Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ufff dopiero siadlam do kopma
ciagle cos do zrobienia.pranie ,psrzatnie,dziewczyny bna dworzuy wiec jesc,pic itd.
zrobilam golabki.wyszlo mi jakies 20sztuk
jakos malo albo maialam duzy garnek:-):-)
moj sie ucieszy co by nie bylo.z 6 golabkow zawekowalam bo straszny upal a z kolei 3dni z kolei jesc golbki....
a tak pare dni w lodowce postoja:-)
mala mi usnela przed 15,ale o 16.30 ja bede budzic jak sama nie wstanie.
pozmywalam,kuchenke umylam.polozylam farbe na wlosach w koncu i zaraz lece pod prysznic na dworzu i zmyje farbe i rzy okazji to cos lepiacego z siebie:-):-):-):-)
a to robia takie duuuuuuze pralki?????????????????

ja tez swojemu o wszytskim nie mowie,bo po co?zeby go glowa bolala:-)
jak mama by mi koniecznie chciala dac kase na kiecke to musialaby powiedziec ze to czesc prezentu weselnego i tyle:-):-):-):-)
i sprawa zaltwiona
mozesz rodzic nawet w Warszawie jak chcesz

ja tez robie za fryzjera-obcinam swojego,swojego brata.tescia,czasami tate,dzieci,farbuje mame,siostre,czasami bratowa i oczywiscie siebie juz od ponad 10lat:-)
ja na wakacjach ostatnio bylam przed slubem....

:-
-
-
-
-
-
-
-(
a potem dziecko,budwoa,szkola,drugie dziecko,budwoa.....
dlugi......
przyszlo mi dzis z sadu ze juz zrobiony wpis w ksiedze wieczystej wiec teraz musze skladac o wpis z ksiegi i wszytsko wyslac do banku
i chyba jeszcze faktury pokserowac

duzo ich jest.
i mam nadzieje ze to bedzie finisz.
oby

fajnie!!!!!
milego wypoczynk!
ja tez sie dolaczam:-):-):-)
chyba zadna z nas rano nie spojrzala do kalendarza skoro sama o sobie przypomnialas

hehhehehe Adas jest niezly
a ja nie moge sie przybrac do prasowania.szafka pelna,w szafie tez juz pelno.
moze Ci podrzuce co?????????:-):-):-):-)
moje baby chyba maja za duzo ubran
to opowiadaj nawet jak nas nie ma
napisz nam dluuuugi list
zajrzyj na zamkniety i tam cos napisz no!
naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!1
nastepna oszalala z prasowaniem
hehehe.smacznego!
a gdzie fotka fryzurki???????????/
wlasnie w radio mowia ze przez stolice przeszla nawanica
az tak padalo???????????????????????????????????????????
ciagle cos do zrobienia.pranie ,psrzatnie,dziewczyny bna dworzuy wiec jesc,pic itd.
zrobilam golabki.wyszlo mi jakies 20sztuk

jakos malo albo maialam duzy garnek:-):-)
moj sie ucieszy co by nie bylo.z 6 golabkow zawekowalam bo straszny upal a z kolei 3dni z kolei jesc golbki....
a tak pare dni w lodowce postoja:-)
mala mi usnela przed 15,ale o 16.30 ja bede budzic jak sama nie wstanie.
pozmywalam,kuchenke umylam.polozylam farbe na wlosach w koncu i zaraz lece pod prysznic na dworzu i zmyje farbe i rzy okazji to cos lepiacego z siebie:-):-):-):-)
Nie jęczeć nad prasowaniem;-)
,bo ja mam pralkę na 8 kilo wsadu i pomyślcie jak mi z 4pralek się zbierze
.
Nie znasz powiedzenia:"Bierz póki dają i dawaj póki biorą";-)
.Ja swemu nie o wszystkim mówię
.
a to robia takie duuuuuuze pralki?????????????????

ja tez swojemu o wszytskim nie mowie,bo po co?zeby go glowa bolala:-)
jak mama by mi koniecznie chciala dac kase na kiecke to musialaby powiedziec ze to czesc prezentu weselnego i tyle:-):-):-):-)
i sprawa zaltwiona

Wczoraj wlasnei od laski u gina sie dowiedzialam ze u nas w Żorach nie ma podobno ZZOi sie wściekłam i mam nadzieje ze przenosze i pojade na wywołanie do Rybnika...bo jak bede sie meczyc w żorach to.......
Wczoraj obcileam mojego- zawsze 10 zł zaoszcedzonenawet mi to wyszło- z czasem to perfekcji dojde
![]()
Lepiej niz ostatnio wiec nastepnym razem bedzie juz professional
mniam mniam wyślij mi kurierem troche jak zrobisz
no i super- zazdroszcze- my juz 2gi rok nigdzie na wakacje nie wyjeżdzamy- pieprzone pieniądze
zobaczymy co bedzie za rok- ju nieodpusce cholera choćby gdzies bisko tylko nad wode ale zawsze cos a nie tylko siedzenie w domu![]()
mozesz rodzic nawet w Warszawie jak chcesz

ja tez robie za fryzjera-obcinam swojego,swojego brata.tescia,czasami tate,dzieci,farbuje mame,siostre,czasami bratowa i oczywiscie siebie juz od ponad 10lat:-)
ja na wakacjach ostatnio bylam przed slubem....

a potem dziecko,budwoa,szkola,drugie dziecko,budwoa.....
dlugi......
przyszlo mi dzis z sadu ze juz zrobiony wpis w ksiedze wieczystej wiec teraz musze skladac o wpis z ksiegi i wszytsko wyslac do banku
i chyba jeszcze faktury pokserowac

duzo ich jest.
i mam nadzieje ze to bedzie finisz.
oby

Witam :-)
Siedzę nad otwartą walizką i zastanawiam się co jeszcze brać, a co się nie przyda.![]()
Jutro o tej porze będziemy na lotnisku w BalicachJuż się nie mogę doczekać. A z drugiej strony trochę się stresuję, bo jazda samochodem po Paryżu w godzinach szczytu odrobinę mnie przeraża
Mam nadzieję, że mój mąż będzie tam jak najwięcej jeździł, no ale czasem będę musiała go zmienić
Prawdopodobnie już dziś nie zajrzę, bo muszę jeszcze dokończyć pakowanie i ostatnie zakupy zrobić. Nie wiem kiedy teraz zajrzę, więc pozdrawiam was wszystkie serdecznie!![]()
Będę tęsknić
A jak wrócę to się będę chwaliła
Buziaki! :-)
fajnie!!!!!
milego wypoczynk!
As Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja tez sie dolaczam:-):-):-)
chyba zadna z nas rano nie spojrzala do kalendarza skoro sama o sobie przypomnialas

rano wsio wyprasowałamwstały moje dzieci patrzą matka upocona nad żelazkiem i coooo??????????? pyta się adacho a właściwie stwierdza mama ty to jednak jesteś masochistka
piotr mówi że przeraża go jutro wizja tylu godzin sam na sam z tą bandą(czytać kochanymi dziećmi) no i tymi wszystkimi dodatkami (czytaj pranie eprzątanie gotowanie) ooooooo mamo jak to dobrze jak chłop zostanie z tym w domku sam a potem docenia kobitkę jak mało kto![]()
hehhehehe Adas jest niezly

a ja nie moge sie przybrac do prasowania.szafka pelna,w szafie tez juz pelno.
moze Ci podrzuce co?????????:-):-):-):-)
moje baby chyba maja za duzo ubran

Chyba znowu czasowo nie trafiłam bo nikogo nie ma. Ale ja was dopadnę w końcu... mam tyle rzeczy do opowiedzenia...
Miłego dnia:-)![]()
to opowiadaj nawet jak nas nie ma
napisz nam dluuuugi list
zajrzyj na zamkniety i tam cos napisz no!
malina a Wy macie disiaj dwójkową rocznicę
2 lata 2 miesiące i 2 dni
GRATULACJE![]()
naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!1
jestem padniętaskończyłam właśnie prasować,prasowałam prawie 2h na tym skwarze,masakra, można wyzionąć ducha
no ale mam spokój z prasowaniem na jakis czas
![]()
nastepna oszalala z prasowaniem
i jeszcze do tego jagody z cukrem i smietana...
a najlepsze jest to ze znow jestem glodna![]()
hehehe.smacznego!
Cześć kobitki
Nie mam czasu na czytanie :-(
Helenka wróciławcale się za mną nie stęskniła
Zmieniłąm fryzurkę a ona mnie nie poznała
Spędziłam straszny dzień w poczekalni w szpitalu, Niki miała wizytę u okulisty. Oczka zdroweChociaż jedno w porządku
Za miesiąc kontrola...
As, wszystkiego naj...
Spadam buziaki![]()
a gdzie fotka fryzurki???????????/
wlasnie w radio mowia ze przez stolice przeszla nawanica
az tak padalo???????????????????????????????????????????