reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A na co dajesz mu Elocom?
To bardzo silny steryd.:szok::szok:
Jest w II jako maść i w IVjako krem grupie leków sterydowych w klasyfikacji europejskiej
Siła działania ( od najsilniejszych do najsłabszych)

Grupa I - dermovate, diplorene maść, bedicort, diprosalic
Grupa II - diprosene, elocom maść
Grupa III - cutivate maść, kuterid, advantan krem
Grupa IV - polcortolon maść, elocom krem, lotio, flucinar maść
Grupa V - cutivate krem, laticort maść i krem, locoid, flucinar krem, lorinden maść
Grupa VI - polcortolon krem, laticort krem, lorinden krem, flucinar krem
Grupa VII - hydrocortizon krem, dexaplcort, mecortolon krem

reklama
jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
ale gorąco było w nocy,miało byc 20C i chyba tyle było ześmy spali na golasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

M z Oliwcią idą robić śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak: nie pamiętam kiedy to ja robiłam śniadanie,to już działka M :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ty uważaj zeby twój M tak za bardzo ta nie był zachwycony Anią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Ci dobrze mój nie chce robić:no:

Witam!Żar się z nieba leje i nie chce się na dwór wychodzić:no:.

Zabawa była miła:tak:,obiadek M fundnął(za 10zł barszczyk ukraiński,rybka, ziemniaczki,2 surówki,kompocik) i pizzę do tego i ze 3 soczki i colę.Biedny chyba tego "postu" znieść nie mógł:-p;-):tak::laugh2::laugh2::laugh2:.A i na łabędziach na wesołym byłam z Olkiem:rofl2:.
Plecki trochę czerwone a u chłopaków to śladu po słońcu nie ma:no:,Olek brązowy(po M ma cerę.Wczoraj na zalewie Olkowi drzazga w lewą stopę weszła,stare wyjęło a wieczorem napuchło i wygląda jakby Olek miał platfusa.Smarowałam Atlacetem a rano poszłam na dyżur do przychodni i antybiotyk doktorka przepisała i moczenie stopy z okładami w Rivanolu.Biedny chodzić nie może i Duomoxu nie chciał pić to łyżeczką mu dałam.
M dzisiaj znowu do babki pojechał (tej od malowania),bo jeszcze paneli jej się zachciało w drugim pokoju:baffled:.A w poniedziałek na W-wę wyrusza do roboty to więcej mnie na BB będzie.;-):cool::tak:
U nas pogoda brzydka:-(. A Oluś bidulek
a chciałam wam powiedziec ze od środy nie pale
moz-screenshot-2.jpg

moz-screenshot-3.jpg

A teraz się przywitam. Hej dziewczyny. Siedze i pije kawke i zaraz sie biore do sprzątnia. A powiem wam że jestem do D... mamuśką:-:)-:)-(

As,mam Elocom maść i tylko wieczorem cieniutko smaruję a tak to Altacetem,żeby złagodzić swędzenie i pudrem w płynie.
Zmykam, bo Olek bidulek każe sobie laski do podparcia i chodzenia kupić:baffled::tak::-D i pograć troszeczkę:tak:.Julu na balkonie w misce chlapu robi.

hej wszystkim,ale duchota nad morzem,w tv trąbią ,ze odpoczniemy sobie od upałów,no jakoś tego nie widzę ,dalej nie ma czym oddychać,mimo ,że rano pogrzmiało trochę
Ja dalej w kieracie codziennie pracuję ,przeraża mnie myssl ,że mogę do końca sierpnia nie mieć wolnego
zmęczona już tymi wakacjami jestem ,dla stałych mieszkańców miejscowości nadmorskich lato to tyrka ,a nie wypoczynek
dobra skonczyłam marudzić
nawet nie mam cczau poodpisywać ,do jesieni muszę wytrzymać bez czatu-sabatu:-D

Kurcze dziewczyny ja wymiękam.
Kubusia czymś wysypało.
Wygląda na różyczkę? jakąś mocną alergię?,ale nie do końca.:confused::confused::confused:
Trzeba czekać i obserwować.
A ten ryczy do kina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bilety już kupione.
Sama nie wiem co robić:wściekła/y::wściekła/y:

oj kurcze stale sie cos do Was przyplatuje :no::no::no::no:
ale skoro to różyczka to ja bym zrezygnowała z tego kina :tak::tak::tak::tak:

Witam!Żar się z nieba leje i nie chce się na dwór wychodzić:no:.

Wczoraj na zalewie Olkowi drzazga w lewą stopę weszła,stare wyjęło a wieczorem napuchło i wygląda jakby Olek miał platfusa.Smarowałam Atlacetem a rano poszłam na dyżur do przychodni i antybiotyk doktorka przepisała i moczenie stopy z okładami w Rivanolu.Biedny chodzić nie może i Duomoxu nie chciał pić to łyżeczką mu dałam.

oj biedny Olek,mam nadzieje że szybko opuchlizna zejdzie i bedzie mógł chodzić :tak::tak::tak::tak::tak:

a u mnie dzis nagle się chłodniej zrobiło,jest wiatr,momentami bardzo silny,zachmurzenie i 24C.

i to sie chwali :-):-):-):-):-) super wiki :tak::tak::tak::tak:tak trzymaj :-)

To super Wiktoria,tak trzymać i oby tak dalej.:tak:
99.gif

Julu znowu od mechy spuchł,prawa nóżka od kostki do kolana:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.
o kurczę,to nie za fajnie :no::no::no::no::no:

hej wszystkim,ale duchota nad morzem,w tv trąbią ,ze odpoczniemy sobie od upałów,no jakoś tego nie widzę ,dalej nie ma czym oddychać,mimo ,że rano pogrzmiało trochę
Ja dalej w kieracie codziennie pracuję ,przeraża mnie myssl ,że mogę do końca sierpnia nie mieć wolnego
zmęczona już tymi wakacjami jestem ,dla stałych mieszkańców miejscowości nadmorskich lato to tyrka ,a nie wypoczynek

madziulka zameczysz sie kobito :tak::tak::tak::tak: smutno tu bez Ciebie :tak::tak::tak:

Brawo:tak::tak::tak:
Ja jeszcze nie przestałam:no:
Kurcze dziewczyny ja wymiękam.
Kubusia czymś wysypało.
Wygląda na różyczkę? jakąś mocną alergię?,ale nie do końca.:confused::confused::confused:
Trzeba czekać i obserwować.
A ten ryczy do kina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bilety już kupione.
Sama nie wiem co robić:wściekła/y::wściekła/y:
Lepiej zostance w domku:tak::tak::tak:

ANKA
Super ze zajrzałas

Ja własnie robie obiadek a mlode sa zamkniete u siebie i słysze ze Klaudia juz nie spi:no::no::no:
Był u mnie szwagier i tak sie zasiedzial ze nie moglam sie Go pozbyc:szok:Wypil dwie kawy i piwko no ale wkoncu poszedł:-D:-D:-D

U nas sie rozpogodzilo i swici slonce ale nie ma juz takiego upalu

Ten obrazek myślałam ze będzie wyżej ale to dla Ciebie Wiktoria 12
Dziekuje
Witaj

reklama
Do góry