Anabuba
czarownica mroźnego lądu
tez o tym słyszałam,oj cos ta warszawa jst pechowa,to już chyba 3 raz ich porządnie zalało tego lata
![]()
wawy to kawalek zalalo dobrze ze narazie powodzi nigdzie w polsce nie ma
Witam i żegnam, wlasnie wrócilismy ze spotkanka z AnkaSUPER Było żeśmy sie uśmiali jak nei wiem
M zachwycony Anią
Do jutra![]()
fajnie
[
ANABUBKA
Ty kiedys na T podałas nazwe globulek na stan zapalny a ja nie moge tego znalescMogłabys jeszcze raz ja napisac bo cos mnie piecze po tym basenie
![]()
Calendulin
Aguś idziemy na Epokę lodowcową 3 w systemie 3 D.:-):-):-):-)
Potem odwiedzimy KFC lub Mc.Donald's w celu zjedzienia szybkiego obiadku.
Darek z Klaudią zjedzą obiad w drodze powrotnej w jakiejś restauracji.:-)
i byliscie na filnmie czy nie?
a chciałam wam powiedziec ze od środy nie pale
tak trzymaj!!!!!!!!1
hej wszystkim,ale duchota nad morzem,w tv trąbią ,ze odpoczniemy sobie od upałów,no jakoś tego nie widzę ,dalej nie ma czym oddychać,mimo ,że rano pogrzmiało trochę
Ja dalej w kieracie codziennie pracuję ,przeraża mnie myssl ,że mogę do końca sierpnia nie mieć wolnego
zmęczona już tymi wakacjami jestem ,dla stałych mieszkańców miejscowości nadmorskich lato to tyrka ,a nie wypoczynek
dobra skonczyłam marudzić
nawet nie mam cczau poodpisywać ,do jesieni muszę wytrzymać bez czatu-sabatu![]()
chcialo Ci sie do pracy

dasz rade
Ja czekam na swojego,bo trzeba po odkurzacz piorący do sąsiada skoczyć,bo Julu się naprodukował na fotelu,z grubsza zebrałam ale plama jest,no i ten zapach
.
bylo plynem do dywanow sprac
oj Wy niedobre jestesciemężów wywalać do salonu
my spalismy zawsze razem choć jak brzuch miałą duzy to było bardzo bardzo ciasnoale jakos dalismy rade
![]()
my spalismyrazem bo ja spie z lewej strony lozka wiec jak na lewym boku to mialam luz,no i moj po 3 wstake wiec tylko pol nocy razem spimy:-)
witam wieczorkiem.
Ja nigdy w życiu sama nie usnę.
Zawsze na mojego czekam.
Kochane ja uciekam,bo tort chrześniakowi muszę zrobić na jutro.
Zamówił sobie z teletubisiem Lalą ,a co z tego wyjdzie to się okaże.![]()
heheheh,a ja sie ciesze bo mam luz w lozku:-)