reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wyprawiam ślubnego na tydzień do stolicy do pracy:tak:.Tak,że więcej mnie będzie na BB:-p:cool::tak:.
To fajnie:tak::tak::tak:

ANABUBKA
U ans tez było strasznie duszno w nocy:no:Mlode tez sie przebudzały i w sumie to chodzily po calym pokoju i spaly gdzie popadnie:tak:Klaudia nawet polozyła sie na podlodze:szok:i usnela ale Ja przenioslam:tak:

A co było malej ze tak plakała????

Jesli chodzi o zakupy to jezdze jak widze ze mi czegs brakuje lub jak cos akurat potrzebuje:tak:Nie zwracam uwagi na to jaki to jest dzien tygodnia:no:

reklama
Dowikla a szczypiorki juz spia??????????:szok::szok::szok::szok::szok:
Marta to Twoj slubny calkiem niedaleko mnie,mimo ze mam godzine jazdy do stolicy to niedaleko bo zeby sie z jednego konca miasta na drugi przedsotac tez trzeba godziny albo dluzej:rofl2:

Spia juz spia:tak::tak::tak:Ostatnio zasypiaja mi o w miare przyzwoitych godzinach:tak:
A do tego jeszcze dzisiaj nie spaly w dzien

Internet mi cos zaczyna mulic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć dziewczyny, ;-)o czyżbym była pierwsza:-D
mam chwilkę to może coś nadrobię przy porannej kawce, pewnie tylko zdążę pobieżnie ale zawsze to coś:tak:

reklama
witam dziewczynki:happy:
myślałam że antoni da mi dzisiaj pospac ale nic z tego obudził się o 6.15 i od razu chętny do zabawy:baffled::baffled:no to się pobawiliśmy a teraz mamusia się omula kawusią a antoni bawi się na podłodze wszystkim co m pod ręka:-):-)
ddzień zapowiada się ciepły i słoneczny to bardzo dobrze bo muszę iść do banku:tak:

Do góry