reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze dziewczyny ja wymiękam.
Kubusia czymś wysypało.
Wygląda na różyczkę? jakąś mocną alergię?,ale nie do końca.:confused::confused::confused:
Trzeba czekać i obserwować.
A ten ryczy do kina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bilety już kupione.
Sama nie wiem co robić:wściekła/y::wściekła/y:

ello

witam sie i ja

Niewiem czy wysle te wiadomosc ale cos nadrukuje :))

As wybacz dzis skladam Ci zyczonka wszystkiego najlepszego :))Mi8lego dzionka bo ciekawie sie zapowiada

Jadzka moj ambitny to fakt:-DA bratnek wybral jakis zestaw samochody z myjnia, stacja benzynowa i cos tam jeszcze:sorry:

Spotkanie z Medeuska i Adamem w deche jak sama napisala bylo extra:-D:tak:.Prze3stan Asia liczyc te kilogramy:rofl2:

Co do kremu z filtrem ja Laure smaruje 50:-)

Moja mama pojechala na pogrzeb a ja zrobilam zakupki potem jade z dziecmi na basen bo upal niesamowity:baffled: Zupka na gazie i zaraz bedzie gotowa wiec dzieci wciagna troche zupki i w droge:tak:

Milego dzionka

Witam!Żar się z nieba leje i nie chce się na dwór wychodzić:no:.
Zabawa była miła:tak:,obiadek M fundnął(za 10zł barszczyk ukraiński,rybka, ziemniaczki,2 surówki,kompocik) i pizzę do tego i ze 3 soczki i colę.Biedny chyba tego "postu" znieść nie mógł:-p;-):tak::laugh2::laugh2::laugh2:.A i na łabędziach na wesołym byłam z Olkiem:rofl2:.
Plecki trochę czerwone a u chłopaków to śladu po słońcu nie ma:no:,Olek brązowy(po M ma cerę.Wczoraj na zalewie Olkowi drzazga w lewą stopę weszła,stare wyjęło a wieczorem napuchło i wygląda jakby Olek miał platfusa.Smarowałam Atlacetem a rano poszłam na dyżur do przychodni i antybiotyk doktorka przepisała i moczenie stopy z okładami w Rivanolu.Biedny chodzić nie może i Duomoxu nie chciał pić to łyżeczką mu dałam.
M dzisiaj znowu do babki pojechał (tej od malowania),bo jeszcze paneli jej się zachciało w drugim pokoju:baffled:.A w poniedziałek na W-wę wyrusza do roboty to więcej mnie na BB będzie.;-):cool::tak:

To super Wiktoria,tak trzymać i oby tak dalej.:tak:
99.gif

Julu znowu od mechy spuchł,prawa nóżka od kostki do kolana:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

To super Wiktoria,tak trzymać i oby tak dalej.:tak:
99.gif

Julu znowu od mechy spuchł,prawa nóżka od kostki do kolana:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
Marta załatw mu od pediatry receptę na Aerius i podawaj po 2 ml za każdym razem po ugryzieniu przez 2 dni po 2 x dziennie.
Albo podawaj non stop tak jak ja i mam spokój.:tak::-)

reklama
Do góry