca;-)
rano wsio wyprasowałam:tak:wstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka:-D:-D:-D:-D
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto:-D:-D:-D:-D
dziękuję dziewczynki za pamięć :-):-)

Witajcie.

Ja znowu z doskoku, dzieci mają dziś pstro w głowach i szaleją...
witaj.
My przecież wszystkie z doskoku.:-D:-D:-D:-D

widziałam,a nawet prowadziłam.
Taki trochę dziwny ,ale idzie się przyzwyczaić.
Dla każdego co innego.;-):-D:-D

no witaj kochana i opowiadaj:tak::tak::tak:
/QUOTE]
Hmmm, starałam sie kilka dni temu o prace i dowiedziałam się, że jestem do tej pracy za inteligentna i będę się w niej marnowała, a szczerze mówiąc zależało mi na niej, bo budowa i takie tam różne...:crazy::crazy::crazy::crazy:.
No zwyczajnie zamurowało mnie...:no:.
:szok::szok::szok::szok::szok:

Właśnie wróciłam od mamy.
Dziś mam luz przynajmniej z gotowaniem obiadu ,bo z wczoraj Bogracz został.:tak::-)

reklama
jestem padnięta :tak::tak::tak::tak::tak: skończyłam właśnie prasować,prasowałam prawie 2h na tym skwarze,masakra, można wyzionąć ducha :-D:-D:-D:-D:-Dno ale mam spokój z prasowaniem na jakis czas :-p:-p:-p:-p:-p:-p

zaraz idę pod prysznic bo leje się ze mnie :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka już spi 2,5 godz ale się bujnęła,jest taki skwar to niech sobie spi ,nie będę jej budzić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja koleżanka ma taki trójkołowy zielony :tak::tak::tak::tak: i jest z niego zadowolona :tak::tak::tak:

no witaj kochana i opowiadaj:tak::tak::tak:
/QUOTE]

Hmmm, starałam sie kilka dni temu o prace i dowiedziałam się, że jestem do tej pracy za inteligentna i będę się w niej marnowała, a szczerze mówiąc zależało mi na niej, bo budowa i takie tam różne...:crazy::crazy::crazy::crazy:.
No zwyczajnie zamurowało mnie...:no:.
a co to za praca była jesli mozna wiedzieć?

malina a Wy macie disiaj dwójkową rocznicę:-p
2 lata 2 miesiące i 2 dni:-p:-p:-p:-p:-p

GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no prosze jaka ładna rocznica :-)

a dziękuję:-D:-D:-Dnawet tego nie zauważyłam:-D:-D:-Doj to musimy to uczcić o ile po robocie będe miała troszku siły :baffled::baffled::baffled:a jeszcze muszę zebrać siły przed weekendem bo to dopiero będzie zapieprz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
antoni spał 25 minut no bosko jest mega marudny:angry::angry::angry:

no to malutko spał i nie dziwie się że marudny skoro niewyspany,moja Oliwka pobija dzis rekordy,dobrze jej się spi :-D:-D:-D:-D:-D

zrobiłam antosiowi na obadek dzisiaj klopsiki w sosie koperkowym z piersi indyczej zobaczymy czy mu posmakuje mniemam że tak bo on wszystkożerny:-D:-D:-D
agnes tyś też masochistka jak ja katowałaś się nad żelazkiem:-D:-D:-D:-D
a Oliwka pewnie nie budź jej jak jest taki upał lepiej niech go prześpi:tak::tak:a i dzięki za opinię bo chcę piotrka nakręcić co by antoszce kupić taki lekki wózio bo jak jade sama gdzieś tramwajem to byłoby mi wygodniej :tak::tak::tak:będę sobie na niego ciułała:-D:-D:-D

as kochana ty i luz dobrze że zaznaczyłaś od gotowania obiadu:-D:-D:-D:-D
jak Kubulec???????????????
No tak.
Ja i luz,ale jakoś daję radę:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddopóki nie usiądę,bo już jestem tak padnięta,że zasypiam wszędzie i o każdej porze.:-D:-D:-D:-D

jestem padnięta :tak::tak::tak::tak::tak: skończyłam właśnie prasować,prasowałam prawie 2h na tym skwarze,masakra, można wyzionąć ducha :-D:-D:-D:-D:-Dno ale mam spokój z prasowaniem na jakis czas :-p:-p:-p:-p:-p:-p

zaraz idę pod prysznic bo leje się ze mnie :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka już spi 2,5 godz ale się bujnęła,jest taki skwar to niech sobie spi ,nie będę jej budzić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja koleżanka ma taki trójkołowy zielony :tak::tak::tak::tak: i jest z niego zadowolona :tak::tak::tak:

a co to za praca była jesli mozna wiedzieć?

no prosze jaka ładna rocznica :-)

no to malutko spał i nie dziwie się że marudny skoro niewyspany,moja Oliwka pobija dzis rekordy,dobrze jej się spi :-D:-D:-D:-D:-D
Super,że tak ładnie Ci śpi.
Pytanie ,o której teraz pójdzie spać wieczorem.:-D:-D:-D:-D
A ja właśnie biorę się teraz za prasowanie .Mam godzinkę do masażu to trochę ruszę z tej sterty.
Nieco się ochłodziło,bo deszczyk kropi to trzeba wykorzystać.
Składniki na sałatkę już się gotują ,a częśc już skroiłam.
Teraz tylko połaczyć i schować do lodówki niech dojrzeje do smaku.:tak::-)

reklama
a ja muszę sie pochwalić,dzis Oliwka spi w dzień bez pampersa znowu i dziś nie ma jak na razie żadnej wpadki :tak::tak::tak::tak: i w dzień już jej nie będę zakładać :no::no: jest taki upał niech jej tyłek oddycha :tak::tak::tak::tak:
także zakładamy pampki tylko w nocy :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Do góry