reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tez o tym słyszałam,oj cos ta warszawa jst pechowa,to już chyba 3 raz ich porządnie zalało tego lata :tak::tak::tak::tak::tak:
:baffled:

wawy to kawalek zalalo dobrze ze narazie powodzi nigdzie w polsce nie ma

Witam i żegnam, wlasnie wrócilismy ze spotkanka z Anka:tak: SUPER Było żeśmy sie uśmiali jak nei wiem:-D M zachwycony Anią :rofl2::rofl2::rofl2::-D
Do jutra:tak:

fajnie;)

[

ANABUBKA
Ty kiedys na T podałas nazwe globulek na stan zapalny a ja nie moge tego znalesc:sorry:Mogłabys jeszcze raz ja napisac bo cos mnie piecze po tym basenie:no:

Calendulin

Aguś idziemy na Epokę lodowcową 3 w systemie 3 D.:-):-):-):-)
Potem odwiedzimy KFC lub Mc.Donald's w celu zjedzienia szybkiego obiadku.
Darek z Klaudią zjedzą obiad w drodze powrotnej w jakiejś restauracji.:tak::-)

i byliscie na filnmie czy nie?

a chciałam wam powiedziec ze od środy nie pale

tak trzymaj!!!!!!!!1

hej wszystkim,ale duchota nad morzem,w tv trąbią ,ze odpoczniemy sobie od upałów,no jakoś tego nie widzę ,dalej nie ma czym oddychać,mimo ,że rano pogrzmiało trochę
Ja dalej w kieracie codziennie pracuję ,przeraża mnie myssl ,że mogę do końca sierpnia nie mieć wolnego
zmęczona już tymi wakacjami jestem ,dla stałych mieszkańców miejscowości nadmorskich lato to tyrka ,a nie wypoczynek
dobra skonczyłam marudzić
nawet nie mam cczau poodpisywać ,do jesieni muszę wytrzymać bez czatu-sabatu:-D

chcialo Ci sie do pracy:-D:-D:-D:-D
dasz rade

Ja czekam na swojego,bo trzeba po odkurzacz piorący do sąsiada skoczyć,bo Julu się naprodukował na fotelu:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy:,z grubsza zebrałam ale plama jest,no i ten zapach:sorry::confused2:.

bylo plynem do dywanow sprac

oj Wy niedobre jestescie :no::no::no::no: mężów wywalać do salonu :-D:-D:-D:-D:-D
my spalismy zawsze razem choć jak brzuch miałą duzy to było bardzo bardzo ciasno :tak::tak::tak::tak::tak: ale jakos dalismy rade :-p:-p:-p:-p

my spalismyrazem bo ja spie z lewej strony lozka wiec jak na lewym boku to mialam luz,no i moj po 3 wstake wiec tylko pol nocy razem spimy:-)

witam wieczorkiem.
Ja nigdy w życiu sama nie usnę.
:-D:-D:-D:-D
Zawsze na mojego czekam.
Kochane ja uciekam,bo tort chrześniakowi muszę zrobić na jutro.
Zamówił sobie z teletubisiem Lalą ,a co z tego wyjdzie to się okaże.:-D:-D:-D

heheheh,a ja sie ciesze bo mam luz w lozku:-)

reklama
i znów jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak:
Oliwka dziś zrobiła nam pobudkę o 5.30 ,nie wiem co jej dziś strzeliło do głowy.
Zjadła juz kaszkę,ja się umyłam i głowę też,teraz będę układać włoski a Oliwka rysuje kredkami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

całą noc padało i teraz też pada,pogoda do bani -zimno brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i zmykam bo na odpust jedziemy w teścia strony.Burzy ani deszczu nie było a teraz taki przyjemny chłodek:tak:.
oj Wy niedobre jestescie :no::no::no::no: mężów wywalać do salonu :-D:-D:-D:-D:-D
my spalismy zawsze razem choć jak brzuch miałą duzy to było bardzo bardzo ciasno :tak::tak::tak::tak::tak: ale jakos dalismy rade :-p:-p:-p:-p
Mój za karę sam śpi,jak go ostatnio przypościłam to....:-p;-);-);-);-):tak::-D.

ale ma chłopak zachcianki z Lalą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tobie na pewno sie uda bo Ty mistrzyni w robieniu tortów jestes kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mojew oba to tylko Lalę uważali,bo łatwo wymówić :tak:a koleżanka dała mi po swojej córce taką Lalę pluszową 60cm i radochę mają:tak:

bylo plynem do dywanow sprac
Sąsiadka ma Robocleana to przy okazji chciałam dywan wyprać:sorry: a i podłokietniki w fotelu wyciapane:-p:tak:.

i znów jestem pierwsza :tak::tak::tak::tak:
Oliwka dziś zrobiła nam pobudkę o 5.30 ,nie wiem co jej dziś strzeliło do głowy.
Zjadła juz kaszkę,ja się umyłam i głowę też,teraz będę układać włoski a Oliwka rysuje kredkami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

całą noc padało i teraz też pada,pogoda do bani -zimno brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana Ty jak się wstałaś to ja się jeszcze nie położyłam.
poszłam spać o 5.40 :-D:-D:-D:-D:-D

Witam i zmykam bo na odpust jedziemy w teścia strony.Burzy ani deszczu nie było a teraz taki przyjemny chłodek:tak:.

Mój za karę sam śpi,jak go ostatnio przypościłam to....:-p;-);-);-);-):tak::-D.

Mojew oba to tylko Lalę uważali,bo łatwo wymówić :tak:a koleżanka dała mi po swojej córce taką Lalę pluszową 60cm i radochę mają:tak:

Sąsiadka ma Robocleana to przy okazji chciałam dywan wyprać:sorry: a i podłokietniki w fotelu wyciapane:-p:tak:.
Trzeba korzystać jak się daje.;-):-):-)
A ja małego wymasowałam o 10 i teraz zajrzałam do Was.
Za chwilkę albo pójdę poprasować,albo zasiądę do obrazu.
Na 15 mamy te urodzinki naszego chrześniaczka,więc wrócimy dopiero wieczorem.;-):-):-).
Miłego dnia babeczki,gdybym nie zajrzała wcześniej.

Witam się i ja :-D:-D

Zimno i wieje nie ma jak wyjść na dwór od wczoraj ach :no: masakryczna pogoda, aż źle się czuję :no:

Kubek śpi, mąż na 14 do roboty a ja siedzę i nic na razie nie robię. Wczoraj od ślubu dopiero pojechałam do teściowej, posiedziałam godzinę i do domu a co będę siedzieć ;-)

Nic się nie chce w taką pogodę robić, kaszanka :no: nawet humor nie dopisuje.

Ale się ostatnio wkurzyłam, konto na allegro mi zablokowali. Chciałam zmienić nazwisko tylko, trzeba było podać przyczynę i było tam podane zmiana stanu cywilnego to zaznaczyłam i czekałam na akceptację. Na drugi dzień mi przysłali że coś tam zaznaczyłam nie zgodnie z regulaminem! To po jaką cholerę dali zmiana stanu cywilnego no!!! A chciałam sobie kilka rzeczy wystawić no :wściekła/y: teraz będę musiała na nowo konto zakładać i za niego płacić bo do tej pory teściowa płaciła hehe ;-)

Witam Was niedzielnie,
wczoraj juz o 21 wrócil szwagier bo podobno ni ebylo nikogo ciekawego z kim mozna ylo sie napic wic wrocil do nas:-) i posiedzielismy sobe do 1, teraz jestesmy po sniadanku, M pjechal z Patim go zawiezc, a ja mam chwilke spokoju, bo juz gary pozmywałam:)szok:)ma na branie sie za obiad troche za wczesnie:sorry:

wlasnie napuszczam soie wody do wany na relaksującą kąpiel;-);-)

medeuska ale Ty masz przeciez jeszcze mały brzuszek więc jeszcze chyba nie jest tak źle co?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D poczekaj jeszcze troszkę to zobaczysz :-D:-D:-D:-D
no tak niby nie ż taki ogomby ale nie wlno ani na plecach ani na brzuchu a na boku mi nie wygodnie i sie wierce, poza tym strrrrrrrrrasznie goraco i to też najbardzie mi przeszkadza:baffled:
poza tym, to rozadające sie łózko.. jak ja estem na tej stronie to si wkurzam a jak moj to on wiec nie ma sensu sie meczyc:-p:-p

reklama
Do góry