reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze tka brzydka pogoda a tu dalej pustki raz na godine ktos na chwile wpadnie tylko:-p:-p:-p:-p

my juz po obiadku:-) ale sie objadłam- chyba z 10 klusek zjadłam:zawstydzona/y:

Bigosu nakluchałam w słoiki do W-wy i mielone wyciągnęłam to wieczorem posmażę:tak:.Jeszcze rosół na gazie dochodzi.Ciasto wczoraj upieczone:tak:.Luzik.
Ja od jutra będę miała spokój,jednego chłopa mniej;-):tak::-D.

No i dotarłam po tylu godzinach a tu takie pustki:szok::szok::szok:

Byłam z mlodymi na zakupach w realu i weszlismy do mojego Ojca na kawke bo mial w srode imieniny:tak:Wrociłam taka zmeczona i obładowana ze szkoda gadac:no:A mlode mi w dzien nie spaly bo nawet nie mialy kiedy a teraz sobie w najlepsze wariuja

Zaraz musze sie wziasc za smazenie kotletow z poledwiczki bo juz mi sie rozmrozila

witam dziewczynki na chwilunie:happy:
wczoraj pracowałam od 6.30 do 20 dzis od 8.30 do 18 padam na twarz wszystko mnie boli:-(
odliczam dni do 5 sierpnia jeszcze 2 takie masakryczne weekendy i wróce do swojej kochanej przychodni:tak:
buziolki:happy:

Witaj MALINUS:-)
Oj bidulko to niezle jestes narobiona:no:A jakas konkretna kaske za to dostaniesz????
Moze P zrobi Tobie jakis masazyk;-):-)

Moje miesko juz sie smazy a ja ogladam Brzydule

ello

witam niedzielnie u nas pogoda do bani pada pochmurno i do niczego:baffled:Do poludnia bylismy w domku a potem u wuja na kawce dzieci fajnie sie bawily a my kawe popijalismy i kto mogl martini:-D

Co do gosci weselnych to bede wiedziala w czwartek ile bedzie osob jak narazie to mam problem z noclegiem Moich gosci ok mam gdzie polozyc bo po rodzinie upchne ale gosci mojego musze w hotelu polozyc na miejscu moze spac 22 osoby a gdzie reszte:baffled:
Ceny autobusu od 600zl do 1000:szok::szok:
Mielismy miec 100 gosci ale duzo osob nam odpada bo sa na obczycnie w pracy sezonowej wiec minimum bedzie 60 max 90:sorry: ale watpie ze bedzie 90 hehehehhe jak dla mnie idealnie bedzie 70:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry