reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikluś chyba najbardziej podoba mi się peg perego model pliko3 tzn z tego co czytałam to jest niezawodny kolory ma takie sobie ale jest nie do zdarcia:tak:nowy to tak ponad 1000zł ale myślę o używce :tak:tylko czasu brak co bym mogła to z piotrkiem obgadać bo teraz on wraca o 17.30 a ja wychodze o 17.40:baffled:ale jak będe miała kaskę to właśnie ten kupie:tak:no chyba że mi się odmieni:rofl2:
Mi tez sie podoba ten pliko p3:tak::tak::tak:Jest super i ma fajne kolorki,ale nie rozklada sie na plasko do spania tylko do pozycji połlezacej bo kiedys chcialam taki kupic

reklama
dowikluś chyba najbardziej podoba mi się peg perego model pliko3 tzn z tego co czytałam to jest niezawodny kolory ma takie sobie ale jest nie do zdarcia:tak:nowy to tak ponad 1000zł ale myślę o używce :tak:tylko czasu brak co bym mogła to z piotrkiem obgadać bo teraz on wraca o 17.30 a ja wychodze o 17.40:baffled:ale jak będe miała kaskę to właśnie ten kupie:tak:no chyba że mi się odmieni:rofl2:
to taki
Wózek PEG PEREGO PLIKO3 (691964764) - Aukcje internetowe Allegro

Pisałam Wam ,że w sobotę mam robić tort dla chrześniaka.
Jak napisałam tak potem go zrobiłam.
Myślę,że wyszedł całkiem nieźle.

Śliczny-100 razy ładniejszy niż ja zamówiłam w cukierni dla chrzesniaka:tak:

Witam wszystkie Mamusie! U nas upał i duchota, a oprócz tego muszki wszędzie-wyjść nawet na spacer nie można-bo zaraz oblezą człowieka:baffled:

Mojej siostrze zostało 9 dni do porodu. Wczoraj odebrała wynik moczu i ma białko-34. 2 tyg temu leżała w szpitalu bo miała ciśnienie lekko podwyższone-teraz ma w normie. Wizytę ma jutro ale nie wiem czy nie powinna p.ójść juz dziś do lekarza? :baffled:

Witam mamuśki :-)

Duszno i nic się nie chce robić :no: ale ja na szczęście już wszystko mam zrobione, obiad jest gary umyte, Kubek śpi jak się obudzi to tylko poodkurzam i koniec na dzisiaj ;-) mąż na 14 do roboty, jutro też a w sobotę na catering jedzie do zielonej, dobrze że nie jak ostatnio do berlina. A w niedzielę wolne :tak: ale mnie coś ciągnie w tym roku nad morze. Chociaż na jeden dzień bym pojechała położyła się na plaży, opaliła i wróciła do domu. Jak się wkurzę to wsiądę w pociąg i pojadę sobie sama na weekend a co! Będę spać na plaży i jadła piasek ale to nic hehe :-D

Wszystkiego naj naj z okazji urodzin czas szybko leci co Wiktoria. U mnie też za miesiąc już rok minie, strasznie szybko zleciało nawet nie wiem kiedy :tak:

As Ty to masz kobieto zdolności do pieczenia, cukiernie otwórz zarobisz majątek :tak: a ja dzisiaj albo jutro będę to ciasto z brzoskwiniami robić bo mam ochotę. No ale wczoraj jak poszłam na zakupy to wszytko kupiłam oprócz brzoskwiń hehe :-D

Śliczny-100 razy ładniejszy niż ja zamówiłam w cukierni dla chrzesniaka:tak:

Witam wszystkie Mamusie! U nas upał i duchota, a oprócz tego muszki wszędzie-wyjść nawet na spacer nie można-bo zaraz oblezą człowieka:baffled:

Mojej siostrze zostało 9 dni do porodu. Wczoraj odebrała wynik moczu i ma białko-34. 2 tyg temu leżała w szpitalu bo miała ciśnienie lekko podwyższone-teraz ma w normie. Wizytę ma jutro ale nie wiem czy nie powinna p.ójść juz dziś do lekarza? :baffled:
hej mamita:happy:
kurcze ja bym na miejscu siostry poszła do lekarza:tak:bo takie białko w moczu może świadczyć o gestozie:baffled:

reklama
Do góry